Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
@andrejo ahoj bugaboo bee plus, ja som tiez chcela nieco spratnejsie ale nic co by ma ohurovalo a splnalo moje poziadavky som nenasla, tak toto by to mohlo byt, zajtra mi pride, tak uvidim 😉
to je napad ked vymenit 😉
a ked nevymenit len doplnit tak ten zapp od quinny napr. alebo niekto si vychvaluje aj cybex, je so spojenou ruckou... potom ma teraz nejako nic nenapada, alebo quinny sennz, tiez so spojenou ruckou.
@barboramarek mne sa nic od bugaboo ani quinny nepacilo.
baby,,mna inac velmi zaujal velkostou sedacky ICOO PLUTO 😉 ze sirka az 40cm.mali ste tento golfac? nejaky vyhody-nevyhody,,hm?? 😎
@andrejo tak potom neries a nechaj stokke a ked ta nahodou nieco oslovi do kufra do auta tak potom, kuk ten cybex co povies ?
ahojte, spomínate kočík cybex... ja som teraz objavila cybex callisto... máte ho niekto???? páči sa mi, len neviem, či sa dá na slovensku niekde kuknúť. V čechách som ho našla....
@henrik1407 ahoj urcite ho maju v BA v Brendone 😉
http://www.eshop-rychlo.sk/kocikomania/eshop/1-... aj tu sa da... skoda ze nemam babu, ta fialova je super
@barboramarek díky.... 🙂
@zajo79 ta fialova je fakt veľmi krásna.... len škoda, že tam nemajú v ponuke tú modrú, aj cena je dobrá....
neni zac 😉
pozrite aj : www.jani-kociky.biznisweb.sk
@andrejo dakujem 😉
@veronka pozerala co by nie 😀 mari sa mi, ze si si ho teraz objednala ty nie? 😀 no ja sa trojkolky bojim ☹ mne sa strasne pacil graco tekko mohla som ho mat v plnej vybave za super cenu no 3 kolka je nestabilna 😠 takze nakoniec s mojho vyberu vyhral concord ten sa mi tiez nuka za super cenu 😀 a sedacka je velka az 60 cm chrb. opierka
@veronka no ja som sa rozhodovala medzi viacerimi kocikmi a nakoniec vyhral tento 😀 pravdu povediac sa mi nepaci ta netopierska strieska 😠 ale zvyknem si je to najvacsi kocik aky som nasla 😉 + je asi aj pohodlny 😉 ostatne velke su strasne 😠 a mam na zimu aj Muru no akonahle s nej zacne malemu trcat hlavicka tak ho predavam 😉 teraz nam je aku-rat 😉
@brisilda ten graco trekko sa aj mne velmi paci, ale ma kratku opierku
ahojte, ja by som sa chcela spýtať, či sa dá x-lander XA športová verzia polohovať do úplného ľahu...lebo tom som nikde nenašla...díky moc
ahojte, mate niekto skusenosti s kocikom espiro atlantic alebo espiro gtx? vdaka 🙂

@brisilda no to vies ono velky je dost pre maleho .. ale zaroven je dost velky aj pre kufor auta. Preto sme zavzovali golface ktore nevieme najst. Chrbtovu opierku dam odmerat a poslem 🙂