icon

Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory

miskinadamko
21. jan 2011

Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂

kosta123
21. jún 2011

@zuzikkaa - ten viper sa mi pozdáva len je to 3ka čo ja nechcem sakra 😒 Ďakujem za linky 🙂

zuzikkaa
22. jún 2011

@kosta123 preco nie??mala si uz 3kolku...ja som zase iba na 3kolky 😀 😀 😀 lahko sa ovladaju 😉

kosta123
22. jún 2011

@zuzikkaa - nejako sa mi to nepáči,neviem,,,,inak som nemala...mali ich kamošky a nejako neboli spokojné,vedelo sa to predné spriečiť,a ešte aj stabilitou nič moc,,1 sa malý vysypala s neho keď sa nakláňala tak neviem.....a neni tan VIPER aj 4-ka???

mici111
23. jún 2011

kocky, viete mi poradit nejaky kocik na dovolenku do lietadla? moje poziadavky, lahky, spratny, aby sa dal dat do lahu - nemusi byt uplny lah, polohovatelne nozicky..a je jedno ci golfky alebo spojene rucky..
mala som v uzsom vybere maclaren quest ale ojazdeny, ale ten nejako padol a za novy sa mi nechce len kvoli dovolenke vyvalit 235 evri..este ma napadlo peg perego pliko mini..neviem, mate este nejake tipy? 😀

zuzikkaa
24. jún 2011

@mici111 kedze to chces iba na dovolenku-hlavne do lietadla tak najvhodnejsie su tie co sa skladaju do dazdnika...lahnut sa daju vacsinou vsetky,,polohovanie noziciek si treba zistit 😉
http://www.elma4kids.com/sportove-kociky/124-mi...
http://www.e-broucek.cz/sk/kocarky/golfove-hole...
http://kociariky.porovnat-ceny.sk/chicco-golfac...
....atd 🙂

mici111
24. jún 2011

@zuzikaa diky za tipy..ten prvy ma skoro 8 kg - prilis tazke..ten druhy mi nejde otvorit a chicco v ziadnom pripade..tie sa mi vobec nepacia..a kvalita..hm..
poculi ste o tomto kociku?
http://www.kocikovo.sk/product/zopa-city-1264/

kosta123
24. jún 2011

@mici111 - a tento necheš?? ja ho mám,malý.kladný,ľahký,polohovanie skoro do ľahu,super malá skladná pláštenka aj nánožník.
http://www.e-baby.sk/product/kocik-lira-4-1381/

kosta123
24. jún 2011

@mici111 - a tento necheš?? ja ho mám,malý.kladný,ľahký,polohovanie skoro do ľahu,super malá skladná pláštenka aj nánožník.

mici111
24. jún 2011

@kosta123 to je polsky kocik, ze? ani nie 😀 nemam s nimi dobru skusenost..ale diky..

zuzikkaa
24. jún 2011

@mici111 ja som len tak ilustracne foto,,nemyslela som ze len tieto,,ale tych "dazdnikovych" je vela 😉
ten zopa sa paci aj mne

kosta123
24. jún 2011

@mici111 - neviem či je to polský výrobca,mam ho normálne zo slovenska,zase nemôžeš všetkých Pl výrobcov hádzať do 1 vreca 😉 ja som spokojná.

martuska75
27. jún 2011

@mici111 zdravim, len som nakukla ale neda mi nenapisat k teme chicco. Ani mne sa sice ktovie ako nepaci ale ohladom kvality netreba mat pochybnosti . V nezavislom spotrbitelskom teste d-test dopadli najlepsie zo vsetkych kocikov.

cicimon
28. jún 2011

@mici111 my sme kupili do lietadla babypoint orion, za prijatelnu cenu ma vsetko - okienko hore, slnecnu clonu, vrecko vzadu, nanoznik, madlo

mici111
28. jún 2011

@cicimon da sa dat aj do lahu? a kolko ma kg? lebo ja furt neviem..rozmyslam aj nad peg perego pliko mini..to je sikovne..alebo uz rovno kupim maclarena, len je mi zbytocne mat dva drahe kociky..takze som v koncoch..a ja som po skusenosti s bexou uz tak vytocena na polske kociky.. 😠

cicimon
28. jún 2011

@mici111 hej, je polohovatelny, nie uplne do lahu ale asi do 150 stupnov.... asi 8,5kg, takze do lietadla ok... ja ho bezne nenosim, len do auta a v lietadle sme mali.... ja som videla v zahranici maclaren, tam to mali hadam vsetci a hrkotal a cakala som kedy sa rozpadnu
http://www.maderna.sk/katalog/product/7617/ ja som kupila v danubii v tom detskom obchode

mici111
28. jún 2011

@cicimon no uvidime..maclaren je ale pan kocik..pochybujem, ze by to hrkotalo..ale je to golfac, takze mozne to je..

cicimon
28. jún 2011

@mici111 no boli sme v irsku a tam mala kazda druha maclaren, takze som ich videla dost a po macacich hlavach by som s nim chodit nechcela... a tam decka hadam aj 4 rocne v kocikoch a urcite ich vystriedaju aspon 2-3

zajo79
28. jún 2011

@cicimon ak mas behat cely den po meste,tak aj 4 rocne dieta sa odvezie.

dara29
28. jún 2011

Prosím malý mal teraz rok. Má 76 cm a 11 kg. Bol by preňho výhodný a pohodlný ako jediný kočík Britax B mobile, Quinny zapp xtra alebo Babyhome xtreet? Alebo čo by ste doporučili niečo lahké, spratné a pohodlné? Dakujem.

zajo79
28. jún 2011

@dara29 babyhome sa paci aj mne, len je uzucky. chces to ako jediny kocik uz ?

lilla244
28. jún 2011

@cicimon zila som v zahranici a mas pravdu o tom,ze maclareny tam tlacia pred sebou takmer vsetky mamicky 🙂 moje kamosky ich maju tiez a urcite si nestazuju, na to,ze by ich vystriedali tolko..
je to kvalitny golfac, na slovensku su ale neskutocne predrazene 😒
a ako spomenula zajo79 ak zijes vo velkom meste,tak ti kocik pride handy aj pre 4rocne dieta akokolvek hlupo to vyznie na slovensku

dara29
28. jún 2011

@zajo79 Ano práve som rozmýšlala, že concord by som predala a mala to ako jediný. Malý ma rok. Ja som xtreet ešte nevidela naživo, je naozaj tak úzky, že našemu ročnému 11 kg by nevydržal do 2-3 rokov? Ked je velká zima aj tak moc po vonku nebrúzdame, polikliniku mám pred nosom a do obchodu na nákupy aj autom. tak neviem. len aby malému bol kočík pohodlný. ja asi nikdy nevyberiem ked budem stále špekulovať radte maniačky.)))))

zajo79
28. jún 2011

@dara29 mas moznost ten babyhome niekde vidiet? aj mne sa paci...ale vyzera byt dost uzky, a k tomu ze to je taky lahky kocik - tak je aj dost drahy. ale zas..ucel splni. neviem poradit ked som nevidela.
a na tvojom mieste rozmyslam nad babyjogger city mini alebo zapp xtra. este ten babyjogger asi najskor

dara29
28. jún 2011

@zajo79 Ak by ho dostali do Bambini Trnava tak tam. A myslíš, že zapp xtra by mohol byť ako jediný kočík, nevadilo by, že nemá pevnú opierku? Zapp je priestrannejší ako xtreet ? Aj ten babyjogger city mini sa mi páči ale tiež som ho ešte nevidela tak neviem aký je z velkosťou a pohodlnosťou lôžka.

zajo79
28. jún 2011

@dara29 ako myslis ze zapp nema pevnu opierku? 😅

a babyjogger maju v bambini, ked tak chod pozriet. ono sa tazko vybera, ked to clovek nevidi...

zajo79
28. jún 2011

@dara29 macleren xt sa ti nepaci?

dara29
28. jún 2011

@zajo79 Že má len látku a nie je spevnená chrbtová opierka. A neviete čo to je za kočík Navington scooner? Maclaren sa mi páčil ale akosi ma už prešiel.

zajo79
28. jún 2011

@dara29 no rovna doska to nieje. ale pevne to je. nieje to cisto len handra.

dara29
28. jún 2011

@zajo79 A v porovnamí Babyhome xtreet a Nuna čo povieš alebo aj iné kočky dajte rady.