Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
@veronka - práve som to merala a sedacia čast na šírku ESPIRO je 33cm a hlba sedenia 22cm, dľžka opierky je 40cm.....myslí že to určite udrží 2r.dieťa je to na suchý zips,ktorý sa obtočí okolo madla,,takže to super drží.
Ale tak moc ti už spať v nom nebude nie??? my v ňom nespíme,kedže najlepšie sa doma vyspí,,,ale v lete na prechádzke,dovolenke,,,tak super pohoda.
je spratny, ťažky nie je má 9 kg, ale je to skor taky športovy kočík, a my chceme niečo buggy, kedze bude mat v aprili 2 roky. a čo povieš na nunu?
@juliakocka
ahoj, ja som na leto kupovala uz pred dvoma rokmi, priamo pred dovolenkou lietadlom. Rozhodla som sa pre Maclaren a som s nim doteraz velmi spokojna. Aj manzel 🙂 Mam 2 deti, trojrocnu a dvojrocnu, este teraz s nim chodim na ihrisko, a baby sa mi striedaju. Je lahky, lahko sa manipuluje, rozklada... Je teda drahsi, ale mozno na bazare by sa nasiel aj v lepsej cene. Ja mam Maclaren Techno XT, to kvoli stiahnutelnej strieske na leto.... Kamoska si ho objednala tiez pred rokom a je spokojna. Martina
@veronka mala som ho, presne ten sustiakovy a dokupila som nan tie nafukovacky... quax je lepsi potah, taky pevny, ako vrecovina, ci stanovina, ci co je to za latku a S air je tiez nieco podobne ako quax, nie je to sustak... kolesa sa daju dokupit aj na starsie modely... opierka je tak ako na golfkach byva - su tam take tri, alebo styri dosticky
kde si kupovala buggster? a kolko si zan dala a kolieska ta na kolko vysli? našla som tento http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?zbozi=6...
@chtoura_ba
ahoj, ja som mala trojkombinaciu Gesslein F6. Bola som s nim velmi spokojna, Nechcela som pevnu vanicku, este od kolegov som mala tento typ. Pacilo sa mi, ze namiesto vanicky je prenosna taska. Vyhody: Ked som isla na navstevu, mala mi v kociku zaspala. Kocik som nechala na chodbe a babo som s taskou zobrala dnu a nechala v druhej izbe dospat. Alebo kocik som nechala v aute a zobrala babo iba do tasky a sup za kamoskou 🙂. Este ma kocik vyhodu, ze ma otocnu rucku, netreba otacat vajicko cele, len prehodis rucku. Rucna brzda je pri ruke. Sportak z neho je velky, priestranny. A ostatne vyhody ako ine kociky...Ked sme isli v lete na dovolenku, kupili sme este golfac. A kedze mam deti 2, troj a dvojrocnu, pri prechadzkach s manzelom sme vyuzili obidva este donedavna 🙂 Teraz beham s golfacom na ihrisko alebo obchodakov a baby sa mi v nom striedaju. Martina
@veronka kocik som kupila pouzivany a kolesa som kupila na tvojom linku, tam vysli najlacnejsie: http://superbaby.mimishop.cz/katalog.php?typ=16...
@veronka vobec, kolesa su dost daleko od seba a tazisko je dobre vyratane 🙂 aj ked je opeirka dole... coz uplne dole ale nejde, je to len pololah, ale vzhladom k tomu, ze ani nozky nejdu hore, tak je to prijemna poloha na spanie... ovela lepsia ako lezat v rovine so zvesenymi nohami... a dvojrocne dieta spava v kociku asi uz len prilezitostne...
jasne

@kosta123 čo som pozerala, tak som našla, že espiro magic má sedaciu časť až 33 x 41 cm, môže to byť? lira má 23 x 34 a moon 22 x 35 cm.