Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
prosím poraďte nejaký kočík: vhodný na cestovanie lietadlom, ľahký, spratný, ale aby sa dal dať do polohy ležmo. pre 8 mesačné dieťa. nemusí byť pekný 😀
@extrate pierre cardin lothus sklada sa na styl bugin
@extrate shape
Ahojte, potrebovala by som poradit...chcem sportovy kocik, ktory sa da dat do polohy lezmo, má preklapaciu rucku alebo sa da sportova cast nakliknut v oboch smeroch, ma odzipsovatelnu striesku s vsitou sietkou a aby sa aj do nakupneho kosika coto zmestilo...zatial sa rozhodujem medzi Gesslein F4 alebo F6 alebo Teutonia mistral S. Mate nejake ine typy? Privitam aj skusenosti majiteliek spominanych kocikov. Velka vdaka...uz som z toho vyberania chora 😉
@miskinadamko ahoj, zije este tato tema? potrebovala by som vybrat golfac a tem o golfacoch je to strasne vela, len posledne prispevky v nich su dost stare. Kocikove maniacky som citavala sporadicky, tak ze skusim tieto ostrielane maminy poprosit o radu.
takze co potrebujem:
- golfac pre velke dieta (sice iba 18 mes., ale vysoke a tazke - z Jane Nomad mu uz v lahu trcia nohy od clenkov (!!) a ma uz cez 14 kg urcite)
- staci na sedenie (aby tam pohodlne aspon sedel, aspon bez fusaku, na jar, v lete, este vela nechce chodit sam a so sportovym sami nechce vsade trepat)
- nemusi ist do lahu (staci trochu sklopit, keby nahodou niekde zaspal pri presune, spavat v nom nebude)
- vyssia rucka, aby som sa nehrbila (mam 185 cm), idealne aj spojena, ale takych je malinko
- dobra manipulacia a skladanie do auta
- skor do mesta, ale nie hrkalka, lebo chodniky su vselijake
- cenu zatial neriesim, cakam na tipy, kupim aj z bazara
- pocet kolies zatial bez obmedzenia 🙂
@katkatt Nuna Pepp http://www.kocikovo.sk/product/nuna-pepp-1476/ nas krpec je tiez riadne velky a sem sa zmesti uplne pohodlne, dokonca sa v kociku obcas aj prespi, sice mu pretrca hlava nad operadlo, ale zjavne mu to nevadi. a ta spojena rucka 🙂
@katkatt sice sportak, ale lahky, spratny, sikovny 🙂
http://www.kocikovo.sk/product/baby-jogger-city...
babenky tento je uplne super 🙂 a tu je aj najlepšia cena....
http://www.babymarket.sk/sk/4746/14/romer-brita...
@katikatika ahoj,aky ten golfac si nakoniec kupila???ja zvazujem teraz easy go loop.dij
ahojte maminy 🙂 prosim vas, aky kocik by ste mi poradili pre dieta narodene v maji - asi najlepsie trojkombinaciu, priestrannu vanicku - aby sa tam v pohode zmestilo este aj v zime s fusakom, sportova cast polohovatelna do uplneho lahu, aby mal dost velke kolesa a v pohode sa nim dalo prejst aj po snehu, a aby bol aj spratny do auta? dakujem moc!!!
@mm22 - maxi cosi mura 4 napr... teutonia be you... hartan vip XL.. pokukaj 🙂
Ahojte,
nemáte niektorá športový kočík zooty swallow? Ako ste s ním spokojné? ďakujem za odpovede. Monika
Ahojte maminky,veľmi pekne vás prosím o radu.Dala som si do "statusu" otázku,aký golfáč,alebo veľmi ľahký športiak by mi odporúčali skúsené maminky tu na MK a dopadlo to tak,že som dostala asi šesť ponúk nahliadnuť do bazárikov,ale ani jeden nebol golfáč,ani športový a ľahký už vôbec nie.Tak to skúsim tu.Máme 16mesačného chlapca,málo peňazí a potrebujem ľahké do autobusu,ovládateľné jednou rukou-čiže najlepšie spojená rúčka,polohovateľné,kedže drobec ešte spáva v kočíku,pomerne dlhšia opierka chrbta pri polohe ležmo,madlo alebo najlepšie pultík a strieška..Kedže ani jeden kočík nesplňa všetky moje požiadavky,do úvahy prichádza Chipolino perfecta,Chipolino swift,Baby design mini,Coleto Comfort line..Ale ak viete,poradte mi,prosím,lebo ja už som pomaly na prášky 😅 .Dakujem dopreduuuu
@tatianka7 baby jogger city mini....lahky, dobre ovladatelny, dlha opierka chrbta, velka strieska, nedaju sa polohovat nozky, ale da sa aj to jednoducho zariadit.
@tatianka7 Kočiky ABC-čka nepoznám, ale nebude tazsi, pozri temu baby jogger city mini tu na MK. bjcm som niesla po schodoch v jednej ruke a v druhej drobca.
@tatianka7 ahoj, ja mam espiro magic 4, ma vsetko to, co ty pises. Novy vysiel asi okolo 120€. Ja som spokojna. Ak chced vediet viac, kludne napis.
Baby skusim tu ...nemate niektora kocik V-travel ? potrebujem zohnat , alebo zistit ci to vobec je mozne, vymenit kolesa tie zadne velke co su na pevno ... neviete nahodou niektora ci sa daju niekde zohnat ?
@lenushka_th potrebujete celé kolesa alebo iba plášť a dušu ?
@kiakocikovsvet radsej by som cele kolesa len neviem ci sa to vobec da ...praskla nam dusa a ohla trochu ten ram okolo kolesa a aj ked sme ju vymenili su take krive tie kolesa uz ☹
@lenushka_th pošlite foto kolesa a zistím či ho máme na sklade

Ahojte.Pisem na tuto temu prvy krat.Mate niektora odskusany Vector kociak? Myslim,ze je vyrabany v Krosne,Polsko,odtial som ho aj kupovala.Mam obrazok v albume.Dakujem