Valco Snap 4 alebo a Britax Motion
Ahojte prosim o skusenosti a rady ktory kocik vybrat.
Na neviem ako valco, ale britax odveci strecha,nedaju sa polohovat nohy, tie pasy vzadu to ma ide porazit, ked to nastavujem, nizky kosik, z ktoreho vsetko vypadava. Akurat teda je velky. Mam teraz taky lacny, ten na vsetko ok, aj nosic na kavu, len je maly a to prevedenie teda neni tak kvalitne ako britAx, skoda...
@bukrisek to je odopnuty Pinkie nanoznik 😀 som fotila jednej mamke kocik s dietatkom,tak som to len rozopla.
my sme kupovali vo Zvolene v Myose 429€ stal s nafukovackami,s penovkami okolo 350 🙂
Ja som dlho hladala taky co by mi vyhovoval,lebo som chcela polohov.rucku,velke nafuk.kolesa,este som chcela odpruzeny,ale tym ze ako keby visi na tych snurkach na polohovanie,ked je v lahu tak ho tak hojda.
Ahoj. Necitam vsetko. Mame Valco Snap 4 ediciu Tailor Made. Celkom fajn kociarik. Zhrniem moje postrehy, plusy a minusy.
Plusy: je lahky, lahucko sa sklada, vyhovuje mi ze sa sklada do vnutra, po zlozeni ma rucku (do ruky, alebo na plece) na prenos, vyhovuje mi latka "denim", ma priestranne sedenie aj pre 3r. dieta, vyhovuje mi strieska, ma super velky a nepriehladny kosik na veci, bezproblemove polohovanie noziciek, brda sa da prepinat nohou aj v slapkach, dobra nosnost, nam vyhovuje aj zapinanie pasov, na starom kociku to bol des.
Minusy: Najviac mi chyba odpruzenie, alebo aspon nafukovacie kolesa, lebo s tymi plnymi gumenym sa velmi nehodi do terenu a celkovo je jazda tvrdsia. Na obycajnom Valcu sa mi nepaci ta cierna latka, je smyklava.
Rozmyslala som aj nad Britaxom B motion, prave kvoli nafukovacim kolesam. Ale vobec sa mi nepaci ten maly kosik v ktorom vsetko vidno. Je celkovo tazsi. Blba brzda. Podla mna aj mensie sedenie. Mensia nosnost. Ale hlavne ze sa sklada von. Ale zas pekna strieska a pekna latka.
Zhrnutie: Pozrela by som si aj Valco Trend. Kazdy kocik ma svoje vyhody, nevyhody. Rozhoduje aj suma, ktoru sme ochotni investovat. Vyberajte vsak podla svojich predstav a moznosti, aby vy ste boli spokojni.
@zuzana247 ked som ja kupovala v aladinovi tak mi nuoali aj nafukovacky..tak neviem..tusik okolo 80e stali...
Ale vobec mi nechybaju..fakt super idecaj bez nich.milo prekvapil.
Nafukovacky by dok kupovala len ak by som zila v oblasti kdevje celu zimu vela snehu...tu v Trnave je snehu malo a nechybaju....
Baby ze vraj na niektorychbstrankach sa uz da kupit aj za okolo 280-290e...treba ppzriet...
@katrin21 to asi mysleli,ze ti tam prehodia nafukovacky,lebo na tej fb stranke co som pisala,tak tam vzdy citam ako sa nedaju tu a v cz kupit,alebo ked su bazarove tak je tam one "bitka" 😀
Ale bolo by super keby sa dali 🙂
Hej hej to mas pravdu,u nas sem tam zabudaju odhrnat chodniky a cesty a je to tu o hubu 😀
@ivanamyl kolieska su plne, je to super, ziadne defekty, zadne kolieska su odpruzene /len neviem ako prirovnat pruznost/, chodim s nim po sidlisku a meste, ma super tazisko, takze aj jednou rukou ho nadvihem na obrubnik, material je tiez super, predlzena striezka ked maly spi, a zda sa mi super priestranny, ak mate nejake otazky este piste
@nela6 svagrina ma oyster ZERO, xkrat som ho kocikovala, ale teda s valco TRend sa neda porovnat.. ovela tazsie ide, aj ked je inak lahky, ale to manevrovanie ide horsie...
a ma dost naprd rieseni kosik dole, je sikmo.. vela do neho neda... a tiez jej vadi, ako je ten klb na strieske, tak maly ked bol mensi a chcel si lahnut, tak sa vzdy o to treskol, ked si lihal sikmo niekedy a buchal sa.... mozno detail, ale jej to ide na nervy teda .....
Ked skusala moje valco, tak uznala, ze fakt je lepsie... 🙂
Ono ja som totiz nad nim tiez uvazovala, ale este co mi vadilo bolo ze kopem nohami dole do tycky medzi kolesami.. lebo som vyssia a rucka je dost kratka...
Oyster nosnost 15 kg :/
Ja mám ten britax a som veľmi spokojná . Všetky terény prejde bez problémov , polohuje sa do lahu,nôžky sa dajú polohovať , strieška je veľká a je dlhy , kvoli tomu som ho kupovala. Mala má 2,5 a spi v ňom denne tak 3 hodiny - zmestí sa tam cela vystretá . Za mna super . A sietku ma hore aj vzadu - podla mna na leto super a v zime je zakrytá . Úložný priestor dole mi akurat super stačí , vopcham tam staršej školskú tašku 🙂👍
Ale teda ja mám B motion plus ešte musím dodať 🙂
@katrin21 to buchanie velmi nerozumiem kde sa bucha, nam vyhovuje, a to zakopavanie...to zalezi od vysky cloveka. ja nezakopavam....najlepsie je ist si fakt skusit osobne, a kazdy si vyberie co sa mu paci 🙂
mne na zaciatku blbol podvozok a na pockanie mi vymenili za novy, fakt nemam problem s ovladanim

@bukrisek rucka sa polohuje, na madle a rucke nemas penu, lepsie tazisko, zadna latka za hlavou babatka je ohnuta, cize nefuka za nu.dlhsa strieska s dvoma moznostami rpedlzenia, ci uz latka, alebo sietka....to ma len tak rychlo napada.