icon

Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory

miskinadamko
21. jan 2011

Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂

kac_rom
12. jún 2011

@bubu4125 mne sa nepaci ze sportova cast je len v jednom smere jazdy a neda sa menit...

sofhia
12. jún 2011

@pauli1 kvalita je kvalita...na tych lacnejsich poznat tu kvalitu...a nevydrzia dlhsie. ja som mala aj aj, a zasa som si kupila radsej uz po 2 detoch , kedze nemam na novy, resp. nedam z fin.dovodov...ale aj po 2 detoch je super, v porovnani s novym sportakom...tie gombicky, ovladania... ako hrackarske... to je moj nazor... bala som sa, ze mi ten kocik vydrzi presne jedno leto... znacku nebudem menovat 😀

yoda_
12. jún 2011

Ahojte, prosim o radu - zhanam golfovy alebo sportovy kocik, ktory by bol skladny, skladal sa do jednej casti, mal polohovatelnu opierku a gumene kolieska (mozu byt aj malicke) aby aspon trocha pruzil. Obycajne golfky priliz hegaju na moj vkus napr. na kamennom chodniku. Boli sme na plazi a videla som tam presne taky fajny skladny kociarik u jednej mamky, stvorkolka s malymi nafukovacimi kolieskami, lahucka, ale neviem znacku a ani som inde podobny nevidela. Dakujem vam pekne za radu.

bv_alexandra
12. jún 2011

Ahojte chcela by som počut Váš názor zatial som nejako náklonná týto dvom kočiarom. yslíte si že som vybrala správne? Bábätko sa narodí v oktobri, a vzhladom k tomu som chcela eľkú vaničku. Len ešte neiem či si vybrať troj alebo štor kolku. Vdaka za každý postreh. 🙂 https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/y5fi/cam...
alebo https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/53r9/cam... 🙂

dosa
12. jún 2011

@bv_alexandra tieto modely maju to iste sportove sedenie aj vanicky, rozdiel je len v konstrukciach. ja osobne by som volila asi radsej tu trojkolku, to velke predne koleso bude lepsie do snehu aj do terenu, ako tie dve mini dvojkolieska... inak vanicky maju fakt priestranne aj s polohovatelnym chrbatikom, urcite vyuzijete az do jari...

zuzikkaa
13. jún 2011

@bv_alexandra suhlasim s
@dosa 😉

kosta123
13. jún 2011

@bv_alexandra - ja zase nemám dobré skúsenosti s 3-kou v zime 😒 ale aj celkovo,vie sa to spriečiť.

zajo79
13. jún 2011

@tanija133 ved mozes vymenit 😎

dosa
13. jún 2011

@kosta123 do snehu a terenu je dobre koleso zaaretovat... spriecit sa mozu aj dve otocne kolesa...

zajo79
13. jún 2011

@yoda_ skus si pozriet ponuku kocikov na neakom eshope a zbadas ktory bol ten co sa ti pacil.

kac_rom
13. jún 2011

@bv_alexandra ja som si vybrala x3...

kosta123
13. jún 2011

@dosa - ale ono akosi blblo stále 😠

zajo79
13. jún 2011

@kosta123 a co si mala aky kocik ked ti to robilo?

kosta123
13. jún 2011

@zajo79 - to mala kamoška Austin 3

zajo79
13. jún 2011

no neviem..ak blbo kolecko, mala to reklamovat. ale v snehu sa chodi s aretovanym koleckom.

zajo79
13. jún 2011

a to je zas tema- polske kociky. takze nic... 😅 🙄

tanija133
13. jún 2011

@zajo79 Tata zakaza vymienat 😀 😀 😀 , Fusion kupil on, a povedal ze co kupil on sa predavat nebude.... 😉 Tak som si ja kupil Bee..,aby som mala aj pre mna kocik...Uz sa mi neoplati kupovat ostatne 😉

bv_alexandra
13. jún 2011

vdaka za postrehy
@kac_rom
@dosa
@kosta123 Mne ten kočiar padol do ruky aj do oka ked sme boli v obchode, aj ked stále váham zato že je to 3 kolka 🙂
Neviete kde na eshope by sa dal kupit najlacnejšie, resp či sa neda kupit lacnejšie niekde blízko BA - rakúsko abo maďarsko?

yoda_
13. jún 2011

@zajo79 hladam uz asi 3 dni a nic. Ono nepotrebujem presne ten, ale celkovo sportovy kocik s malymi gumenymi kolesami nejako neviem najst hocijaky

zajo79
13. jún 2011

@yoda_ pneu kolecka nie su az taka vyhra,kvoli defektom

kac_rom
13. jún 2011

@bv_alexandra no ja mam novy takze nemam prehlad...

kac_rom
13. jún 2011

@bv_alexandra no a ked to tak znova citam, myslela ste novy?

bv_alexandra
13. jún 2011

@kac_rom ano myslela som nový 😉

kac_rom
13. jún 2011

@bv_alexandra najlacnejsi som 2011 model nasla tusim okolo 570€...

krajinka
16. jún 2011

ahojte, mate niekto skusenosti s golfacom Hauck Speed Sun Plus? dakujem 😉

kosta123
18. jún 2011

Ktorý športový kočík má úzku konštrukciu tak do 58 cm, väčšie kolesá vhodné aj na zimu??

yoda_
20. jún 2011

Ahojte, mate niektora skusenosti s kocikom BabyHome xtreet? Nejak neviem najst recenzie. Vdaka.

zuzikkaa
21. jún 2011

@yoda_ kedze je to novinka asi este nikto 🙂
na prvy pohlad vyzera fajn,,ale ta rucka mi pride tak velmi dohora,ze ked pojdes s kocikom rychlejsie tak budes kopat do tej tyce zadnych kolies 😀