icon

Športový kočík 4 baby Rapid

lussialv
31. júl 2014

Maminky, mate s tymto kocikom niekto skusenost? Dakujem

loknicka
21. apr 2015

@katka253111 aj ja mam cerveny 2014. som s nim spokojna len mne uz dost vrzga ☹

katka253111
21. apr 2015

@loknicka je super a prekraaaasnt,normalne mi je za nim smutno ☹ mne.nevrzgal este,ale skus premastit.kolieska 🙂 joooj,ma.mi prist napozajtra.Graco.Evo,tak.som zvedava,potom.sa zbavím 3kombinacie,ak bude vyzerat, ze by sme s nim prezili i zimu 😀

loknicka
21. apr 2015

@katka253111 ja mam rapid uz rok. som velmi spokojna len brzdu mi zlomili v lietadle ale zase nieje to nieco bez coho by sme neprezili. a vrzga preto lebo chodim na prechadzky do mesta a na namesti mame vsade kocky takze asi preto. inak je fakt super a aj super cena. a preco si ho vymenila?

veron809
21. apr 2015

Ja som mala graco evo,kupila som pouzivany.Nebola som s nim spokojna.Uzky,dieta nemalo vela miesta,nedala sa zvacsovat rucka a ja mam 176cm takze to bol problem,strasne vrzgala konstrukcia ani nie kolieska.Dufam,ze budes mat stastie.ja uz som mala 5kocikov 😀

katka253111
21. apr 2015

@veron809 fuuu,uvidime,ratam,ze.vo štvrtok príde, teda duuufam 🙂 jedna pani tu na.mk.tiez kupovala a tiez vravela,ze je uzsi,ale.ze je Hewlett 🙂 uvidime na.nas,som zvedava 😀 a kolko si ho používal? A od.akeho veku babatka (prip.aj kil)? moj maly ma.o tyzden 7mesiacov a ratam,ze aj zo.dakych 7kg, je.ľahučký,ale.dlhy 😀

veron809
21. apr 2015

Maly sedel od 6 mesiaca.pja som ho po 2mes.predala.no samozrejme v akom stave bude ten co kupis.a ten rapid co si mala,vrzgalu kolesa co konstrukcia,preco si ho predala?

katka253111
21. apr 2015

predala som preto, lebo chcem predat aj tazku 3kombinaciu.a.mat.cenovo.dostupný kocik,ktory sa da otocit na.obe strany,aby.som.na.drobca videla,ktory nie je tazky, mozem s nim chodit aj na dlhsie prechadzky a.je.aj spratny do.auta... graco to zatial fiktivne splna, tak som zvedava nazivo 🙂 akoze do snehu sa s nim nechystam, sice neviem,ci.krpec bude.chciet este sa vozit v zime,ale mame.stary.uz.asi 4 roky.jazdeny Chicco s3 trojkolesovy a ten.je.velky a.ako.tank do.snehy, kúpený tu na.mk.za skoro symbolicku sumu,ale.jazdi paradne,tak si.ho.setrim.na.zimh,aby.sa.nedajboze.nezlomil 😀

veron809
21. apr 2015

A ten bol tazky a zle spratny?

katka253111
21. apr 2015

nie, ten bol lahky a dobre spratny, a trojkombinacia uplny opak,lebo.ma.strasne zlu sportovu cast...tak nemozem mat kockocikov do.aleluje,tak som sa rozhodla skusit.graco ako.mix oboch - aj lahky aj.spratny aj otocny aj.na prechadzky a aj velky kos 🙂

petra199099
21. apr 2015

@katka253111 graco som mala aj predala graco evo presne...a ma uzke miesto na spanie pre dietatko a hlavne v zime ked tam je fusak

katka253111
21. apr 2015

@petra199099 na sneh budem mat staré Chicco.3kolesove, to je velike 😀 mne ide o teraz do.zimy, to by sa mal.vopchat, ked som kukala fotky mamiciek s 2rocnymi.detmi,tak v pohodke vyzerali, uvidime 😀 tak.minimalne do maleho roka by.mohol.vydrzat

katka253111
21. apr 2015

@petra199099 a zase ani.rapid.neni najsirsi a.je.strasne otvoreny alebo ako to mam.nazvat, ze dietatko.nema.sukromie

katka253111
21. apr 2015

@petra199099 a kolko si.ho.pouzivala? Lebo.co.citam.mamicky,tak.si ho.chvalia vacsinou

petra199099
21. apr 2015

@katka253111 hej ma velku striesku to je dobre aj to ze sa da otocit na obe strany ...aj mne sa zdal sirsi na fotkach ale na zivo ked som ju tam vlozila ako 6 mesacnu tak ani nie, a neni ani velka moja dcerka...a tento rapiid je sirsi lebo ten graco ma taku formu ze je uzsi vnutri v strieske ako kde sedi dietatko. je pekny aj vyhoda v oboch smeroch ale nechcela by som ho uz a ani by som nepoovedla ze je taky spratny v aute a to mame dost velky kufor....ja som ho pouzivala len 3 mesiace ak nie menej.

katka253111
24. apr 2015

taaaak zeny, uz druhy den mame.Graco.Evo.a som spokojna...vidiet uz.znamky pouzivania,kedze som.nekupovala.novy,ale je.fajny...nie.je.taky.strasne uzky, do jesene ho myslim.v pohode vyuzijeme, krpcovi sa v.nom.paci a pekne si aj pospinka 🙂 trosku hrkoce ale to vsetky kociky s takymito kolieskami, je parada,ze si ho.mozem natocit k.sebe ci od seba, drobec v nom ma sukromie a ani slnko mu tak nesvieti 😉 kos je velky a pristupny v kazdej polohe sedadla a sprace sa ako nic aj.do nasho maleho Hyundaia i20 🙂

katka253111
26. apr 2015

nahrada Rapidika 🙂 na.dlhsie prechadzky omnoho lepsi 🙂

katka253111
26. apr 2015
katka253111
26. apr 2015

u krpca max spokojnost 😀

katka253111
26. apr 2015

jedine, co sa mi na tychto krpatych kocikoch nepaci je.ich taziskk,úplne inak sa s nimi chodi hlavne hore a dole na.obrubniky 🙂 nuz, ale zvykbeme si dako

jaruskatt
26. apr 2015

@katka253111 aký je to kočík. pekný je

katka253111
27. apr 2015

@jaruskatt graco evo tu z mk, keby som mala.dievca,beriem.možno.ruzovy,ale tu zase mozem menit podlozky a tym aj farby 🙂

ivka_jarko
4. máj 2015

No ja som sa zbavila Rapidky a ako nahradu som si zaobstarala Camarelo Eos a to je iny rozdiel. ;) ma nafukovacie kolesa a ide sa s nim ako po oblaciku ;) Uz by som nikdy nechcela kocar s plastovymi hrkajucimi kolesami. Toto je perfekt ;)

veron809
4. máj 2015

@ivka_jarko ale zase je tazsi vsak? Myslim konstrukcia a tak

ivka_jarko
4. máj 2015

@veron809 má viac priestoru pre bábatko, skladá sa jednoducho a má s kolesami okolo 10kg. Není to až tak strašné, ale tak ja ho ani nikde nevykladám, takže nepotrebujem najľahší. Tak oproti kočárom s plastovými kolesami je to ozaj jednotka.

lusinda001
7. máj 2015

ahojte, máme čisto čierny. náš drobec má 20m a príde mi, že je pre neho malý a to sme kupovali pred dvoma mesiacmi v Laugu v TN (AllToys). Sedí sa mu v ňom dobre, ale keď zaspí, tak mu už trčia nohy. Zo začiatku som používala aj fusak a v pohode sa zmestil. Manipuluje sa s ním super bez malého... Ale s ním, keďže má už pomaly 13kg je to trošku ťažšie. Teda vychádzanie na obrubníky je zlé. A napríklad aj bezp. pásy su krátke, takže ho zapnem len pásmi okolo nôh, nie cez ramená, čo nám ale moc nevadí. Všeobecne si myslím, že je to dobrý kočík za super cenu. Hlavne je super veľký nákupný kôš a aj keď dieťa spí, dostanete sa doňho cez okienko, takže nemusíte dieťa nadvihovať. Celkovo je to podľa mňa kočík vhodnejší pre menšie deti. 😉 ja uvažujem nad výmenou za Hauck Viper, tak ak by mal niekto záujem vedeli by sme sa pobaviť o predaji. Kúpili sme ho za 95€ a dala by som ho za 70€.

veron809
7. máj 2015

@lusinda001 ahoj sestra ma hauck viper trojkolesovy mozem napisat,ze je lahky,lahko ovladatelny ma velky nakupny kos ale bezpecnost dietata nie moc.sestra nechala malu stat na chodniku lebo jej vypadol cumel sla ho zobrat a ked sa mala za nou v tom kociari obzerala,otacala kocik sa vyvalil aj s malou.strasne labilny a to som stala vedla.rucicka buchnuta.

katka253111
7. máj 2015

@veron809 to.som pocula o Hauckoch, aj.na.nete.to pisu...chcela.som.jeden.kupit na.MK,ale nakoniec.som sa to docitala.o.nestabilite a odvolala.som to...

ivka_jarko
9. máj 2015

@lusinda001 neviem ci ho predate za tu cenu. Ja som ho dala novy co som pouzila velmi malo za 60 aj s postou. A posta ma vysla na 8 eur.

anjelikdianka
14. máj 2015

Baby,ktorým sa zlomilo koleso na kočíkoch kolko dni trvalo reklamácia?Ja som koleso poslala na reklamáciu 8.aprila a ešte stále nemám.Nieje to trošku už dlhá doba na reklamáciu? 😒

ivka_jarko
20. máj 2015

@anjelikdianka ahoj. Ty si davala reklamovat cely kocarik? A vyjadrilj sa ti k reklamacii? Lebo ak ju doteraz nemas mozes ppzadovat peniaze spat! Za cely kocar. Reklamacia musi byt vybavena do 30 dni