Športový kočík 4 baby Rapid
Maminky, mate s tymto kocikom niekto skusenost? Dakujem
Dnes si idem ponho k znamej som zvedava nan aky bude..
Mne dnes prisiel a je sulrovy lahunkyyy 🙂 skladny uvidime v praci aky bude🙂
@monus198 ja som ho kupovala cez www.bambino-kociky.sk ale priamo v kamennej predajni v žiline.
@jaruskatt používala som ho asi dva mesiace. Keď bol sneh, tak som ho nepoužívala. Tak som z toho smutná, lebo inak som s ním spokojná. :( A áno bol to Rapid 2015.
@pettulka22 momentálne ho mám na reklamácii, tak čakám na odpoveď. Inak som s ním veľmi spokojná.
kočky, dá sa dať na Rapid 2015 dolu strieška? A prípadne ušiť a vymeniť iná? Na leto by som chcela nejakú svetlú...
Už máme Rapid doma 😊 Dnes bola skúšobná jazda. Oproti môjmu kociku (Bugaboo Buffalo) je to úplne iná kvalita,jazda... Ale na dovolenku a krátke trasy ok. Rucka je dosť krátka a i keď mám len 164cm, stále som kopala do brzdy 😖 No a ešte hned jak som prišla domov,manžel si všimol,že v okienku je zle prisita ta guma a trhá sa. No stačilo ukázať malému a z diery cca 3 cm sa stalo 10cm a tak som ju celú odtrhla a máme okienko otvorené 😁 a náhodou praktickejšie ako keď tam ta gumovka bola 😉
@jaruskatt s tou ruckou s tebou uplne suhlasim-mne osobne to velmi vadi:( som aj taka akoby viac zohnuta a dost musim byt akoby natiahnuta ku kociku ked nechcem kopat do brzdy-presne ako pises na dovolenku a kratke trasy super ale aj tak akosi si neviem nan zvyknut...-neviem roxmyslamho posunut dalej.kocik je krasny ,moderny ,ale za prve neviem si zvyknut na gumenne kolieska kwdze som.mala nafukovacie...tak u nas co sa tyka praxe moc neuspel:(nie je to pre mna to preave orechove🙂
No dnes ma už tá brzda naštvala. Stále zakopávam do tej tyčky...
Kúpila som si pílku na kov a odrezala ju 😀
@ivka_jarko a uz mate kocik vyreklamovany? 🙂 ci este cakate ?
@jaruskatt no toto aj mna zaujima ci to je ok,lebo ja sice nekopem do nej,len ked idem dole kopcom,ale mm a mama zakopava stale
@pettulka22 nie. tá tyčka spája iba brzdy
@dankaajanko ano uz ho mam vyreklamovany a doma. Tak uz sa zasa vozime ;)
@ivka_jarko a dali nove koliesko?
@pettulka22 ano v ramci reklamacie ;) Normalne ho urobili a nic som neplatila.
@ivka_jarko notak super a kolko ste ho malli na reklamacii? lebo ja uz vyse 3tyzdnov a nikto sa mi este neozval
@dankaajanko tusim nejake dva tyzdne som ho mala na reklamacii. a potom som si bola pre neho. Urobili mi tokkoliesko bez alkychkolvek problemov. Som sa bala ci to uznaju , ale nastastie. Nechcela by som kupovat novy kocar a navyse s tymto som spokojna.
@dankaajanko a vy ho mate uz na druhej reklamacii,ci ako?
@pettulka22 mala som ho na tej istej reklamacii, len mi zistili, ze koleso bolo nalomene co som si ani ja nevsimla. Proste keby som s nim este troska presla koleso by total odpadlo. ;) Tak asi. Cize rovnako som mala problem v kolese, ale uz to frci ako ma. ;) A ako som kukala tak aj mne ta reklamacia trvala skoro 3 tyzdne nakoniec.
@pettulka22 stale na tej iste j len kocik esste nemame doma
ten prispevok z tym ze kocik nebol vyreklamovany to som pisala v mene kamosky je to nevyreklamovali a mne s atiez este nikto neozval 😠 ale nastastie mame novy kocik ...
@dankaajanko aha tak zato,ja som myslela ze ste ho davali znovu reklamovat ked tam ste vtedy pisali ze ked ste volali mesiac co ste ho dali reklamovat co vam povedali
@pettulka22 pisala som to v mene kamosky jej ho teda nevyreklamovali no uvidim co povedia mne lebo na predajni mi povedli ze do konca tyzdna mi daju vediet uz presli 3tyzdne a stale nic
@dankaajanko a zatiaľ Vám ho nevyreklamovali??? Lebo mne to koleso spravili bezproblémov. A fungujeme ďalej. Ak vám ho nevyreklamujú do 30 dní automaticky si pýtajte vrátenie peňazí.
Na, a dneska sa nám zlomila v predu na pravej strane koleso 😢 .Teraz kde mám objednat náhradné koleso?Kupila som kočík od jednej mamičky tu z koníka,mám aj záruční list,len jaa som z okresu košíc a kočík bola kupovaná v Topolčany,takže asi posielat nebudem poštou na reklamáciu,takže by som kupíla náhradné koleso,len neviem kde.Možete mi prosím poradit.Doteraz som bola s kočíkom spokojná ale teraz som nas..tá 😖
@anjelikdianka skús na bambini.sk (0907 892 981). Objednajú ti a pošlú 😉 Aspoň tak mi poradila pani predavačka. Je to cca 19€
@jaruskatt Dakujem pekne. 🙂
@ivka_jarko už je kočík vyreklamovaný presne v den ukončnia sa ozvaly :D tak koleso je opravené ale kočík nám zbytočný kedze máme novy neviem teraz co s nim :(

@monus198 ja si kúpim takú univerzálnu na športiak. (za cca 6€)