icon

Valco Snap 4 alebo a Britax Motion

bukrisek
31. jan 2018

Ahojte prosim o skusenosti a rady ktory kocik vybrat.

zuzana247
30. apr 2018

@mazura jaj a trend ultra sa na SR este nepredava,mozno sa bude v lete aj ten 🙂

araula
30. apr 2018

Ak by mal niekto zaujem predam britax b motion 3 s maskacovymi doplnkami.

babullka
11. máj 2018

@zuzana247 nemozem proosim ta najst tu pracku. To je original britax ? Chcem to kupit a neviem to ani vyhladat 😁

zuzana247
11. máj 2018

@babullka nie,to si mozes vyrobit,alebo ak chces vyrobim aj tebe,ja si idem tiez ☺☺

babullka
11. máj 2018

@zuzana247 chcem chcem chcem 😍 a kedy sa tomu budes venovat? A kolko ti dam peniazkov 😁

zuzana247
11. máj 2018

@babullka napisem ti IP 🙂

milagros
20. máj 2018

@milagrosss20 zdravim menovkynu ...za kolko?

milagrosss20
22. máj 2018

@milagros dobrý deň kociarik sa predal.

bochnik
10. jún 2018

Ahojte prosim kolko naozaj v skutocnosti vazi valco snap 4. Vsade pisu inak 6,6 kg alebo 8 kg? Nasla som ho teraz v akcii za 159 eur a vaha je pre mna rozhodujuca aby som to vladala vlacit po schodoch . 😁

zuzana247
10. jún 2018

@bochnik na penovkach 6,6kg a na nafukovackach 8 kg 🙂

bochnik
11. jún 2018

@zuzana247 jeej dakujem a ten potah je v poho ? Pisu ze sa smyka ale aj tak by som tam dala vlozku. A vraj sa tam nemesti pripat v zime fusak ?

zuzana247
11. jún 2018

@bochnik ja mam ten novy Trend. Ten ma kocikovu latku ako Tailor Made,nie ten sustak. Ale kamoska ma ten klasicky a podlozku a nestazuje sa 😊😊 a fusak nemam ani ja kde pripnut,ja som si ho za opierku prehadzovala. Ale ty na tomto klasickom,vies tak,ze prevlecies stuhu cez diery kde su pasy a cez fusak a uz sa nesucha 😁 ak si na fb,daj sa do skupiny My mame Valco a tam mas v albumoch kadiake vychytavky 😁

mravvcek
30. jún 2018

Baby mam nove nafukovacky n valco. Chcem vymenit za nove penovky plus doplatok. Ma biekto nove penovky a kde sa daju kupit?

ukulela
24. júl 2018

baby, zienky, ... existuje adapter na spodok Valco Snap ULTRA a vajicko Camarelo? Resp. ake vajicko by ste odporucili na konstrukciu z Valca Ultra? Budem vdacna aj za linky na adaptery ....

gabulienka246
31. júl 2018

@araula ahoj, pre syna som kupovala kočík pri ktorom je šporťák korytkovy, za mňa totálne mínus... malý je zvyknutý spať na brušku takže musíme kúpiť iný šporťák

natalinka33
6. sep 2018

@milagrosss20 ešte ho máte na predaj prosim?

milagrosss20
7. sep 2018

@natalinka33 nie uz nie.

nadhja
15. okt 2018

Valco ultra je ozaj skvele v tom, ze je lahucky a ze sa da otocit tvarou ku mne a stale vidim na drobcaz aj ked je zle pocasie, tak je stale nejak kryty mnou. No bohuzial ja sa s nim musim rozlucit, tak keby nahodou ste chceli tento sportak, tak mi piste ;)

ema1990
4. jan 2019

@bukrisek presne nad tymi istymi kocikmi dumam.Dakujem za tvoju diskusiu,aspon viem viac 😊

paattaa
25. jan 2019

@katrin21.. Dobrý deň prajem, taktiež si vyberáme kočík a páči sa mi Valco baby snap 4 trend made by tailor 2019...mam v tom však troškou chaos preto prosím o radu..ak by ste boli taká zlatá a trosku mi poradila. 1.Keď je v tom názve aj sport tak to znamená, že ma nafukovacie kolesá? 2. Aký je rozdiel medzi 2018 a 2019kou?...3.celkovo tento model má s SR sedačkou otočnu, či len v jednom smere? Veľmi pekne ďakujem za radu a pomoc

zuzana247
25. jan 2019

@paattaa dobry den. Mam ho aj ja,tak ak mozem poradim.
Ano verzia sport znamena ze ma nafukovacky,pohybuju sa okolo 420 eur,bez nafukovaciek cca 350€.
2018 ma na strieske 1cast velku sietku- to je ta tmavoseda farba na fotke
2019 uz ma celu striesku latkovu a ma tam iba okienko na strieske- to je ta riflovomodra farba
A kocik nieje otocny 🙂 ale inak je super,velky priestranny a lahky,aj s tymi nafukovackami 🙂

ema1990
25. jan 2019

@zuzana247 Mozem sa aj ja opytat,ci je kocik odpruzeny?Na prednych a zadnych kolesach?

milagros
25. jan 2019

@ema1990 nieje

zuzana247
25. jan 2019

@ema1990 nie,nieje. Ale tym,ze je ako keby "zaveseny" tak to nieje nejaky tvrde. Ja som sa tiez bala,ze z maleho tam vytrasiem,aj sme mali najprv iny sportovy,kvoli tomu. ale nakoniec sme aj tak ten predali a kupili tento 🙂

milagros
25. jan 2019

Ja som ho prave kvoli tomu nekupila ze neni odpruzeny nakoniec som kupila gesslein s4 ten zas nema sice extra dlhu striesku akoo valco ale to odpruzenie mi bolo prednejsie

paattaa
26. jan 2019

@zuzana247 ďakujem krásne, za pomoc, zlatá ste 🙂.... A cez to okienko, ktoré spomínate vidno babatko? a ešte taká z vašej skúsenosti otázočka, myslite, ze sú tie nafukovacie kolieska potrebne? Veľmi pekne ďakujem za radu

tanuuulka
26. jan 2019

@paattaa dobry den, my ho mame, kocik super, aj sa dobre ovlada, ale plastenka sa neda poriadne zachytit. Idem to dako gumickami vyriesit, lebo casto spadne. Ale s kocikom ako takym sme velmi spokojni.

zuzana247
26. jan 2019

@paattaa my mame tu velku siestku na 2018,nemame tu malu. tak toto neviem,na 3 kombinaci som mala okienko a tam som videla na dietatko 🙂
Ja som chcela nafukovacky,tym ze nieje odpruzeny,aby tlmili otrasy. Som s nimi spokojna,su aj velke a v snehu napr. nemam problem 🙂

tanuuulka
26. jan 2019

@paattaa opravujem sa, nánožník sa nedá poriadne zachytiť

paattaa
29. jan 2019

@tanuuulka ďakujem pekne.. A mamičky my máme ešte jedno dieťatko, dva roky bude mať, to sa už v kočíku nechce voziť, mame pre neho taky univerzálny skatik od baby board, myslite, ze to valco utiahne? Ďakujem za názor