icon

Športový kočík 4 baby Rapid

lussialv
31. júl 2014

Maminky, mate s tymto kocikom niekto skusenost? Dakujem

katka253111
29. jún 2016

@margotka23 kup radsej pouzity britax a mas istotu,ze mas super kocik a priestranny a zaroven.skladny... 4baby a este novy sa neoplati

roberta27
1. aug 2016

My sme pred tyzdnom kupili Rapid2016 a je uplne super. Zatial som nenasla nic zle, vrelo odporucam.

maricika86
11. aug 2016

ahojte, ja sa chcem len spýťať či sa tento kočík dá dať to lahu? ďakujem za odpoveĎ

roberta27
11. aug 2016

@maricika86 Áno, dá sa dať do úplného ľahu 🙂

elizabeth_mia
20. aug 2016

Ahojte, chcela by som sa spýtať či sa dá ten kočík nejak zvliecť a oprať alebo iba vykefovať ? Ďakujem

denulka21
25. aug 2016

@silvia2103 už je predaný

adulienka92
14. okt 2016

Ahojte,ma uz niekto z vas 4baby rapid premium? Ak ano,je v pohode? Chcem ho kupit,len neviem aky je 🙂

bunkacik1
15. jan 2017

Rozmyslam tiez nad kupou toho kociara,neviete poradit aky je rozdiel 4 baby rapid a rapid premium? ak je v niecom rozdiel,poradte dakujem🙂

mimisk
16. jan 2017

Rozdiel je len v latke a premium ma drziak na flasu a plastenku

bunkacik1
16. jan 2017

dakujem🙂 a ktory kociar ma kvalitnejsiu latku,prip.nepremokavu..

monikoka
25. feb 2017

@roberta27 dobry vecer,pisem po.roku tak neviem ci si to.vobec vsimnete☺chceli by sme kupit rapid 2016 a zistujeme skusenosti.nezda sa nam totiz to okienko.navrchu ked uplne rozlozite striesku.Ked je dieta v lahu asi mu ide svetlo priamo ja tvar vsak?vdaka☺

roberta27
25. feb 2017

@monikoka Dobry vecer... noo, to okienko sa da "zavriet", je tam taky potah ako strieska, so suchym zipsom, takze ak sa zavrie, nesvieti 🙂

monikoka
25. feb 2017

@roberta27 tal ja som asi videla.dnes iny lebo ten co.som videla.nemal.teda jedno okienko malo ale po.uplnom roztiahnuti striesky bolo.este jedno.olmo.blizsie.pri rucke a to.bolo.len zvnutra podsite sietkou

adulienka92
25. feb 2017

@monikoka to bol rapid premium. Ten má dve okienka. Ja ho mám a nesvieti nic

evelyn226
7. apr 2017

Ahoj dievčatá, prosím Vás čo máte tento kočík 4baby rapid najlepšie ten najnovší 2017 (asi sú rovnaké) nezakopávate o nič keď idete vonku? Bojím sa iba tej jedinej veci aby som pri prechádzke nekopala do brzdy košíka. Už som mala podobný kočík bola som spokojná ale stále sme s partnerom kopali do brzdy hlavne on. Ja mám výšku cca 165 cm a partner 185 cm. Ďakujem

katka253111
7. apr 2017

@evelyn226 a ten tam uz nema tu tycku z brzdy? Januz by som do 4baby nikdy nesla, aj keby bol neviemaky... podla mna jedna z najhorsich znaciek 🙂 radaej si kup leps z baraza pouzity -na kvalitnych nema co byt zle ako novy zly... ved tieto 4baby je potom problem i predat v dnesnej dobe

evelyn226
7. apr 2017

@katka253111 ja som sa k nemu dostala len dnes a veľmi ma zaujal. Páči sa mi aj cam portofino ale tá strieška ma odrádza a tiež to že by som kopala do brzdy. Chcem niečo takého podobného štýlu/výzoru nič ťažšie komplikovanejšie. Mám teraz bebetto nico som spokojná veľmi ale dala som ho na predaj lebo chcem niečo ako je golfový kočík ale s plnou rúčkou. A keďže sa sťahujeme o mesiac tak nebude tam toľko miesta na odkladanie atď. vieš mi poradiť nejaký kočík prosím ťa? Ďakujem

katka253111
7. apr 2017

@evelyn226 ja som mala rada Espiro magic (uzasne tichucky vo vsetkych terenoch) a aj nuna pepp (2012 rocnik, nepolohovanie noziciek len vydutie)...tu bolo pocut, ale bola nasa najoblubemejsia 🙂

evelyn226
7. apr 2017

Ďakujem. Ten prvý by sa ešte dal len muž nemá rád také kočíky ale tak naživo to vyzerá inak 😉

rora
7. apr 2017

@evelyn226 mam tento kocik mesiac, kupeny bol narychlo, druhy raz by som donho nesla. Mam 182cm a zakopavam donho stale, najhorsie je ked sa ponahlam a nemozem proste robit velky krok ale ist len popri nom a drzat ho 1 rukou... ma proste kratku rucku, keby ju spravili o 10cm dlhsiu bolo by super. Dalej ma kratku opierku 45cm, co mi teda po predoslej 50cm opierke co sme mali na inom kociku vadi... syn ma 1rok a 3 mesiace a je mu zachvilu na dlzku maly... nanoznik je uplne naprd pretoze sa prichytava len suchymi zipsami a to mi maly hned strhne. Strieska je super, ale iba na zimu... ked sa cela sklopi, dietatu je pod nou dusno kedze v mieste okienok je igelit... rozmyslam ho vystrihnut a dat prec. Kocik je uzky, maly mi casto v kociku vystraja a ked sa naklonil do strany tak sa mi prevratil - stihla som ho zachytit - a to bol kocik na rovine. Takze ani na okamih nemozem kocik pustit lebo sa bojim... Plus je priestranny kosik, ktory mi je ale uplne naprd ked maly spi - nedostanem sa donho ked je opierka sklopena. No za 111€ ktore sme zanho dali ako za novy, by som mozno cakala trosicku viac... po lete ho predam... nie je to kocik pre skoro 2 rocne dieta...

rora
7. apr 2017
evelyn226
7. apr 2017

😵 tak to som sklamaná až moc. Neviem zaspať kvôli nemu ale ... Neviem nájsť kočík čo by bol podobný tomu to fakt tá rukoväť keby bola všade dlhšia nemám problém vybrať kočík. Nebaví ma hľadať a najhoršie co si chcem pozrieť osobne je všetko ďaleko mimo BA. A tie 500€ kočíky už je veľa a nepaci sa mi to 😨

adulienka92
7. apr 2017

@evelyn226 ja som mala horúceho favorita petit&mars street. Ale kúpili sme 4baby rapid premium a ja som spokojná.

evelyn226
7. apr 2017

@adulienka92 a nezakopavas? Ako ide hlavne o mňa aby mne vyhovoval a mne sa jedná o to chodenie. Ako 100 ľudí 100 chutí ja som v podstate krpata 165cm

evelyn226
7. apr 2017

@adulienka92 a môžem ťa poprosiť odmerala by si od zeme po rukoväť koľko má reálne cm? Ďakujem

adulienka92
7. apr 2017

@evelyn226 ja mám 168 a sem tam zakopnem. Ale keď si dám rucku do polohy zarovno striešky,tak nie. Inak sme si už s mužom viac menej zvykli.

adulienka92
7. apr 2017

@evelyn226 odmeriam,ale najskôr zajtra lebo mám kočík v pivnici 😊

lukasinko
7. apr 2017

Ja mam tiez 4 baby rapid a nie som spokojna.zakopavam.je ako hrkalky a to ho máme pol roka.staci nerovny povrch na chodniku je to katastrofa.kocik je pekný ale úzky a malý.

evelyn226
7. apr 2017

Jasne aj tak je veľa hodín 🙂 ďakujem za info ešte to s mužom poriesim. My ako som spomínala máme bebetto nico a úprimne občas som tiež zakopla hlavne keď som sa ponáhľala a to ma 115cm inak okrem toho ste spokojní? Žiadna chybička krásy?

adulienka92
7. apr 2017

@evelyn226 spokojný sme,chybička žiadna. Ja som ale nenáročná 😂 inak hrka keď chodím po kockách ale po peknom chodníku je tichý. Ale mne mala v ňom zaspí lepšie ako keď som mala nafukovacie kolieska