icon

Ste spokojné s kočíkom Jane slalom pro 2011?

elisisse
2. okt 2011

Ahojte maminy,chcela by som vediet nazor na kocik Jane slalom pro 2011. Velmi sa mi paci, len chcem vediet ako funguje a ci ste s nim spokojne. Vdaka za kazdu odpoved. 🙂

mirokinder
15. apr 2013

Dobré ráno, je to pravdepodobne ročník 2008, alebo starší. Máme k nemu čierny slnečník, aj červený snečník, oba UV faktor 50+ od Jané. Cena slnečníke je - 45,90 EUR. Akcia - 5,- EUR poštovné - neúčtujeme. S pozdravom, Michal

tinara23
2. máj 2013

@mirokinder dobrý večer, chcela by som sa opýtať, či šijete aj náhradné striešky na vaničku Capazo, konktrétne mám Jane Slalom 2011 limited + nánožník, Autosedačka Strata J44, korbička J44 - bordovo čierna. Ďakujem.

mirokinder
3. máj 2013

Dobré ráno, čo by ste konkrétne potrebovali? Niečo šijeme, alebo aj opravujeme staré striešky - výmena fólie... Lepšie bude, lebo celý budúci týždeň, bude správca modrého koníka na dovolenke, keby ste napísali potom konkrétnu požiadavku na info@babyland.sk Sme tá istá firma. S pozdravom, Michal

katkavrazelova
3. máj 2013

ahoj ja možemlen chváliť kúpila som si slalom tu na Mk bol už po dvoch deťoch ale bol úžasný lahučký véééla miesta nemali sme auto tak som chodila nakupovať z kočíkom dala som doňho aj 5 mliek múky a neviem čo všetko nemali sme ani raz defekt bol tichučký a zvládol aj mtb dráhu v horách pre bicykle bez akých kolvek ťažkostí🙂 lenže som neskor hladala niečo "krajšie" tak som kúpila casual s4 a to som nemala robiť mohla by som naňho nadávať do zajtra ...teraz už je fuč a mám x lander a nemožem sa ho nabažit aký je užasný🙂to je moja skúsenosť možem jané len doporučiť.

michaela80
30. máj 2013

@mirokinder Dobry, je mozne si u vas zakupit madlo na slalon vo farbe stylon? stratili sme pri stahovani ☹

mirokinder
1. jún 2013

@michaela80
Dobrý deň, madlo stojí cca 23,- EUR, alebo náhradný čierny návlek na plastovú časť madla - 8,30 EUR. Tie madlá momentálne nemáme, pred týždňom sa predalo posledné. Najlepšie by bolo, keby ste napísali mail a tam si dali objednávku, alebo sa dohodli, či budete čakať, zaregistrujú Vás, alebo si vyberiete len ten návlek....Prajem pekný víkend. S pozdravom, Michal

dankakk
7. jún 2013

@mirokinder dobrý vecer. Objednala som si slalom reverse 2010. Zlozili sme ho no mne sa zdá nejaký "rozlagrovany" treba nejake skutky podotahovat? Napr. rucka v ktorejkoľvek polohe nie je napevno, je tam trosku vola... Alebo ked ním pomykam dostran tak konstrukcia "hrka". No a pumpa na kolesa tiež funguje zvlastne- ked tlacim, fuka, ked taham, nasava vzduch...

atreyu
7. jún 2013

@dankakk rucka je tak spravne aj konstrukcia trosku akokeby hrka 😵 co sa tyka pumpy neviem nam funguje 😵

dankakk
7. jún 2013

@atreyu vdaka. Doma mám mutsy transporter - 2oj ročný a je ako nový- nič nehrka, nehybe sa. Trosku ma jane sklamala. Ale kupovala som ho hlavne kvôli brzde a otocnej športovej časti...

atreyu
8. jún 2013

@dankakk tiez ma ten kocik pri prvom vyskusani sklamal, ale nakoniec som si ho zamilovala 😵

mirokinder
8. jún 2013

@dankakk
Dobrý deň! Takto na diaľku, ťažko povedať, či je kočík v poriadku. Určitá vôľa je normálna. Kde ste kočík kúpili? A tá pumpa. Keď ide piest hore, tak do toho priestoru sa musí nasať vzduch, ktorý je potom tým piestom vytlačený do duše kolesa. Ale nasáva sa iným otvorom, ako je vytlačený 🙂 Prajem pekný deň. S pozdravom, Michal

lucka22291
16. júl 2013

@mirokinder dobry den mozem sa opytat ci uz mate madlo na jane slalom pro? A pasuje na jane slalom madlo z jane nomad? Dakujem

mirokinder
17. júl 2013

@lucka22291
Dobrý deň, je mi ľúto, tie madlá boli objednané, ale neprišli. Tá priečka zo Jane Nomad pasuje na Jane Slalom Pro - špeciálna edícia. Nepasuje na Jane Slalom Pro - reverse, čo má otočnú športovú časť. Prajem pekný deň. S pozdravom, Michal

michaela80
21. júl 2013

@mirokinder mate uz madla skladom vo farbe stylon na reverse?ja potrebujem kompletne madlo nie len navlek..nase sa stratilo pri stahovani..

mirokinder
22. júl 2013

Dobrý deň, môžete ešte upresniť na aký kočík to madlo potrebujete? Pri poslednej korešpondencii zo dňa 01.06. ste sa pýtali na madlo stylon na kočík Jané Slalom. Jané Slalom predávame väčšinou špeciálnu edícia, ktorá nie je reversná ( otočná ) a dieťa je možné voziť len tvárou dopredu. Na tento kočík tie madlá objednávame už 2 mesiace a stále neprišli. Na otočnú športovú časť pasuje iné madlo a či ho máme ideme práve zisťovať. Prajeme pekný deň. S pozdravom, Michal

mirokinder
22. júl 2013

@michaela80
Dobrý deň, madlo vo farbe stylon na reversnú športovú časť kočíka Slalom - určite nemáme - už viac ako 2 roky sa nevyrába, možno by sa dalo zohnať v inej farbe. Napíšte e-mail Dievčatá Vám poradia, aj to zabezpečia, pokiaľ Vám bude vyhovovať iná farba. Je mi ľúto, že Vám nevieme vyjsť v ústrety, ale s dodávkou náhradných dielov to nie je jednoduché ☹ S pozdravom, Michal

lucka22291
24. júl 2013

@mirokinder mozem sa vas este opytat ci mate tie kritky na odistovanie predneho kolesa? Dakujem

mirokinder
24. júl 2013

Dobrý deň,
máte asi na mysli aretačný cuplík, ktorý sa stláča a tým odisťuje otáčanie predného kolesa. Alebo krytku na koleso okrúhla, čo sa dáva do stredu kolesa. A treba napísať či ide o Jane Slalom reversny ( otočná šport. časť ) alebo špeciálna edícia ( športová časť je len smerom dopredu.
Aretačná krytka - 3,00 EUR, to druhé - 1,66 EUR.
S pozdravom,Michal

A - máme ich 🙂

mirokinder
24. júl 2013

@lucka22291
Odpovedal som, pozrite diskusiu.....

lucka22291
24. júl 2013

@mirokinder myslim aretacny cuplik aby sa koleso otacalo a je to kocik jane slalom pro spec.edicia..ako si to prosim vas mozem objednat? Dakujem

mirokinder
24. júl 2013

Dobrý deň, odkiaľ ste? Normálne poslanie na dobierku stojí 5 eur. Pokiaľ pošlete dopredu peniaze na účet, vieme to poslať poštou za 1,40 eur. Alebo to odnesieme do nejakého obchodu. Potrebujeme meno, adresu, Tel. Cislo príjemcu. S pozdravom, Michal

mirokinder
24. júl 2013

@michaela80
Dobrý den, máme k dispozícii madlo na kocík Jané Slalom reverse v ciernej farbe. Pokial máte záujem, dajte nám vediet Cena originál madlo - 29,20 EUR. S pozdravom, Michal

michaela80
24. júl 2013

@mirokinder tak ho vezmem kedze stylon bude asi az koncom septembra a to je uz dlho....objednavku poslat mailom?

mirokinder
24. júl 2013

@michaela80
Objednávku môžete napísať aj sem. Potrebujeme od Vás meno, adresu doručenia a tel. číslo pre prepravnú službu. Tovar bude zaslaný na dobierku 29,20 + 5 EUR prepravné, spolu 34,20 EUR. Tovar Vám bude doručený v piatok. Dnes už si služba balíky vyzdvihla. Ďakujeme za objednávku. S pozdravom, Michal
Alebo, môžete ju poslať na e-mail

michaela80
24. júl 2013
slavka3n
29. okt 2013

Pre mirokinder: Dobry den, mam kocik Slalom pro revers a mam nasledujuci problem. Kocik som kupila v juni 2012 a zacala som ho pouzivat v sept 2012. V decembri 2012 som prvy krat menila pneumatiku na pravej zadnej strane z dovodu zodretia pneumatiky. S kocikom chodim po beznom povrchu ako chodniky, asfalt a pod. Vo february 2013 bola zodreta ta ista pneumatika opat. Kocik sme dali na reklamaciu, vratili nam ho s vymenenymi oboma zadnymi pneumatikami. Je oktober 2013 a tento krat uz su zodrete obe zadne pneumatiky. Zistili sme ze zadne kolieska maju tzv. zbiehavost: predna cast koliesok je vzdialena od seba 50,5cm a zadna cast koliesok je vzdialena 53,5cm. Kocik sme kupovali v Polsku v specializovanom obchode. Chcem sa opytat ci sa da tato chyba kocika opravit a ci ste sa uz s tymto problemom u tychto kocikov stretli? Dakujem velmi pekne

fafa
29. okt 2013

@mirokinder Dobrý deň, chcem sa spytat, ci je mozne dokupit na Jane Slalom pro striesku s okienkom. Mala je uz v sportovom kociku a rada by som na nu videla. Ku kociku bola original strecha bez. Dik

mirokinder
30. okt 2013

@fafa
Dobré ráno, naše krajčírky šijú len striešky bez okienka na tieto kočíky. Je nám to ľúto. Prajeme pekný deň. S pozdravom, Michal
A originál sú bez okienka, ale to vlastne viete...

slavka3n
30. okt 2013

@mirokinder Dobry den, mam kocik Slalom pro revers a mam nasledujuci problem. Kocik som kupila v juni 2012 a zacala som ho pouzivat v sept 2012. V decembri 2012 som prvy krat menila pneumatiku na pravej zadnej strane z dovodu zodretia pneumatiky. S kocikom chodim po beznom povrchu ako chodniky, asfalt a pod. Vo february 2013 bola zodreta ta ista pneumatika opat. Kocik sme dali na reklamaciu, vratili nam ho s vymenenymi oboma zadnymi pneumatikami. Je oktober 2013 a tento krat uz su zodrete obe zadne pneumatiky. Zistili sme ze zadne kolieska maju tzv. zbiehavost: predna cast koliesok je vzdialena od seba 50,5cm a zadna cast koliesok je vzdialena 53,5cm. Kocik sme kupovali v Polsku v specializovanom obchode. Chcem sa opytat ci sa da tato chyba kocika opravit a ci ste sa uz s tymto problemom u tychto kocikov stretli? Dakujem velmi pekne

mirokinder
2. nov 2013

@slavka3n
Dobrý deň, áno, stretli sme sa s týmto problémom u prvej série týchto kočíkov. Táto zbiehavosť sa dá opraviť, ale - bez záruky a s rizikom poškodenia konštrukcie. Keby ste kočík kúpili na Slovensku - v sieti obchodov, kde tento tovar dodáva naša spoločnosť, oprava by bola bezplatná a v prípade poškodenia konštrukcie by sme riziko niesli my. S pozdravom, Michal