icon

Valco Snap 4 alebo a Britax Motion

bukrisek
31. jan 2018

Ahojte prosim o skusenosti a rady ktory kocik vybrat.

Strana
z6
paattaa
29. jan 2019

@zuzana247 ďakujem krásne

zuzana247
29. jan 2019

@paattaa odfotim ti ako tam je ta tycka kde by sa to malo upevnovat 🙂 len mame teraz siestu 😁
A nieje za co,rado sa stalo 😊

bigapple1
14. máj 2019

Ahojte nema niekto nahodou vylepsovaky na Britax Motion? Na podipretie nozicky? Dakujem

violentangel
14. máj 2019

@katrin21 dobrý, ešte využívate kočík 😀?

zuzana247
14. máj 2019

@bigapple1 @katkaa02 vyraba,tak jej skus napisat 🙂 ma to dobre vymyslene 🙂

katrin21
14. máj 2019

@violentangel uz skoro vobec.. teda na dlhsie trasy beriem jeden z dvoch co mam, ked sa malej uz nechce chodit, ale na bezne vyjazdy do mesta uz ho nevytahujeme.... mam Valco a taky golfovy este, takze uz by mi asi aj ten stacil, aj ked ma citovu vazbu na pohodlne vozenie bez narobenia sa , co mi dava Valco.... a ze je do 20kg a mala ma uz 16,5 ... ale ak sa najde kupec, asi ho uz predam .... s tazkym srdcom.... 😢😢😢

bigapple1
14. máj 2019

@zuzana247 dakujem, ja som od nej uz objednala, aj doslo, ale fotonavod zabudla pripnut-a asi nechodi na MK lebo neodpisuje :( nie som antitalent na spajanie veci, ale toto by som riadne chcela namontovat 🙂

violentangel
14. máj 2019

@katrin21 a za akú cenu?

katrin21
14. máj 2019

no novy stal vtedy okolo 340E + nanoznik a plastenku k tomu som kupovala.... a pouzivala som ho minimalne, kedze vzdy som mala aj iny kocik, je ako novy, tusim ani skrabanec nema... takze cca. 240E ? tak nejako...

zuzana247
14. máj 2019

@bigapple1 fu,ja uz nemam britax,ale skus mi do ip odfotit to pod nozickami a to polohovanie a skusim ti poradit. Napisem aj tej pani co ho kupovala,nech mi to cvakne.

violentangel
14. máj 2019

@katrin21 prosím ťa a kočík Valco snap ultra nevieš aký je? Lebo samozrejme keby som chcela investovať tak kúpim nový, ale pri tom druhom dieťati to už inak vnímam. Zachvíľu aj tak sa mi na celý kočík vykašle. Začal chodiť v 8 mesiacoch, teraz má rok, takže ozaj len na nejaké výlety bude slúžiť.

katrin21
14. máj 2019

@violentangel hmm.. no je to velmi podobne, teraz ten novyy co je ako TRend len otocny, tak je fajn.. akurat som ho minule videla.. je ale o nieco uzsi, ako klasicky TRend, s tym musis pocitat.... a ma zahnutie noziciek, co pri dlhsom dietati nemusi niekomu casom vyhovovat....ja preferujem preto bez zahnutia, lebo ma to neobmedzuje,,,

Strana
z6