icon

Vložka do kočíka pre lepšiu stabilitu bábätka

mrsbntm
3. jún 2025

Existuje niečo také? Moje bábätko ešte nesedí (7m) ale už používame športový kočík. Hlavný kočík máme korýtkový, takže tam problém neni ale cestovný kočík je klasický sed/lah ale malý sa mi šúcha dole a pás medzi nohami má až zarezaný. Existuje nejaká redukčná vložka, ktorá by pomohla? Ďakujem za odpovede.

really8
3. jún 2025

@mrsbntm v sportovom kociku by mal byt ale cely cas v uplnom lahu

mrsbntm
autor
3. jún 2025
@really8

@mrsbntm v sportovom kociku by mal byt ale cely cas v uplnom lahu

@really8 samozrejme nedávam ho sedieť, ale v cestovnom kočíku máme “úplný” lah tak 160-170stupnový a nie 180
@really8

really8
3. jún 2025
@mrsbntm

@really8 samozrejme nedávam ho sedieť, ale v cestovnom kočíku máme “úplný” lah tak 160-170stupnový a nie 180
@really8

@mrsbntm uplne si nemyslim ze existuje taka vlozka ktora by ti prilepila dieta na miesto a zabranila by gravitacii. Proste teda zatial cestovny nepouzivajte a vozte hlavny. Aj ked teda ja aj korytkocy povazujem za uplne zli volbu.

mrsbntm
autor
Autor odpoveď zmazal
mrsbntm
autor
3. jún 2025
@really8

@mrsbntm uplne si nemyslim ze existuje taka vlozka ktora by ti prilepila dieta na miesto a zabranila by gravitacii. Proste teda zatial cestovny nepouzivajte a vozte hlavny. Aj ked teda ja aj korytkocy povazujem za uplne zli volbu.

@really8 ja som sa ta nepytala co povazujes alebo nepovazujes za dobru volbu. Pytala som sa na stabilizacnu vlozku. Pre mensie babatka existuju taketo redukcne vlozky, ja chcem vediet ci su vhodne aj pre vacsie ktore este nesedia 🙂 Ak nevies poradit, nekomentuj nasilu. Díky 🤗

lussy1810
3. jún 2025

@mrsbntm kup podlozku do kocika mala ju mala lebo sa mi smykala aj ked sedela stabilne 🫣 najlepsie je obojstrannu kse jedna strana je letna a druha zimna. Myslim ze emitex taku vyrabal

really8
3. jún 2025
@mrsbntm

@really8 ja som sa ta nepytala co povazujes alebo nepovazujes za dobru volbu. Pytala som sa na stabilizacnu vlozku. Pre mensie babatka existuju taketo redukcne vlozky, ja chcem vediet ci su vhodne aj pre vacsie ktore este nesedia 🙂 Ak nevies poradit, nekomentuj nasilu. Díky 🤗

@mrsbntm neprskaj hned za to ze mas nieco na prd.

lussy1810
3. jún 2025

@mrsbntm a kludne do pololahu moze ist na chvilu ak chce pozerat okolie vonku aj ked este nesedi samozrejme nie na niako extremne dlho a pokial sa ri zda unaveny tak do lahu ale to u nasich nehrozilo 😀

mrsbntm
autor
3. jún 2025
@lussy1810

@mrsbntm a kludne do pololahu moze ist na chvilu ak chce pozerat okolie vonku aj ked este nesedi samozrejme nie na niako extremne dlho a pokial sa ri zda unaveny tak do lahu ale to u nasich nehrozilo 😀

@lussy1810 ďakujem 😊 áno aj môj je zvedavý a chce kukučkovať, najmä v skladačke kde je už aj otočený😅 tak to chceme doriešiť pred dovolenkami ešte, aby to mal tip top.

lussy1810
3. jún 2025
@mrsbntm

@lussy1810 ďakujem 😊 áno aj môj je zvedavý a chce kukučkovať, najmä v skladačke kde je už aj otočený😅 tak to chceme doriešiť pred dovolenkami ešte, aby to mal tip top.

@mrsbntm neboj bude mu dobre 🙂