Valco Snap 4 alebo a Britax Motion
Ahojte prosim o skusenosti a rady ktory kocik vybrat.
Ahojte prosim kolko naozaj v skutocnosti vazi valco snap 4. Vsade pisu inak 6,6 kg alebo 8 kg? Nasla som ho teraz v akcii za 159 eur a vaha je pre mna rozhodujuca aby som to vladala vlacit po schodoch . 😁
@bochnik ja mam ten novy Trend. Ten ma kocikovu latku ako Tailor Made,nie ten sustak. Ale kamoska ma ten klasicky a podlozku a nestazuje sa 😊😊 a fusak nemam ani ja kde pripnut,ja som si ho za opierku prehadzovala. Ale ty na tomto klasickom,vies tak,ze prevlecies stuhu cez diery kde su pasy a cez fusak a uz sa nesucha 😁 ak si na fb,daj sa do skupiny My mame Valco a tam mas v albumoch kadiake vychytavky 😁
Baby mam nove nafukovacky n valco. Chcem vymenit za nove penovky plus doplatok. Ma biekto nove penovky a kde sa daju kupit?
baby, zienky, ... existuje adapter na spodok Valco Snap ULTRA a vajicko Camarelo? Resp. ake vajicko by ste odporucili na konstrukciu z Valca Ultra? Budem vdacna aj za linky na adaptery ....
@araula ahoj, pre syna som kupovala kočík pri ktorom je šporťák korytkovy, za mňa totálne mínus... malý je zvyknutý spať na brušku takže musíme kúpiť iný šporťák
Valco ultra je ozaj skvele v tom, ze je lahucky a ze sa da otocit tvarou ku mne a stale vidim na drobcaz aj ked je zle pocasie, tak je stale nejak kryty mnou. No bohuzial ja sa s nim musim rozlucit, tak keby nahodou ste chceli tento sportak, tak mi piste ;)
@katrin21.. Dobrý deň prajem, taktiež si vyberáme kočík a páči sa mi Valco baby snap 4 trend made by tailor 2019...mam v tom však troškou chaos preto prosím o radu..ak by ste boli taká zlatá a trosku mi poradila. 1.Keď je v tom názve aj sport tak to znamená, že ma nafukovacie kolesá? 2. Aký je rozdiel medzi 2018 a 2019kou?...3.celkovo tento model má s SR sedačkou otočnu, či len v jednom smere? Veľmi pekne ďakujem za radu a pomoc
@paattaa dobry den. Mam ho aj ja,tak ak mozem poradim.
Ano verzia sport znamena ze ma nafukovacky,pohybuju sa okolo 420 eur,bez nafukovaciek cca 350€.
2018 ma na strieske 1cast velku sietku- to je ta tmavoseda farba na fotke
2019 uz ma celu striesku latkovu a ma tam iba okienko na strieske- to je ta riflovomodra farba
A kocik nieje otocny 🙂 ale inak je super,velky priestranny a lahky,aj s tymi nafukovackami 🙂
Ja som ho prave kvoli tomu nekupila ze neni odpruzeny nakoniec som kupila gesslein s4 ten zas nema sice extra dlhu striesku akoo valco ale to odpruzenie mi bolo prednejsie

@mazura jaj a trend ultra sa na SR este nepredava,mozno sa bude v lete aj ten 🙂