Váš názor na čierny kožený kočík
Ahojte 😊
Chcem sa opytat aky mate nazor na cierny kozenny kocik, v mojom okoli sa to nikomu nepaci.
@bona to je možné, ja sa na truhly pozerať nechodím 🙂 ale tá čierna evokuje vo mne pocit pohrebu-smrti, proste nedala by som dieťa do čierneho kočiara, nemôžem si pomôcť 🙂 a kožený? to už vôbec nie. to mi zas evokuje niečo iné 😂
v lete sklennik!
Tiez mam taky vyhliadnuty, cierny a ekokoza... a ak sa aj rozhodnem nakoniec pre iny, na 100% viem, ze chcem cierny... my budeme mat decembrove babo a v lete uz bude v sportiaku... a mam ciernu rada, ja si neviem predstavit, ze by som sa mala prechadzat s nejakym farebnym, nedajboh viacfarebnym kocikom alebo vzorovanym... je to kazdeho osobna vec, pre co sa rozhodne, ale hovorit o kociku ako o truhle, akoze vy ste poniektore fakt ze hnusne, toto vobec napisat, by som sa hanbila
Ale prosím vás aké truhly 🤦🤦. Za mňa OK, i keď koženy by som si zrovna nevybrala, no kamoška mala kožený tmavomodry a bol nádherný. Je to vec vkusu.
Ze v truhle 😄 nemam slov.
Ja som mala cierny kocar, farebna dečka a bolo.
Aj dalsi kocik si kupim cierny. Elegantna farba ktora ta neomrzi.
Určite je krásny a hlavne mima xari je krásny ak sa ti páči určite kúp a kašli na názory iných ja keby veríme názory našich tak mam kočík z múzea z minulého storočia

@jamidea no mne napr. čierna evokuje aj eleganciu a štýl🤷🏻♀️😉 ale to je nakoniec jedno..ak bude chciet autorka diskusie čierny kočík,tak si ho nakoniec aj kúpi a ostatným to môže byt úplne jedno..aj keď,áno,pýtala sa na názor..