Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
@kosta123 asi kupim tento http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?zbozi=6...
@zajo79 ahoj, chcela by som ta poprosit o radu. Vidim, ze dost sa vyznas v teme kocikov a poznas PP Pliko Switch. Co by si tomu modelu vytkla ako minus? Je dost masivny aby sa pouzival s vanickou od narodenia (od januara)? Cesty mame asfaltove, po trave a v lese s tym neplanujem chodit. Bojim sa konstrukcie, ci nebude nejaka rozhrkana kvoli dazdnikovemu systemu zlozenia. V zlozenom stave je dost dlha, okolo 107cm, ale kocky na inych forach vraveli, ze v pohode ju dostali do kufra fabie.
Mam moznost kupit ju v trojkombinacii vratane tasky, sietky za 660 eur. Cakala som trosku nizsiu cenu na tento model. Pri 700e sa zacinaju predsa drahsie nemecke kociky. Co by si odporucila?
@zajo79 je nejaky rozdiel medzi konstrukciou pliko a pliko switch? Ja som bola v tom, ze iba predne kolieska su ine (pliko ma take zdvojene). Ked pises, ze bude rozhrkana, tak sa potvrdili moje dojmy... Videla som pliko switch nazivo, teta v obchode ukazala vsetky jeho funkcie. Co ale sposobuje tu rozhrkanost? Bude to s tym systemom zlozenia na dazdnik?
Fakt som mala dojem, ze este aj polske kociky su stabilnejsie od PP Pliko Sw... Potom ale nechapem, preco si ten kocik tolko bab vychvaluje.
ahojte baby, aky fusak použivate do jane nomad alebo slalom? ja mam viacero fusakov aj jane original aj emitex ale všetky sa mi kĺžu. lebo aj ten poťah na kočiku aj na fusaku je taký klzký, potom sa mi tam malá zošmykuje. a ešte mi vadí na nomade aj slalome, že sa nedajú dať opierky chrbátika kolmo. joooj uz som z tych kocikov na nery, uz som ich mala niekolko a fut si daco najdem 😀
@zuzikkaa na zimu je fajny aj gesslein trend aj ten som mala, mam ho teraz na chate, taký menší tank 🙂 A nevies, ake kociky z tych lepšich maju sedačku, ktorá sa dá sklopiť do kolmej polohy na sedkanie? Ja mam na sportiak také požiadavky ale neviem, či taký vôbec existuje 😕
- vhodný aj pre staršie dieťatko tak do 3 rokov
-polohovatelný až do lehu
-polohovanie nožičiek a dostatnočné miesto a pohodlie pre dieťatko
-spojená rukoveť
-otočná sedačka
-sedadlo aby sa dalo dať kolmo do pravého uhla
-strieška aby sa dala stiahnuť takmer až k madlu (proti vetru, snehu, slniečku,...)
-dobre ovladatelný
- aspoń trochu odpružený
-elegantný a zároveń vhodný na každý terén
-aby sa dieťatku v nom nešmýkalo
a viacej ma momentálne nenapadá. Tak existuje taký??? 🙂
@kiwi82 ahoj. my máme tento http://kociky.heureka.sk/dema-pure-step-easy-pl... a zdá sa mi celkom fajn 🙂
@kiwi82 hehe,,tak okrem nejakych 2pozadovanych bodov je to ten spominany freestyle
- ma sice polohovanie noziciek ,,no ma to tak ukoncene ze vacsie dieta (cca 2roky a viac) si musi dat nozicky trosku bokom 🙂
-je vhodny do kazdeho terenu,,ale elegantny asi nie 😀
-inak splna vsetko-vodorvne lezanie,,sedenie v pravom uhle,,v sede sa da strieska stiahnut az dole..odpruzeny,,otocny ,,nosnost do 20kg 😅 😅 😅 a fakt sa ovlada jednou rukou!
ale zalezi ci ti vyhovuje 3kolka ci 4...velke-male kolesa atd...ale to rovne sedenie by mali mat kociky co maju otocne sedenie
(gesslein,,hartan,,teutonia,,cam-ale na tomto je polohovanie noh zaroven s opierkou,cize ked drobec sedi tak mu visia nohy,neda sa to polohovat samostatne... 😉
Ja som stále nič dobré na zimu nenašla 😒 poradte niečo z vačšími kolesami,nánožníkom,ale nech to nieje veľké obrovské ako tie tanky TAKO a podobne 😀
Ahojte. Ja by som potrebovala vediet nazor na tento kociarik
http://www.svetkocikov.sk/kociky-tako/687-capti...
Je to nase prve babetko a teda vobec netusim podla coho vyberat. Ale mam taku predstavu ze by som chcela nafukovacie kolieska a pevnu kontrukciu. babetko by sa malo narodit v july, tak aby sme ho aj maximalne vyuzili. Dakujem

@kosta123 uz je aj polohovatelna www.mimibazar.sk/foto.php?id=10808614