Športový kočík 4 baby Rapid
Maminky, mate s tymto kocikom niekto skusenost? Dakujem
@ivka_jarko Včera som dostala už opravené koleso🙂Posielala som im iba zlomené koleso nie celí kočík🙂
Baby, trošku mimo, ale myslíte si, že tento červený radpid 2016 môže byť aj pre chlapca? Videli ste ho niektorý naživo?
Dakujem 😉
http://www.slune-cz.cz/kocarek-4baby-rapid/vari...
Ak sa ti paci v pohode.Ja som pri synovi mala kocik cely cerveny muz taky chcel.Aj rapid chcel aby sme kupili kombinovany cerveny,ale ja som chcela zmenu.
@alice44 zabudla som ta oznacit tak dodatocne 🙂
@alice44 ja som mala tiez cerveny rapid (aj ked rapid by som uz v zivote nechcela, najhorsi kocik, aky sme kedy mali a to sme ich mali dost) a aj mam teraz cerveny britax b agile (nas top kocik) 🙂
@alice44 kamoska ho kupila vyzera velmi dobre lepsie ako mam ja 2015 ku rapid ona ma tu modru farbu velmi je pekny chcela by som taky aj ja...sstrieska sa da sklopit pred slnkom dazdom ....
Dakujeeem, asi ho kúpim 😉
Tak nakoniec som kúpila modrý, kedze som si uvedomila, že všetky dečky, fusak máme modrý.... Len jedna otázočka, nezdá sa Vám, že bezpečnostné traky sú nejaké krátke? Ked som ho tam dala s fusakom, tak to nebola šanca zapnúť...a to má 10 mesiacov
ja ho tiež mám šedo-fialový,som sním spokojná kupovali sme ho v Trenčíne v ALTOYS 2/2016 🙂
Žienky ktoré máte 4baby rapid . Mala ma 1 A pol roka A zvažujem nejaký ryhloskladny (doteraz sme mali klasika 3kombinacia) ale zároveň pohodlný kočík (nákup, prechádzka . Dovolenka, vylety) oplatí sa mi tento ? Chcela by som aby vydržal tak do 3r
@katka253111 a dôvod prečo nie? Mne prídu viac.menej rovnaké A zase pozerám aj na cenu keďže už sa často nekocikujeme len do obchodu nejaké prechádzky výlety A tak
U nas v pohode,my sme ho kupovali ked mal maly rok.A teda vyuzivali sme ho naplno.Teraz nam sluzi uz len ked idem na nakup,lebo väscinou uz maly chce len peso chodit.
@pettulka22 no ved aj my tak že niekedy chodíme A dakedy oddychujemE V kociari takže hľadám niečo na " prípad nudze"
@donaninqa pre mna 4baby rapid = mala hrkalka,kde clovek zakopava o brzdu... Britax jenkrasne priestranny a zaroven super skladny a nuna pepp je pre mna velike prekvapko- lahsie ovladatelny kocik som este nevidela a to mi povedali vsetxi,co v nom maleho tlacili a tiez super skladna... Neviem cenoco,kedze ja som kupovala.z.bazarika 🙂 novy kocik sa podla.mna neoplati, lebo ho clovek potom nepreda
@katka253111 môžem sa opýtať ten britax agile koľko má opierka cm? Lebo som našla dva údaje tak neviem ktorý je presný
@donaninqa teraz nie som doma,pptom ak nezabudnem,odmeriam... Ale mozno sa to lisi,ak si pozerala ten starsi typ a ten novsi,ktovie 🙂 ja mam jeden z najstarsich 🙂
Aj ja som do brzdy zakopávala a tak som ju odpílila 😉 Teraz super. Keď treba, iba ťuknem páčku-brzdu pri každom koliesku a je... Až taká hrkálka to nieje... a hlavne tá cena! Neporovnateľne nižšia ako napr.Nuna. Taktiež košík je veľký a priestranný. Odnesie aj dosť ťažký nákup. A pri Nune mi vadí nízky podvozok... :-/ hlavne pri vyšších obrubníkoch a tiež je veľmi malá sedačka. Strieška už pri 1,5 - 2 ročnom dieťati zavadzia hlavičke
@jaruskatt moj ma skoro 20mes, vysoky je dost a miesta v nune habadej 🙂 aj 3rocne deti do nej vojdu 🙂 a my sme sa napr nikdy nezachytili nizkym podvozkom a to sme s nou hore.dole pp obrubnikoch pobehovali i pobehujeme na kazdej prechadzke pp sidlisku a rozbitych chodnikoch a drobec si v nej.aj krasne pospi 🙂
@katka253111 super 😉 a ktorú Nunu máte? Tú najnovšiu? Mne sa tam nepáči aj to madlo :-/ Pani čo mi ju v obchode ukazovala tak asi samej to moc nešlo
Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.
@marcinho11 robíš reklamu? :O
@jaruskatt ahoj,prepac,neukazalo mi upozornenie - mame myslim rocnik 2012, bez madla, bez polohovabia noziciek,maju len take vydutie 🙂 farba emerald 🙂 velka spokojnost.. A madlo aa da zohnat na nete take,co vyrabaju,ale moj maly si zvykol,aj ked na inych kocikoch madlo ma/mal
Baby zhanam kocik..Greco Evo 2014 ruzovy...Ba a okolie..Ma ho niekto?
Ahojte.Je tu toho kopec a aby som to vsetko precitala tak mam co robit 🙂 rozhidujem sa medzi rapid a atomic.Ktory je lepsi? My mame 3 komb. So sportakom som spokojna,ale na leto chcem nieco jednoduchsie. Poradte maminky 🙂
@margotka23 Ja mam doma 4baby rapid 2015 takze trosku starsi model,moja sestre ma 2.kombinaciu Anatomic podla mna atomic je lepsia,aj madlo je lepsie umiestnene ako na rapide,aj brzdy su lepsie umiestnene na atomic,na rapide mne strasne zavadzia ta tyc stale do toho kopem.Rukovet na rapide je polohovatelna ale nizka na anatomic je vyssia.A strieska na anatomic je obrovska zakrije cele dieta,ale to teraz maju aj tie novsie rapidy.Ja keby som terz mohla vybrat tak anatomic.Ale podla mna oby dve kociky na kamienkach hrkocu.Maju kratku chrptovu cast,moja mala ked mala necele 2.r uz bola kratka (mam doma este chicco liteway ta ma omnoho vyssiu chrptovu cest,teraz pouzivame uz iba to).Nas rapid caka na noveho majitela v garazi,kym je babatko male tak do roka je kocik dobra ale potom nedobre sa snim ide na chodnikoch,kvoli vahe tietata som ju nevedela nadnihnut aby som presla nad obrubnikom na chodniku.Teraz uz kocikz pouzivame min.na vyletoch ale keby som terax kupovala tak radsej Britax aj ked pouzitu alebo Valco Snap.
@anjelikdianka dakujem 🙂))) si zlata ;)
ti s kolieskami som si aj myslela.
vela investovat nechceme preto nad inymi ani neuvazujeme.My mame dobry sportak,len tento potrebujeme na tie teplejsie dni.
este ma zaujima ako sa daju polohovat?vraj rapid ide do uplneho lahu a atomic nie?
@margotka23 Oby dve idu polohovat do lahu ale to polohovanie v zadu je tiez cudne tak na pas a ked je dieta priputana s pasmy ktore mimohodom su aj kratke,pouzivali sme iba pas okolo pasu dieteta,tak cela opierka chrbta sa chyba spolu s dietatom.Ale ako druhy kocik do auta ,na dovolenku je dobra volba,ne lahky,ma velky nakupny kosik(aj atomic aj rapid)

Ja za 45e aj s podložkou som predala