Súrodenecký kočík verzus kiddyboard

andilek91
16. júl 2015

Ahojte mamule, v januári budeme mat další prírastok- syn ma teraz 10mesiacov ( takze ked sa narodí druhé bude mat 16mesiacov). chcem sa preto opýtať co si myslite mám zháňať súrodenecký kočík alebo si zohnať len stupátko pre staršieho ? Viac som priklonena kočíku lebo si niesom istá či starší vydrží a nebude mat si niekde na výlete chuť pospať ... Ako ste to riešili vy ktoré mate podobný vekový rozdiel medzi babatkami ?

pirana
16. júl 2015

Ja mam medzi detmi rozdiel 2 roky a na kiddy boarde mi starsi odmietol stat - bojko🙂 tak sme to poriesili surodeneckym kociarom. Najlepsia investicia, kedze som nesoferovala a bola som odkazana vsade chodit peso. Byvali sme vtedy vo velkomeste a vsade bolo dost daleko. teraz byvame na dedine a dvojkociar by mi nebolo treba. Tak zalezi na tebe ci ho vyuzijete, ci chodite na dlhsie prechadzky a podobne.

mabika
16. júl 2015

Ja mam rozdiel 18m a mame surodenecky, ale nie kvoli spanku. Kvoli vybavovackam a dlhym prechadzkam, chodeniu do skolky a na kruzky pre starsieho, pripadne za nim uhaname ked bicykluje ci kolobezkuje - su situacie, kedy musime letiet a mala uz fakt nevladze alebo nechce ist tam kam ja a aj si potrevuje oddychnut. Mat len ich dvoch mladsich, tak som na dvore alebo na najblizsom ihrisku a vystacim si s nosicom alebo skatom na kocik.

jeennyv
16. júl 2015

@andilek91 ja by som to skor riesila surodeneckym resp. podla tvojho uvazenia...ako je na tom tvoje starsie dietatko, nie vsetky deti idu rovnakym tempom, niektore chodi skor ine neskor...nikde nemas istotu ze 16 mes. dieta bude uz velky chodec a bude sa chciet prechadzat a zvladat prechadzky, resp. ako baby pisu ze prijme ten skatebordik....

mirreckall
16. júl 2015

@andilek91 my mame rozdiel 14,5 mesiaca medzi babami a rok sme vyuzivali surodenecky kocik...urcite odporucam 🙂

jaruskatt
16. júl 2015

Ja by som určite išla do súrodeneckého. 🙂 Môžeš obe deti posadiť a ísť kam chceš, ako daleko chceš... 16m je ešte málo a na skejtíku neobsedí, nevydrží stáť.
Alebo ešte pouvažuj o... http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...