icon

Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory

miskinadamko
21. jan 2011

Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂

zajo79
23. jan 2011
zajo79
23. jan 2011

@alpiinka nevadi Ti,ze hartan vip xl ma tak strasne nizko sportovu cast?

mircalla
23. jan 2011

@zajo79 hej ten mi uz dnes odporucili ako vyborny kocik....mam ho na zozname, teutoniu som uz vylucila medyitym

zajo79
23. jan 2011

@mircalla alebo gesslein... tam sa daju menit predne kolecka - do zimy, a na leto.

zajo79
23. jan 2011

quinny buzz

mirka285
23. jan 2011

@mircalla pozeram,ze si z BA,tak zbehni do Auperku do Peg Perega a urcite si tam nieco vyberies...ja som si teraz kupil PP ako druhy kocik do auto,okrem neho mam prave spominanu Teutoniu a ostala som velmi milo prekvapena...uzasne sa s nim jazdi,navyse je lahucky,mala mi v nom v pohode spi...ja mam sice sicko,ale ty mozes pozriet iny pre teba vhodnejsi typ...

martina05
23. jan 2011

@mircalla Gesslein !!! My máme F6ku a sme fakt spokojní ... nemenila by som ..boli sme s ňou aj na reinerovej chate...dostane sa asi všade !!!

alpiinka
23. jan 2011

@zajo79 no uvidime, aky bude v reale...ja som krpan (162 cm), manzel normal, ziadny obor, tak snad nam nebude az taky nizky 😕 snazila som sa porovnat rozmery s inymi kocikmi a nezda sa mi, ze by bol o moc nizsi nez napr. teutonie (ale podlaobrazkov je urcite nizsie posadeny)...pocuvaj, nedavaj mi chrobaka do hlavy 😀 😀 😀 uz je objednany

zajo79
23. jan 2011

@alpiinka budes spokojna urcite 😵 odkial si ho objednavala? a aka je dodacia doba?

zajo79
23. jan 2011

@martina05 na f6 sa mi paci ta odvetravacia strieska.. ak sa nemylim ze to ma f6

alpiinka
23. jan 2011

@zajo79 no to uz znie lepsie 😀 😀 😀 objednavala som z nemecka, postovne do irska bolo zdarma a dodacia lehota 5 tyzdnov...zo stranky mypram.de

mircalla
23. jan 2011

@martina05 a neni moc velky? potrebujem ho napratat do VW golf bez dakych vacsich problemov

mircalla
23. jan 2011

@zajo79 ten mam uz tiez v zozname....medzitym som googlovala
a co hovorite na casual play S4 a Jane Nomad? len sa pytam zatial....s ohladom na moje poziadavky

duracelko
23. jan 2011

@mirka285 ahoj ako ste spokojný s Teutoniou? mne sa páči Spirit, vanička Fashion. su to velmi malé kočíky?? ja mám síce 157 cm mne by vyhovoval ale manžel aby sa nekrčil pri nom 🙂 vanička je dost velká zmesti sa ja 7-8 mesačné dieťa?

zajo79
23. jan 2011

@mircalla s4 sa mi paci.
jane nomad - neda sa dat sedacka oproti mame. a mne vadia tie predne dvojkolecka.
to uz skor jane unlimit. i ked hovoria ze uzka sedacka..videla som to na vlastne oci, sedel v nom aj moj vyse dvojrocny syn... az take strasne uzke to nieje. a ja chcem sportovy kocik do roku - roku a pol veku dietata, cize mne by vyhovoval. a vaaazne sa mi paci. uzasny je, s autosedackou matrix, sikovny do auta, paradny.

duracelko
23. jan 2011

@mircalla aj moj výber padol na Jané ,alebo Casualplay to je favorit môjho manžela. mne sa zdajú velké kolesá...

zajo79
23. jan 2011

cp ma mat novu kolekciu 2011... vyzera to ze bude to fajn kocik. nova s4

zajo79
23. jan 2011

ale aj ta co predavaju teraz, s4 titanium je paradna. 😵

mirka285
23. jan 2011

@duracelko som maximalne spokojna,uplne lahucko sa s nou jazdi,ak je manzel vyssi to nevadi,rucka sa nastavuje podla potreby..vobec by som ju neradila k mensim kocikom,je to taky stred...do vanicky by sa moja dcera este zmestila,ale 7 mesacne deti uz nechcu lezat vo vanicke,su zvedave,chcu vidiet,takze pouzivam uz sportovu cast s fusakom..mozem si ju nasadit na konstrukciu v smere ale aj v protismere jazdy,ide uplne do lahu,mala vonku spi...naozaj nemam co tomu kociku vytknut,nemam s nim ziadny problem,nemci vedia tie kociky robit,su precizni 😀

mircalla
23. jan 2011

@martina05 http://www.poruke.sk/produkt/kombinovane/detsky... mne staci sportak, tak potom tento....len sa chcem spytat, ci sa da polohovat uplne lezmo a je dost priestranny aj na spanie, neni tazky a vojde do auta...moc v tom pokece nebolo

duracelko
23. jan 2011

@mirka285 dakujem za info, velmi si ma potešila. ja preto do 7.mesiacov lebo to bude december a zima. mne moja dcerka bola dlho v hlbokom aj tam sedela ked chcela 🙂 ale to nasadenie kočíka v smere a protismere je velké plus 🙂 ja som rozmýšlala aj nad Hartanom tiež nemecká kvalitka 🙂 len sa min nepáči tá športová čast kočíka...

mirka285
23. jan 2011

@duracelko nemas zaco,nie je to sice prehadzovacia rucka,ale doma si vzdy nasadit kocik bud v smere alebo v protismere,ved malu nebavi stale sa pozerat na moj ksicht 😀 urcite budes spokojna,ked uz moja mama povie,ze aky dobry kocik,tak to uz je co povedat 😉

tina_22
23. jan 2011

@mircalla To je pravda, že teutonky sú drahé, teutoniu cosmo mám odskúšanú- tiež by som za tie prachy čakala viac. O Hartanoch som zatial len počula-ale samé dobré, konkrétne tento, čo si tu dala, sa mi pozdáva asi najviac a hlavne edícia s.oliver 😵 Ale myslí,, že aj vip by sa mal dať kúpiť bez vaničky, ten je teraz veľmi obľúbený a chválený 😉

gumimaci
23. jan 2011

ahojte,
mate niektora skusenost s kocikmi patron fenix? konkretne F3R... za tie peniaze ponukaju slusnu zakladnu vybavu a aj vela farebnych moznosti... ale nikde som nenasla nejaku recenziu...
http://www.bambini.sk/sk/store/product/3149/27/...

radlinka
23. jan 2011

Ahooojte ma niekto skusenosti s PRAM CITY DREIVER Kaps 3 ??? diky za vsetky info aj krajinu povodu poprosim.

katkad77
24. jan 2011

Ľudkovia, S.O.S., potrebujem poradiť... Potrebujem kombinovaný kočík, hlboký s vkladacou taškou alebo skladacou vaničkou + športiak + vajíčko nakliknuteľné priamo na konštrukciu... Najdôležitejším parametrom je, aby to bolo niečo spratné a ľahké - musí sa to celé zmestiť do kufra Kie Ceed, keďže na zadnom sedadle budem voziť 2 deti...
Budem to veľa prevláčať hore-dole, takže hľadám niečo pri čom ma netrafí šľak (= nie moc ťažké, aby som to vládala nakladať a vykladať, + jednoducho zložiteľné). Nie trojkolka. Ideálne niečo s väčšími kolieskami, najlepšie nafukovacími...
Potrebovala by som to vyriešiť lacno, ale nie za každú cenu, nechcem kúpiť nejaký Poľský brak čo sa mi za mesiac začne rozpadávať...
Napadá Vás niekoho niečo, čo by mohlo vyhovovať týmto kritériám, prípadne s čím máte dobrú skúsenosť???
Každá rada vítaná, už som zúfalá :(

andrejo
24. jan 2011

nezavysle od diskutovaneho .. Jane mi nikdy nesedel. Jednoducho sa mi nepacia. My sme vyberali z nasledovnych Mura, CS S4 a Xplory. no a Kupili sme Xplory. Ci sa niekomu paci aleo nie je jeho problem. Nam plne vyhovuje a splna presne to na co sme ho kupili.

aleka
24. jan 2011

prosím vás máte skúsenosti s týmto kočiarom? ďakujem http://www.lacnekociky.sk/product/sk/kocik-Espi...

radlinka
24. jan 2011

@katkad77 tak to hned viem odpoved pre teba .Graco Symbio...pozri na i-nete, vsetko na jeden klik, super skladaci, odnimacie kolieska, vsetko extra a najlepsie miesto. A potom este Quinny, ale ten sa mi nepaci ako formuje dieta a ci sa tam tiez zmesti ked trosku podrastie. Cena nie je najlacnejsia, s tym treba ratat, ale je super. 😉