icon

Športový kočík pre 17 kilové dieťa

janula1502
18. máj 2016

Dobry den, prosim vas, hladam pre syna sportovy (alebo aj golfovy) kocik, ktory ma nosnost vyssiu ako 15kg a nestoji nejake horibilne peniaze. Maly ma 19 mesiacov a 17 kilov. Viete mi niekto poradit? Dakujem pekne 🙂

smalova
•
18. máj 2016

Dobry den moja velmi dobra skusenost peg perego gt3 priestranny kociaar dokonca aj vacsie dietatko sa tam super vyspi

axelina
•
18. máj 2016

Baby joger su do 23kg. Ale jedna tu ma album kocikov s nosnostou do 25 kg, len si neviem spomenut na jej nick. Daj si do googla kociky s nosnostou do 25kg.

evuliceeek
•
18. máj 2016

ja mám tiež veľké dieťa čo do váhy aj výšky a ja som si veľmi pochvaľovala kočík bebetto nico - presne tento:

seahorse27
•
18. máj 2016

Ja mam priblizne rovnako stareho syna s podobnou vahou a mame uz spominany Peg perego gt3 - sice sa tam v pohode zmesti a ma dostatok miesta, ale tlacit ho do kopca je fuska. Samotny kocik je dost tazky - cca 13kg + 15,5kg dieta...no celkom dobra posilnovna :D Mame aj Maclaren techno XT - to je golfac a nie je vhodny do terenu, ale je lahucky, maly tam ma dost miesta a nosnost je udavana tusim do 20-25 kg (je to rozne pre EU a pre USA...neviem preco).

katuliacik
•
18. máj 2016

valco snap 4

reni1512
•
18. máj 2016

vies co? ja som dala malu do golfaca g-mini benny v jednom obchode a super :D obyc kocik za par eur...a super

kikus48
•
18. máj 2016

@janula1502 tfk joggster twist, paradny kocik, nosnost 34 kg, ale je drahsi, cez net 470, ale videla som tu na fore jazdenky za polovicne ceny

zuzka_1985
•
21. máj 2016

Ja mam perfektnu skusenost s baby jogger city lite - nosnost az 25 kg, zlozitelny jednou rukou

usmievava31
•
3. sep 2017

@axelina no potrebovala by som nick na tu maminu....netusi niekto?
Viem ze raz som nasla tu na MK ze nejaka mamina davala porovnacky kocikov