Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
@pauli1 kvalita je kvalita...na tych lacnejsich poznat tu kvalitu...a nevydrzia dlhsie. ja som mala aj aj, a zasa som si kupila radsej uz po 2 detoch , kedze nemam na novy, resp. nedam z fin.dovodov...ale aj po 2 detoch je super, v porovnani s novym sportakom...tie gombicky, ovladania... ako hrackarske... to je moj nazor... bala som sa, ze mi ten kocik vydrzi presne jedno leto... znacku nebudem menovat 😀
Ahojte, prosim o radu - zhanam golfovy alebo sportovy kocik, ktory by bol skladny, skladal sa do jednej casti, mal polohovatelnu opierku a gumene kolieska (mozu byt aj malicke) aby aspon trocha pruzil. Obycajne golfky priliz hegaju na moj vkus napr. na kamennom chodniku. Boli sme na plazi a videla som tam presne taky fajny skladny kociarik u jednej mamky, stvorkolka s malymi nafukovacimi kolieskami, lahucka, ale neviem znacku a ani som inde podobny nevidela. Dakujem vam pekne za radu.
Ahojte chcela by som počut Váš názor zatial som nejako náklonná týto dvom kočiarom. yslíte si že som vybrala správne? Bábätko sa narodí v oktobri, a vzhladom k tomu som chcela eľkú vaničku. Len ešte neiem či si vybrať troj alebo štor kolku. Vdaka za každý postreh. 🙂 https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/y5fi/cam...
alebo https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/53r9/cam... 🙂
@bv_alexandra tieto modely maju to iste sportove sedenie aj vanicky, rozdiel je len v konstrukciach. ja osobne by som volila asi radsej tu trojkolku, to velke predne koleso bude lepsie do snehu aj do terenu, ako tie dve mini dvojkolieska... inak vanicky maju fakt priestranne aj s polohovatelnym chrbatikom, urcite vyuzijete az do jari...
@bv_alexandra suhlasim s
@dosa 😉
@bv_alexandra - ja zase nemám dobré skúsenosti s 3-kou v zime 😒 ale aj celkovo,vie sa to spriečiť.
@bv_alexandra ja som si vybrala x3...
no neviem..ak blbo kolecko, mala to reklamovat. ale v snehu sa chodi s aretovanym koleckom.
a to je zas tema- polske kociky. takze nic... 😅 🙄
@bv_alexandra no ja mam novy takze nemam prehlad...
@bv_alexandra no a ked to tak znova citam, myslela ste novy?
@kac_rom ano myslela som nový 😉
@bv_alexandra najlacnejsi som 2011 model nasla tusim okolo 570€...
ahojte, mate niekto skusenosti s golfacom Hauck Speed Sun Plus? dakujem 😉
Ktorý športový kočík má úzku konštrukciu tak do 58 cm, väčšie kolesá vhodné aj na zimu??
Ahojte, mate niektora skusenosti s kocikom BabyHome xtreet? Nejak neviem najst recenzie. Vdaka.
@yoda_ tu mas diskusiu: http://www.emimino.cz/diskuse/xtreet-babyhome-g...

@bubu4125 mne sa nepaci ze sportova cast je len v jednom smere jazdy a neda sa menit...