icon

Športový kočík Joie Mirus

zaza03
7. jan 2015

Ahojte maminky. Máte niekto skúsenosti s týmto kočíkom? ďakujem
http://www.kociky.sk/detske-kociare/sportovy-ko...

Strana
z3
monka37
22. apr 2017

Ahojte ak by ste mali záujem posuvame 3mes používaný v čiernej farbe

milagros
28. máj 2019

@aspinka mozem sa opytat ako ste boli spokojni s kocikom ?? Zvazujem kupu od 2018 je opet v ponuke

aspinka
29. máj 2019

@milagros ja som bola velmi spokojna...stojim si za vsetkym co som pisala vyssie...este sa mi ho podarilo predat 😉 jedine co som ho nepouzivala dieta tvarou kumne lebo ja som vysoka a bola mi kratka rucka takze som kopala do koliesok...

milagros
29. máj 2019

@aspinka dakujem pekne za info...tuzim po kociku s prehadzovacou ruckou tak uz dlho hladam a objavila som monzu ale ta je tazka,meego feather ten je sice lahky ale az tak ze je totalne labilny,tak snad do tretice - mirus aj ked som velmi nechcela kocik s dvojitymi kolieskami,ale niekde kompromis budem musiet spravit a chyba aj to okienko v strieske...akurat dufam ze nema kratku chrbtovu opierku...idem ho pozriet do obchodu tak som zvedava

aspinka
30. máj 2019

@milagros on je velmi spratny ale zaroven velmi pohodlny aj na spanie a nie je labilny co sa mi velmi pozdavalo ja som ho pouzivala aj v zime s fusakom, ale teda prehadzovanie som nepouzivala zle sa mi opacne tlacil... material bol velmi dobre udrziavatelny... treba nazivo mrknut

mirellka
30. máj 2019

@milagros môžem poprosiť o info kde je momentálne v predaji? Ďakujem

milagros
30. máj 2019

@mirellka predavaju ho v brendone

milagros
30. jún 2019

@mirellka kupili ste nakoniec?

mirellka
30. jún 2019

@milagros nie na koniec sme zostali pri našom veľkom sportiaku 🤭

majkamasar
11. okt 2020

Zdravim vas nepredavate niektora joie mirus dievcensky?

Strana
z3