icon

Ste spokojné s kočíkom Jane slalom pro 2011?

elisisse
2. okt 2011

Ahojte maminy,chcela by som vediet nazor na kocik Jane slalom pro 2011. Velmi sa mi paci, len chcem vediet ako funguje a ci ste s nim spokojne. Vdaka za kazdu odpoved. 🙂

Strana
z5
slavka3n
2. nov 2013

@mirokinder Dakujem velmi pekne za odpoved, uz aspon viem nakolko je problem vazny.

michaela80
4. dec 2013

@mirokinder chcem sa opytat mam slalom reverse 2010 a strasne jo taha do jednej strany..da sa to nejako odstranit..viem ze trojkolky crlkovo kazda je taka ale zda sa mi ze ide to velmi

mirokinder
4. dec 2013

@michaela80
Dobrý deň. Asi Vám položím hlúpu otázku. Predné koliesko máte odistené? Alebo ťahá do strany aj pri voľne otáčajúcom sa prednom kolese? Ťahá od začiatku, alebo začalo to postupne? Takto na diaľku Vám ťažko viem poradiť. Skúste urobiť údržbu kočíka, aby sa všetko voľne otáčalo ako má, skúste si všetko pomerať, či konštrukcia nie je krivá....univerzálnu radu pre Vás nemám. Napíšte, ako ste dopadli. S pozdravom, Michal

michaela80
4. dec 2013

@mirokinder ked je koliesko napevno ide ok..ked je volnr v momente vas toci doprava...myslim ze sa to zhorsiloteraz a neviem preco...kolko trva servis u vas?

mirokinder
4. dec 2013

Dobrý deň, my robíme servis len na kočíky dodané do obchodnej siete našou spoločnosťou. Záručný aj pozáručný, resp. mimozáručný servis. Odkiaľ máte kočík? V každom prípade, pokiaľ by ten kočík bol doručený k nám na servis, určite by sa tu aspoň týždeň zdržal. Cenu takého servisu Vám neviem povedať, technik nás stojí 7 EUR na 30 minút. Pokiaľ máte ale ohnutú konštrukciu, to sa nedá bez rizika poškodenia opraviť, vyrovnať. Treba zvážiť, či Vám to bráni v riadnom užívaní kočíka do tej miery, aby ste to museli takto riešiť. Ste zo Starej Ľubovne? Nemáte v meste nejaký univerzálny servis kočíkov, alebo bicyklov? Skúste si dať kočík skontrolovať tam, prípadne, keď zistia, že potrebujete nejakú súčiastku - ozvite sa. Určite to bude lacnejšie, ako posielať kočík do Bratislavy..... Držím palce. Pokiaľ by ste sa rozhodli predsa len ho posielať, určite mi dajte dopredu vedieť. S pozdravom, Michal

mazula
2. feb 2014

Ahojte baby,predavam slalom reverse,velmi malo pouzivany.vajicko je este nove s visackami,viac info v bazari

lienka2611
7. feb 2014

@mirokinder Zdravim Vas. Prosim nevedeli by ste mi dať nejaku referenciu k tomuto kočiariku vy ako odbornik? Nestretli ste sa s nim? Nemam na neho referencie a rozmyšlam si ho zakupiť cez internet.Ma však rozdiely oproti klasickym slalom verziam, nema ručnu brzdu a aj polohovanie hlbokej časti ma iný "čudlik" a možno su tam ešte aj ine odlišnosti. dakujem velmi pekne za každú radu.

mirokinder
8. feb 2014

@lienka2611 Dobrý deň, ten kočík je hybrid, ktorý sa oficiálne takto nikdy nevyrábal, alebo aspoň o tom nevieme. Vanička je z kočíka Jané Slalom Reverse, resp. Trideru ( Rideru ) a podvozok - verzia bez ručnej diskovej brzdy sa nikdy nevyrábala. Tento kočík určite nedodala na trh naša spoločnosť, čiže, pokiaľ si ho kúpite, určite nebude možné u nás robiť servis. Originál vanička patriaca k tomuto kočíku má väčší vnútorný priestor. V každom prípade nás veľmi zaujíma, kto ponúka takýto hybrid pod značkou Jané. V prípade poskytnutia týchto informácií určite nájdeme spôsob, ako sa revanžovať, či už vo forme zľavy, alebo iného spôsobu. Prajeme Vám pekný víkend. S pozdravom, Michal

lienka2611
8. feb 2014

Dobrý deň,
ďakujem za odpoved. Ponuka ho jedna pani na inzertnom portali, vraj ho kupila v zahraniči, je použivaný minimalne a teraz ho chce predať. Nie je to teda žiadna predajna na slovensku, ktorá by ho ponukala.
Čo mi teda radite, nekupit ho? To že je to taký mix mi v podstate nevadi, len neviem teda ako budem fungovať a či to riskovať aby sa časom neprejavili nejake vačšie zavady z dovodu toho že to nie je kočiar z klasickej kolekcie.Pekný vikend aj Vám

mirokinder
9. feb 2014

@lienka2611 Dobrý deň,
pokiaľ je to naozaj originál kočík Jané a vyzerá, že je, tak by s kočíkom nemali byť problémy. Je akurát trochu jednoduchší, chýba mu tá disková predná brzda a vanička je z iného modelu, ale nebývajú s ňou problémy, takže je to otázka ceny. Pokiaľ je kočík v dobrom stave a bude dobrá cena, asi by som ho kúpil. Pokiaľ Vás môžem ešte poprosiť, moc by ma zaujímalo, v ktorom štáte ponúkajú na predaj takéto hybridy. My, zástupci spoločnosti Jané, sa poznáme a tak som prekvapený, že som o tom nepočul. Tento kočík Jané Slalom Pro Formula Strata - špeciálna edícia v našej verzii, patrí medzi naše najpredávanejšie kočíky Jané, ktorých veľká výhoda je veľký priestor športovej časti a pri dobrom zaobchádzaní s kočíkom aj spoľahlivosť kočíka. Prajeme pekný zvyšok víkendu. S pozdravom, Michal

gromkaver
9. feb 2014

pekny den,. ja mam kocik jane slalom pro formula strada (teda tu trojkombinaciu), ale modelovy rok 2009. uz ho mam styri roky a som spokojna, az na zopar malickosti, ako je maly nakupny kosik, malo odkladacieho priestoru, rovnako mohli do striesky zabudovat sietku (tak ako je to na vajicku a vanicke), mohla byt dlhsia strieska,. ktora by sluzila ako dienidlo a velke, velka skoda, ze sa nada preklapat rucka. ako PLUS hodnotim vzhlad kocika, vahu,. skladnost, velkost sportovej casti (urcire vam dieta z nej trcat nebude a v zime sa tam zmesti aj fusak), lahkost v manevrovani, pri vajicku a vanicke zabudovane sietky v strieske,. jednoduche naklikavanie a v neposlednom rade velke nafukovacie kolieska, ktore urcite neznicite.... ja by som sa pre tento kocik rozhodla opat

mirokinder
10. feb 2014

@gromkaver Ďakujeme za pripomienky, niektoré boli tlmočené už dávno do spoločosnosti Jané, ale hlavne za poslednú vetu 🙂 Prajeme pekný deň. S pozdravom, Michal

mkristofka
6. apr 2014

@mirokinder dobry chcem sa opytat kolko by vyšli u vas plašte na jane slalom reverse a zaujima ma aj cena duše dakujem za info 🙂

mirokinder
7. apr 2014

Dobrý deň.
Cena duše na Slalom Reverze je 12,90 eur. Cena plášťu tiež 12,90,-. S pozdravom - kol. Babyland

bibko2
22. máj 2014

@mirokinder dobry mam moznost kupit sportiak Matrix Grass chcem sa spytat na tu striesku co ma tu foliu narchu nazvykne praskat pri sklapani striesky po case dakujem

lentil0805
19. sep 2014

Babule, neviete poradit slnecnu clonu, ktora bude dobra na jane slalom? + kam ste si odkladali tu obrovsku plastenku? dakujem 😀

duratlicka
23. mar 2015

@bibko2 Mne sa tam urobila dierka z tej rucnej brzdy,ked sa skladal.Kupila som si tam ciernu clonu a rucne nasila.

duratlicka
23. mar 2015

@mirokinder Dobry den,prosim Vas,kolko by stalo uplne cele nove koleso na jane slalom (r.2008)?

mirokinder
23. mar 2015

@duratlicka
Dobré ráno, tie kolieska nie sú lacné. Cena je 49,80 EUR za jedno koleso. Treba ale napísať presne na aký kočík a odfotiť a poslať vzor dezénu pneumatiky, aby ste mali takú istú. S pozdravom, Michal

lenu_lienka
10. apr 2015

Kočky prosím Vás aké máte skúsenosti s Jané surfer board - stupienok pre súrodenca?? Zaujíma ma či ste to využili, či je to pohodlné pre stojace dieťatko (či má dosť miesta na státie/nôžky) a či je možné ho použiť aj pri vaničke alebo len pri športovej časti. Ďakujem za každú skúsenosť.

lenik101
23. júl 2015

Dobry den,chcem sa vas opytat, ci sa da opravit na kociku Jane slalom , predne koleso. Velmi sa casto rozkmita ja na rovnej ceste. Ak trosku nadvihnem rukoved,ako keby som preniesla vahu viac na predne koleso, tak sa to trosku ustali. Vedeli by ste to opravit,aby mi to tak velmi nebehalo?
Dakujem za odpoved.

suzankka
20. máj 2016

Dobry den, prosim vas da sa niekde kúpiť plášť na nafukovacie zadné koleso Jane Nomad model z r.2010? Nám sa urobila diera a kúpený nový v Babyland vôbec nepasoval. Dakujem

blankaamandulova
26. aug 2016

My ho máme už rok a pol sme snim velmi spokojny akurat ho predávame a dame možnost iným mamičkam

blankaamandulova
26. aug 2016

@lentil0805 Zdravím Vám my sme mali takisto stym problem lebo na babatko svietilo slnko ale nekupili sme predlžovaciu striešku ale len taku plachtičku co sa skvele hodila akurat ju predávame i kočik tak by sme sa mohli nejako dohodnut stou clonou ?

caslucia
21. sep 2016

@lenik101 aj Vam niekto pomohol s tym vybrujucim prednym kolesom.Aj nas to trapi az tak,ze sa kocik neda pouzivat

caslucia
21. sep 2016

@lenik101 aj Vam niekto pomohol s tym vybrujucim prednym kolesom.Aj nas to trapi az tak,ze sa kocik neda pouzivat
@lenik101

duratlicka
21. sep 2016

@caslucia Skus info@babyland.sk. Robia servis Jane.

sfridka
17. okt 2017

Zdravím kupim zadné kolesá na kočík Jane rider. Ďakujem

blankaamandulova
17. okt 2017

Ano nadmieru nemenila by som

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5