icon

Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory

miskinadamko
21. jan 2011

Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂

veronka
25. nov 2011

@kosta123 čo som pozerala, tak som našla, že espiro magic má sedaciu časť až 33 x 41 cm, môže to byť? lira má 23 x 34 a moon 22 x 35 cm.

veronka
25. nov 2011

@kosta123 a udrzi to nozicky hordietatu e aj 2 rocnemu dietatu keby spalo? a aka je dlzka opierky v espire? nikde to nemozem najst

veronka
25. nov 2011

@kosta123 ten mark q má rozmery sedačky 33 x 24 x 43cm opierku netrha sa ten igelit na espire?

kosta123
25. nov 2011

Takto,,,to je ešte na LIRE odfotené ale na Espire je to presne rovnako.

kosta123
25. nov 2011

@veronka - oni su rozmerovo rovnako,,,lebo všetky sú skoro na chlp rovnaké len iná značka.....Nie vôbec sa to netrhá,,,to nieje len igelit pod tým je také dierkované,pevnejšie.

kosta123
25. nov 2011

@veronka - práve som to merala a sedacia čast na šírku ESPIRO je 33cm a hlba sedenia 22cm, dľžka opierky je 40cm.....myslí že to určite udrží 2r.dieťa je to na suchý zips,ktorý sa obtočí okolo madla,,takže to super drží.

Ale tak moc ti už spať v nom nebude nie??? my v ňom nespíme,kedže najlepšie sa doma vyspí,,,ale v lete na prechádzke,dovolenke,,,tak super pohoda.

veronka
25. nov 2011

@kosta123 lebo som nasla na internete že ma espiro až tak veľa.

veronka
25. nov 2011

@kosta123 ja mam ten gesslein F4 buggy, som s nim max. spokojná, malý mi v ňom ešte občas spí, keď sme niekde. a chcem niečo ľahké na jar a leto a do auta. pozerala som ešte tfk buggster quax a veľmi sa mi zapáčil, nepočula si o ňom?

kosta123
25. nov 2011

@veronka - Nie nepočula,,,,,mne osobne sa moc nepáči,a podla obrázka sa mi zdá že je dlhý,neviem kukni rozmery. A gesslein neni spratný??? asi je ťažký že?

veronka
25. nov 2011

je spratny, ťažky nie je má 9 kg, ale je to skor taky športovy kočík, a my chceme niečo buggy, kedze bude mat v aprili 2 roky. a čo povieš na nunu?

veronka
25. nov 2011

@veronka a čo by si povedala na tento? šírka sedenia až 37 cm, len tá cena. možno by som našla lacnejší niekde v bazare

bamartinka
25. nov 2011

@juliakocka
ahoj, ja som na leto kupovala uz pred dvoma rokmi, priamo pred dovolenkou lietadlom. Rozhodla som sa pre Maclaren a som s nim doteraz velmi spokojna. Aj manzel 🙂 Mam 2 deti, trojrocnu a dvojrocnu, este teraz s nim chodim na ihrisko, a baby sa mi striedaju. Je lahky, lahko sa manipuluje, rozklada... Je teda drahsi, ale mozno na bazare by sa nasiel aj v lepsej cene. Ja mam Maclaren Techno XT, to kvoli stiahnutelnej strieske na leto.... Kamoska si ho objednala tiez pred rokom a je spokojna. Martina

dosa
25. nov 2011

@veronka tfk je super kocik pre starsie deti a na zimu je idealny s nafukovacimi kolesami... inak, sklada sa na dazdnik, ako golfky...

veronka
25. nov 2011

@dosa ty ho máš? veľmi sa mi páči, čítala som tu v jednej diskusii, že niektoré majú šuštiakový poťah, že je lepší Quax, ale nafukovacie kolesá ma iba buggster S AIR, tak neviem

veronka
25. nov 2011

@dosa ako je vystužená opierka?

dosa
25. nov 2011

@veronka mala som ho, presne ten sustiakovy a dokupila som nan tie nafukovacky... quax je lepsi potah, taky pevny, ako vrecovina, ci stanovina, ci co je to za latku a S air je tiez nieco podobne ako quax, nie je to sustak... kolesa sa daju dokupit aj na starsie modely... opierka je tak ako na golfkach byva - su tam take tri, alebo styri dosticky

veronka
25. nov 2011

kde si kupovala buggster? a kolko si zan dala a kolieska ta na kolko vysli? našla som tento http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?zbozi=6...

bamartinka
25. nov 2011

@chtoura_ba
ahoj, ja som mala trojkombinaciu Gesslein F6. Bola som s nim velmi spokojna, Nechcela som pevnu vanicku, este od kolegov som mala tento typ. Pacilo sa mi, ze namiesto vanicky je prenosna taska. Vyhody: Ked som isla na navstevu, mala mi v kociku zaspala. Kocik som nechala na chodbe a babo som s taskou zobrala dnu a nechala v druhej izbe dospat. Alebo kocik som nechala v aute a zobrala babo iba do tasky a sup za kamoskou 🙂. Este ma kocik vyhodu, ze ma otocnu rucku, netreba otacat vajicko cele, len prehodis rucku. Rucna brzda je pri ruke. Sportak z neho je velky, priestranny. A ostatne vyhody ako ine kociky...Ked sme isli v lete na dovolenku, kupili sme este golfac. A kedze mam deti 2, troj a dvojrocnu, pri prechadzkach s manzelom sme vyuzili obidva este donedavna 🙂 Teraz beham s golfacom na ihrisko alebo obchodakov a baby sa mi v nom striedaju. Martina

dosa
25. nov 2011

@veronka kocik som kupila pouzivany a kolesa som kupila na tvojom linku, tam vysli najlacnejsie: http://superbaby.mimishop.cz/katalog.php?typ=16...

veronka
25. nov 2011

@dosa mala si aj ten stupienok?

dosa
25. nov 2011

@veronka ano, mala som ten model S, so stupienkom...

veronka
25. nov 2011

@dosa a nie je ten kočík nestabilný? a čo ked dieta spi?

dosa
25. nov 2011

@veronka vobec, kolesa su dost daleko od seba a tazisko je dobre vyratane 🙂 aj ked je opeirka dole... coz uplne dole ale nejde, je to len pololah, ale vzhladom k tomu, ze ani nozky nejdu hore, tak je to prijemna poloha na spanie... ovela lepsia ako lezat v rovine so zvesenymi nohami... a dvojrocne dieta spava v kociku asi uz len prilezitostne...

veronka
25. nov 2011

jasne

veronka
25. nov 2011

@dosa takze odporucas ho, ziadne problemy si s nim nemala?

dosa
25. nov 2011

@veronka no ja urcite, ale druhemu sediet nemusi... bol tichy, lahko sa viedol, priestranny. keby som nepotrebovla plnu rukcu, tak si ho urcite do troch rokov maleho necham. len ja mam radsej plnu rucku, ako rohy, neviem to kocikovat s jednou rukou 😅

veronka
25. nov 2011

@dosa aj si ho pred kupou skusala niekde? uz ho nemas?

dosa
25. nov 2011

@veronka uz ho nemam, potrebovala som plnu rucku tak som ho vymenila... neskusala som ho pred kupou, len som ho videla jednej kocke v meste a sa mi pacil...

veronka
25. nov 2011

@dosa a ako sa ovladal? a kolko si dala zan?

kosta123
25. nov 2011

@veronka - Nunu mala kamočka ale predala ju,,,tam sa nedali nohy polohovat ani chrbát,,,,,,ako pekný ale len tak na chvíľku,podla mna neprektický.