icon

Športový kočík 4 baby Rapid

lussialv
31. júl 2014

Maminky, mate s tymto kocikom niekto skusenost? Dakujem

jaruskatt
17. mar 2015

@monus198 ja si kúpim takú univerzálnu na športiak. (za cca 6€)

blanockaa
17. mar 2015

Dnes si idem ponho k znamej som zvedava nan aky bude..

monus198
17. mar 2015

Mne dnes prisiel a je sulrovy lahunkyyy 🙂 skladny uvidime v praci aky bude🙂

ivka_jarko
17. mar 2015

@monus198 ja som ho kupovala cez www.bambino-kociky.sk ale priamo v kamennej predajni v žiline.
@jaruskatt používala som ho asi dva mesiace. Keď bol sneh, tak som ho nepoužívala. Tak som z toho smutná, lebo inak som s ním spokojná. :( A áno bol to Rapid 2015.
@pettulka22 momentálne ho mám na reklamácii, tak čakám na odpoveď. Inak som s ním veľmi spokojná.

jaruskatt
20. mar 2015

kočky, dá sa dať na Rapid 2015 dolu strieška? A prípadne ušiť a vymeniť iná? Na leto by som chcela nejakú svetlú...

jaruskatt
21. mar 2015

Už máme Rapid doma 😊 Dnes bola skúšobná jazda. Oproti môjmu kociku (Bugaboo Buffalo) je to úplne iná kvalita,jazda... Ale na dovolenku a krátke trasy ok. Rucka je dosť krátka a i keď mám len 164cm, stále som kopala do brzdy 😖 No a ešte hned jak som prišla domov,manžel si všimol,že v okienku je zle prisita ta guma a trhá sa. No stačilo ukázať malému a z diery cca 3 cm sa stalo 10cm a tak som ju celú odtrhla a máme okienko otvorené 😁 a náhodou praktickejšie ako keď tam ta gumovka bola 😉

monus198
21. mar 2015

@jaruskatt s tou ruckou s tebou uplne suhlasim-mne osobne to velmi vadi:( som aj taka akoby viac zohnuta a dost musim byt akoby natiahnuta ku kociku ked nechcem kopat do brzdy-presne ako pises na dovolenku a kratke trasy super ale aj tak akosi si neviem nan zvyknut...-neviem roxmyslamho posunut dalej.kocik je krasny ,moderny ,ale za prve neviem si zvyknut na gumenne kolieska kwdze som.mala nafukovacie...tak u nas co sa tyka praxe moc neuspel:(nie je to pre mna to preave orechove🙂

jaruskatt
22. mar 2015

@monus198 jA a som rozmýšľala,že tu tyč čo spája ľavú a pravú brzdu by som nejak dala preč. Nemalo by vadit...iba každé koliesko budem brzdiť zvlášť

ivka_jarko
23. mar 2015

Mne osobne zasa kocar vyhovuje ;)

jaruskatt
23. mar 2015

No dnes ma už tá brzda naštvala. Stále zakopávam do tej tyčky...
Kúpila som si pílku na kov a odrezala ju 😀

dankaajanko
23. mar 2015

@ivka_jarko a uz mate kocik vyreklamovany? 🙂 ci este cakate ?

monus198
24. mar 2015

@jaruskatt a nebrani to funkcnosti? Lebo rozmysa nad tym aj ja

pettulka22
24. mar 2015

@jaruskatt no toto aj mna zaujima ci to je ok,lebo ja sice nekopem do nej,len ked idem dole kopcom,ale mm a mama zakopava stale

jaruskatt
24. mar 2015

@monus198 nie. tá tyčka spája iba brzdy

jaruskatt
24. mar 2015

@pettulka22 nie. tá tyčka spája iba brzdy

ivka_jarko
24. mar 2015

@dankaajanko ano uz ho mam vyreklamovany a doma. Tak uz sa zasa vozime ;)

pettulka22
24. mar 2015

@ivka_jarko a dali nove koliesko?

ivka_jarko
25. mar 2015

@pettulka22 ano v ramci reklamacie ;) Normalne ho urobili a nic som neplatila.

dankaajanko
25. mar 2015

@ivka_jarko notak super a kolko ste ho malli na reklamacii? lebo ja uz vyse 3tyzdnov a nikto sa mi este neozval

ivka_jarko
25. mar 2015

@dankaajanko tusim nejake dva tyzdne som ho mala na reklamacii. a potom som si bola pre neho. Urobili mi tokkoliesko bez alkychkolvek problemov. Som sa bala ci to uznaju , ale nastastie. Nechcela by som kupovat novy kocar a navyse s tymto som spokojna.

pettulka22
25. mar 2015

@dankaajanko a vy ho mate uz na druhej reklamacii,ci ako?

ivka_jarko
25. mar 2015

@pettulka22 mala som ho na tej istej reklamacii, len mi zistili, ze koleso bolo nalomene co som si ani ja nevsimla. Proste keby som s nim este troska presla koleso by total odpadlo. ;) Tak asi. Cize rovnako som mala problem v kolese, ale uz to frci ako ma. ;) A ako som kukala tak aj mne ta reklamacia trvala skoro 3 tyzdne nakoniec.

dankaajanko
27. mar 2015

@pettulka22 stale na tej iste j len kocik esste nemame doma
ten prispevok z tym ze kocik nebol vyreklamovany to som pisala v mene kamosky je to nevyreklamovali a mne s atiez este nikto neozval 😠 ale nastastie mame novy kocik ...

pettulka22
27. mar 2015

@dankaajanko aha tak zato,ja som myslela ze ste ho davali znovu reklamovat ked tam ste vtedy pisali ze ked ste volali mesiac co ste ho dali reklamovat co vam povedali

dankaajanko
27. mar 2015

@pettulka22 pisala som to v mene kamosky jej ho teda nevyreklamovali no uvidim co povedia mne lebo na predajni mi povedli ze do konca tyzdna mi daju vediet uz presli 3tyzdne a stale nic

ivka_jarko
1. apr 2015

@dankaajanko a zatiaľ Vám ho nevyreklamovali??? Lebo mne to koleso spravili bezproblémov. A fungujeme ďalej. Ak vám ho nevyreklamujú do 30 dní automaticky si pýtajte vrátenie peňazí.

anjelikdianka
2. apr 2015

Na, a dneska sa nám zlomila v predu na pravej strane koleso 😢 .Teraz kde mám objednat náhradné koleso?Kupila som kočík od jednej mamičky tu z koníka,mám aj záruční list,len jaa som z okresu košíc a kočík bola kupovaná v Topolčany,takže asi posielat nebudem poštou na reklamáciu,takže by som kupíla náhradné koleso,len neviem kde.Možete mi prosím poradit.Doteraz som bola s kočíkom spokojná ale teraz som nas..tá 😖

jaruskatt
2. apr 2015

@anjelikdianka skús na bambini.sk (0907 892 981). Objednajú ti a pošlú 😉 Aspoň tak mi poradila pani predavačka. Je to cca 19€

anjelikdianka
2. apr 2015

@jaruskatt Dakujem pekne. 🙂

dankaajanko
5. apr 2015

@ivka_jarko už je kočík vyreklamovaný presne v den ukončnia sa ozvaly :D tak koleso je opravené ale kočík nám zbytočný kedze máme novy neviem teraz co s nim :(