Súrodenecký kočiar - rozdiel 1r.4 mes.

kilio
30. apr 2019

Ahojte chcem sa spýtať mamičiek ktoré majú dve detičky tesne po sebe s akým súrodeneckým kočiarom ste spokojné? Dcéra má teraz 1 rok ešte nechodí a aj keď už potom bude chcela by som kočiar aby sa odviezli obaja nie len skejtik, predsa len ešte bude malička.Je lepší kočiar kde by sedeli vedľa seba alebo za sebou? Do výťahu mi nevojde ani jeden takže z tohto pohľadu je to jedno.Ďakujem za názory 🙂

biokozmetika
30. apr 2019

Mala som Phil&Teds a bola som ja aj detičky spokojná😉 aj s nami pocestoval dosť takže na to, že to je dvojkocik tak je spratny aj do auta aj do lietadla. Za mňa spokojnosť a po používaní som ho dokonca aj fajn predala takže investícia sa určite oplatila.

rozinka11
11. máj 2019

Ahoj my sme kupili nunu, zatial sice pre jedno, ale mozno budu raz aj dve. Zatial som s nunuou max.spokojna

mojitka13
11. máj 2019

@kilio Ahoj, ja mám rozdiel rok aj 10 mesiacov.Kupili sme Bugaboo Donkey a nevieme si ho vynachváliť Je drahy, ale zase nám prináša plny komfort vzhľadom na situáciu.Daju sa dobre kúpiť aj z druhej ruky.Ked deti sedia vedľa seba zmestí sa do dverí bežnej šírky.K nám do bytovky sa ale nezmestí do výťahu, lebo vchod do výťahu je zúžený, ale to vôbec nevadí, lebo si ho viem za pár sekúnd zúžiť.Dam preč jedno sedadlo, zuzim podvozok kočíka, sedadlo staršej dcérky si dám ku korbicke(je tam na to priestor) a v pohode vojdem do vytahu.Starsia dcérka sa s nami vojde tiež.Pozri si k nemu videá na YouTube.Maju to ozaj premakane.Este čo sa týka rukoväte, tá sa dá tiež skrátiť, takže pred vstupom do výťahu si ju vždy skrátim, aby sme sa zmestili.Trva to tak možno 5 sekúnd, ani nie.