V ktorom mesiaci ste si kúpili kočík?
Ahojte v ktorom mesiaci ste si kupili kocik?
V apríli prišiel kocik, v auguste som rodila
V 6/7, nepamätám si presne
Vo februári a malý sa narodil v marci
Som 21 tyzden a mam zalusk na kocik ktory je momenatlne v akci a mam dilemu ci nie je skoro kupovat
Bola som vybrať včera (16tt) objednám/kúpim ho cca v máji, termín júl
V 24.tt, lebo bol v akcii. Inak by som počkala do 8.mesiaca.
My sme tiež chceli kupovať, lebo bol v akcii, ale tiež som mala obavy, našťastie sme natrafili na obchod, kde majiteľ povedal, že ak by sa nedajbože niečo stalo, môžeme ho vratit 👍🏻
V 6🙂
Ja marec a April bol termin, mam zname,čo potratili aj v 9.mesiaci, aj v 6.tom aj pri pôrode babatko zomrelo. Takže keby som nemala kocik a cakam teraz babatko,asi to riešim tak,že keď sa narodi,v ten tyzden alebo nejaký z bazaru,čo by som sa dohodla. Je to síce najvacsia radosť(pre mna), mat krásny kocik, ale fakt mi nenapadlo,koľko sa toho môže stat a potom riešiť, čo s kočíkom,keď nemám dieta.
Po veľkom ultrazvuku v 20.tyzdni... bol black friday a 300e dole.. zle myšlienky si človek nesmie pripustiť... kočík sa dá predať alebo dokonca vrátiť, ked je nerozbaleny.. to by ma trápilo najmenej....
Kúpila som v šiestom (bol akurat v akcii), no prevzala som si ho od obchodníka až v ôsmom mesiaci, nech mi zbytočne 2 mesiace neplynie záruka (+ nech sa mi to tu neváľa po byte).
To sa fakt musíš toto pýtať? Ak je to dobra akcia tak si kúp aj teraz. Však Tebe bude doma (možno) zavadzať, možno si to do pôrodu rozmyslis a vybrala by si neskôr iný.
Asi v 6
Keď som sa dozvedela pohlavie
Cca 5 mesiac
V 7., ale vybraty som ho mala v 4.
V 20.tt keď bol v akcii
V 7.
A druhý kocik sme kupovali 4 mesiace pred tým, než som vôbec otehotnela 😂 mala som ho už dlho vybratý a zrovna ho predávala jedna pani vo vedľajšom meste za super cenu
V 3 mesiaci, bol za výbornú cenu
Kľudne kúp. Ja som tiež objednávala skoro, lebo len čakacia doba bola 2 mesiace.

V 6. 🙂