icon

Valco Snap 4 alebo a Britax Motion

bukrisek
31. jan 2018

Ahojte prosim o skusenosti a rady ktory kocik vybrat.

Strana
z6
luna116
31. jan 2018

@bukrisek Ahoj, my sme pred nedávnom kúpili z MK Britax B motion plus (ešte je v záruke a je ako nový), pokukovala som aj po valcu, ale presvedčilo ma dĺžka Britaxu a pluskový sme vybrali práve preto, aby sa dali polohovať nohy, syn má 14,5 mesiaca, doteraz rád spinká vonku, takže voľba bola jednoznačná. POzerala som i na Britax B motion, ale tam by som potrebovala dať došiť polohovanie nožičiek -robí to jedna pani - pozri stránku http://www.nellytex.sk/kategoria/doplnkovy-tova...

beky1813
31. jan 2018

Ja obzeram tento https://www.aladdin.sk/sportove-kociky/valco-sp... len je to novinka, tak o nom neviem najst recenzie.

bukrisek
autor
1. feb 2018

@luna116 Ako dlzka? Ma hlbsie sedenie pre dietatko? Na britaxe ma pravdu povediac odradza len to skladanie sedenim von.

akynka
1. feb 2018

Ahoj. Mame britax b motion a spoko..aj v snehu sme sa vedeli dobre pohybovat..
Mala mi spinkava vonku malokedy a tym padom menej pouzivame plohovanie chrbatika ktore sa vie velmi dobre zaseknut :-/ nakoniec to povoli ale niekedy aj moje nervy 😂
So skladanim problem nemam..mvam kocik v chodbe a tak to nejak neriesim. Este strieska..na b motion plus je uz myslim bez sietky..ta sietka je neuveritelna blbost..na slnku vadi slnko na zime vadi ze prefukne..tomu co to vymyslel.medailu 🎖
Ale pohybovo a vahovo je to fajn kocik 🙂

bukrisek
autor
1. feb 2018

@akynka Tusim s nim niesi moc spokojna teda. Rozmyslam skor nad tym valcom ma teraz aj nove prevedenia co sa tyka farby. Len neviem ich porovnat velkostne sedenie pre dietatko ktore je komfortnejsie

akynka
1. feb 2018

@bukrisek bukrisek ja s nim spokojna som, ale ak chces recenziu tak aj s tym zlym. Ozaj nemavame problem..ta sietka sa da prekryt a mas to..len tam zas ide o to ze zainvestujes do toho 🙂
Mohla som tinpovedat ze je vsetko mega super a potom by si na mna hresila ak nieco take najdes 😀
Enjoy..

bukrisek
autor
1. feb 2018

@akynka Ano ved urcit som rada za kazde hodnotenie ved najlepsie vie clovek posudit ak uz ma skusenost. Dakujem

akynka
1. feb 2018

@bukrisek uz len jednu vec 🙂 tiez som sa rozhodovala medzi valco a britaxom..valco je o dost mensi. Neviem sice ako v zlozenom stave, ak potrebujete veľa voziť kočiar v aute... ale plocha pre babatko je oproti britaxu mala. Inak pohybovo oba znacky fajn..

luna116
1. feb 2018

@bukrisek Britax B motion plus
- dĺžka operadla 52,5 cm, sedadla 28 cm, miesto na nožičky 25 cm,
- šírka sedadla 28 cm + ešte niečo do šírky tam je, nakoľko tá sedacia časť ide po bokoch akoby do lichobežníka, takže je to extra pohodlné

- tiež som sa skladania obávala, pretože sa skladá tak, že strieška - jej vonk. časť sa dotýka trochu kolies, ale je to v pohode, mám tyrkysovú striešku, ale zatiaľ na nej nevidno žiadnu špinu, v kufri zaberá po zložení málo miesta - asi cca 1/3 oproti športovej časti z trojkombinácie (mali sme Bebetto torino)

-plátno na Britaxe je nepremokavé a má i UV 50

bukrisek
autor
1. feb 2018

@akynka Bola som dnes pozret v obchode. Valco nemali rakze som ho nevidela ze dostanu do dvoch tyzdnov ale mali britax. Zdal sa mi dost tazkopadny. Skusala som tam este petite mars street a bol o dost lahsie manipulovatelny ako britax aj ma celkovo zaujal dizajnovo. Tak pockam este na to valco.

akynka
1. feb 2018

@bukrisek Petit som neskusala..videla ale neskusala. Ak je odpruzeny tak mozes kludne skusit aj ten. Neodporucam neodpruzene. Kamoska mala solu. Lahunky kocik ale ak som s nim mla ist s 10 kilovou slecnou tak sa mi velmi tazko riadilo.
Pred britax motion som mala britax agile..ten bol neodpruzeny ale neslo sa mi s nim tak tazko ako so solou. Ale vymenila som lebo som nevedela ako to bude na snehu. S motion v pohode..len ma zas nizko kosik tak nie do 30 cm 🙂 ak das kosik dole tak myslim ze prebrodis aj to 🙂
Inak mozno ten britax bol len nenaolejovany..ja hned vsetky kociare davam manzelovi naolejovat a hned to ide ako ma ;)
Ozaj dolezite je to odpruzenie a inak to bude fajn..spominam ze petit bol tiez celkom velkostne v pohodicke..ale neskusala som tak len z videnia sudim.

bukrisek
autor
1. feb 2018

@akynka Aha to odpruzenie si zistim a popytam sa na to. Inak bol ten street fajn a hlavne daju sa dokupit nafukovacie kolesa co tiez chcem. Velkoste boli podobne aj ked nepremeriavala som. Len ma nazivo prekvapil lebo na nete sa mi vobec nepacil. (Ten street)

barborkac
1. feb 2018

Ahoj, aj ja mám dilemu s týmto. Dnes som bola na predajni, chcela som vyskusat všetky na zivo. Rozhodovala som sa medzi oysterom, britax b motion plus, petite mars a valco snap 4. Oyster som vylúčila lebo je do 15 kg . Valco je super váha kocika, ale to je všetko. Hnusný materiál, klzavy... opierka malá a zdá sa mi labilný. Rozhodujem sa teda medzi britaxom na ktorom mi strašne vadí že je taký ťažký, ale inak veľmi pohodlný pre bábo a pevný, stabilný a petitom, ktorý je ľahší a troška menší. Neviem sa rozhodnúť

barborkac
1. feb 2018

A chcela som nafukovacie kolieska, ktoré sa na petite musia dokupit

katrin21
1. feb 2018

@bukrisek ja mam novy Valco Snap4 TREND, je iny ako klasicky snap4 a je paradny ! Najlepsi sportak aky som mala, da sa dat na neho aj vajce aj vanicka.... uplne super je , odporucam, neda sa s klasickym valcom porovnat.. lepsia latka, kozene madlo a rucka ( polohovatelna), dobre jazdi aj na rozbitej ceste, je dlhy aj pre vacsie dieta do buducna a strieska je dlha s moznostou plnej strechy, alebo sietky, obe su predlzenia, mozne pouzit aj naraz.. a co je super, je lahucky a velmi dobre skladny do auta, aj mensieho... ma len 8kg... TOP kocik za mna

katrin21
1. feb 2018

@barborkac pozri si nove valco, ziadny klzavy material 🙂 uz klasicky textilny nepremokavy, vobec sa nesmyka, je taky tkany akoby... mam verziu Denim a je super.
POdoba sa na kocik Street, ale je lepsi,lahsie sa manevruje a aj je lahsi celkovo. Kamoska ma STREET, tak sme porovnavali a fakt povedala aj ona, ze nenormalne lahko ide. a ta vaha, to je velka vec, lebo ja vela jazdim autom, 2-3x denne kocik zlozit a nalozit ak sa clovek potrebuje presunut nahodou viackrat na viac miest, neocenitelna lahkost 🙂

zuzana247
1. feb 2018

Ja mam nove Valco Trend na nafukovackach,som s nim spokojna 🙂 je vacsi ako klasicke valko. sice nieje odpruzeny,ale na take normalne jazdenie po meste je v pohode,rozbite chodniky a nejake nerovnosti. Na tury to nieje 😀
Street tiez nieje odpruzeny.
Este ti poradim,pozri si Joie Mytrax,je odpruzeny na nafukovackach,ma velku striesku,2 kamosky ho maju a su spokojne 🙂
My sme vyberali kocik 2mesiace,aj viacej 😀 tiez som chcela britax plusko,ale mne sa s nim chodilo strasne po predajni.

zuzana247
1. feb 2018

@katrin21 aj my mame,je super 🙂

katrin21
1. feb 2018

@beky1813 je tu kompletna recenzia nan, co som robila, v skupine " recenzie kocikov".. skus najst a pridat sa... este som aj video spravila ako jazdi na ceste rozbitej fakt riadne, velke skoky su tam v urovni cesty, aj ked sa to tak na videu mozno nejavi, ale je to tak.

https://www.youtube.com/watch?v=b-_87DnBAaU
katrin21
1. feb 2018

@zuzana247 😍

zuzana247
1. feb 2018

@katrin21 da sa nan dat vajicko,aj vanicka? Mne sa zda,ze sa neda. Ci? 🙂

katrin21
1. feb 2018

@zuzana247 ten mytrax ale ma nevyhodu madlo a vahu.... madlo sa blbo odopina, strasne zle, treba si skusit v obchode, lebo neda sa len odklopit, musi sa dat cele dole a dost blbo to ide...
a vaha je vysokaaa, takze hovado 😞 inak nebyt tohto, tak super by bol
ja som dost narocna, mala som viac kocikov a fakt, keby mam asi prvy TREND, tak ani nevymyslam

katrin21
1. feb 2018

@bukrisek ked ta zaujal ten street, tak TRend sa ti bud pacit, ma este viac vyhod ... 🙂 tu mas foto pre porovnanie, dizajnovo su skoro identicke tvarom
ale valco ma okrem nizsej vahy aj nesmyklavu latku... STreed ma tu hnusnu ciernu smyklavu umelu skoro vsade, na vsetkym modeloch myslim....
nalavo STReet, napravo moj Valco TREND

katrin21
1. feb 2018

@zuzana247 da, su na to adaptery a da sa.. pytala som sa.. 🙂
ako je madlo su take zarezy, otvory, tam sa tusim davaju adaptery

montemotherone
1. feb 2018

@bukrisek ja mám Valco, a som nadmieru spokojná. Chcela som hlavne ľahký kočík, keď som potrebovala ísť po schodoch, alebo v Prahe do metra... 🙂 v jednej ruke kočík, v druhej dieťa 🙂 Môj malý bol od narodenia dosť veľký, takže v roku mu z golfáčov trčali nožičky. Neviem aký je Britax, ale synček bude mať za chvíľu 4 a keď treba, ešte si tam vie zdriemnuť 😉 Určite si ho ešte chceme nechať do budúceho roka (dovolenky, príležitosti, keď sme kdesi celý deň, alebo veľa chodíme...) Zbožňujem ten kočík 🙂 Kebyže mám teraz úplne malé bábo, kúpim k nemu vaničku, terénne kolesá a je fakt na celé kočíkové obdobie 🙂

zuzana247
1. feb 2018

@katrin21 vidis to madlo kamaratka vobec neodopina,dava maleho dnu aj von s pripnutym 😀
Hej hej ma 13kg,oni ani jedna nejazdia,takze ked idu tak s manzelmi a tym je to zjavne jedno 😀 ale ako manipulacia s nim je dobra to zas nemozem povedat,ovlada sa lahko.
A aj my sme s valcom spojní,hodim ho do auta a v druhej mam maleho 😀
Inak mne na predajni povedali,ze k nasmu valcu sa neda ani vajko,ani vanicka 🤔 musim to pogooglit 😀

zuzana247
1. feb 2018

@barborkac ak sa ti paci valco tak pozri este VALCO TAILOR MADE,nieje to ta klasicka šuštakovina,ale kocikova latka 🙂

blondie257
1. feb 2018

Ja som mala tiez dilemu ci britax ci valco.Britax .a oslovil moznostoi tu h krasnych tuningov no
Sla som do predajne nech mi predvedu kociky sportove...a od britaxu som hned upustila kvoli jeho skladnosti a bol dost taky nemotorny na ovladanie. Skusila som Valco tredn snap4 aj tailor a oslovili maximalne. Na presuny kocikovanie vylety obchodaky je super....
Doma mam britax affinity...je lahky skladnejsi ako ostatne britaxi..dobre sa s nim manevruje a co je fajn ked ma omrzi farba..cely set sa da vymenit..a .je odpruzeny
No dcera sa aj tak radsej nosi ako vozi v kociku
Ak by sa mi podarilo predat affinity...tak peniazky by som uz investovala do valco trend alebo tailor

Inac aj znacka abc design ma fajn skladne sportiaky

alby2014
1. feb 2018

ja mam najnovsi Valco trend a potvrdzujem,ze to je top kocik..top. Teraz v Tatrach som normalne rpesla sneh pod zjazdovkov, udupany k hotelu no problem..vsetky vad klasickeho valca tu vychytali.

bukrisek
autor
2. feb 2018

Dakujem ano zatial najviac rozmyslam nad Valco Taylor Made prave koli tej latke ktora je uz na pohlad kvalitnejsia aj ked som ho este nevidela v reale. A aky je este rozdiel v tomto a v tom Trend? Iba to madlo ci?

Strana
z6