icon

Súrodenecký kočík

puli9
11. jan 2023

Ahojte vedel by mi niekto poradiť súrodenecky kočík pre bábätko a ročne dieta? Potrebovala by som aby tam bola vanička a súčastne športový kočík🙈 da sa vôbec taký kočík kúpiť ? 🙈ďakujem

lujzinka1112
•
11. jan 2023

@puli9 ahoj, viem ti poradiť- baby jogger city select a dokonca by som ti ho mohla aj predať. Mam po dvojickach 😁. Mam všetko dvakrát aj vaničky aj športové časti. Vies si nakliknut jednu vaničku a jednu športovú časť. Veľmi dobrý kočík, boli sme s ním spokojní

diaalex
•
11. jan 2023

@puli9 Cybex Gazelle S 🙂 môžeš si o ňom prečítať aj moju recenziu 🙂 mám ju do dnes

greta2017
•
11. jan 2023

Myslim ze ked si das do googlu "surodenecky kocik" vyskoci na teba xy typov. Ja osobne by som najviac odporucila Bugaboo donkey 5. Da sa zlozit pre 1 dieta alebo rozlozit pre 2. Pozri si na YT video k tomu ak to nepoznas😊

punkerka2510
•
11. jan 2023

@puli9 ja mam na predaj je ako novy

danieladugard
•
11. jan 2023

Bugaboo.. lebo ten vyuzijes aj pre jedno, ked starsie uz bude chodit, da sa zlozit do single modu.

kacena4
•
12. jan 2023

ujo google "surodenecky kovik" vyhodi ti kvantum obrazkov, detto ak bazar

puli9
autor
•
12. jan 2023

Ďakujem za odpovede. Áno už som pozerala, pri info že budeme mat ďalšie babo som zostala v šoku keďže syn má pól roka 🙈 vôbec som nevedela či nejaký taký kočík vôbec je 🙈ten bugaboo sa mi veľmi paci aj keď sla by som aj do nie úplne nových 🥰 kto má na predaj kľudne mi pošlite na email budjacovapauli@gmail.com foto možno sa dohodneme 🥰

dnld
•
12. jan 2023

@puli9 my sme použivali joolz geo surodenecky, maly bol dole vo vaničke a dcéra v šporťáku hore. Ten kočik vydržal asi všetko 😁 na dovolenke bol kompletne ovešany všetkym možnym chodil po kamenoch piesku atď a super

dnld
•
12. jan 2023

@puli9 tak to vyzeralo keď bol maly vo vaničke a dcéra v športiaku

lenkadenisa
•
12. jan 2023

@puli9 ja kupujem Valco snap ultra duo

lalala94
•
12. jan 2023

Ja mám Nuna Demi Grow. Používam ho v single verzii, ale skúsila som si aj súrodeneckú a zdal sa mi dosť praktický. 🙂 Je tam veľa kombinácii s vajíčkom, vaničkou, športovou časťou, protismer, smer jazdy. Je super pre vysokých rodičov. 🙂

diaalex
•
13. jan 2023

@lenkadenisa ten som videla aj skúšala naživo a je extra malý 🙁 vôbec si neviem predstaviť dať tam 2 deti s fusakom

lenkadenisa
•
13. jan 2023

@diaalex no užší je veru