icon

Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory

miskinadamko
21. jan 2011

Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂

patatina83
9. feb 2011

baby ja by som potrebovala nejaky sportovy kocik ,,spratny v aute,,aby bol polohovatelny ,aby bol aj v smere aj protismere jazdy,,golfac,,nieco ako quinny zapp este ten novy,,neviem nebola som ho este pozriet,,hlavne aby sa mi neprekotil s nakupom.. 😉

zajo79
9. feb 2011

@patatina83 a co najlacnejsi,co?

zajo79
9. feb 2011

@patatina83 pp pliko switch... ine ma nenapada, nakolko ma tvoj syn len 6 mesiacov.

alebo bgb bee+

alebo quinny zapp xtra... i ked ten je pre vacsie dieta si myslim

martina172
9. feb 2011

ja má zatiaľ dvoch favoritov. Quinny Speedi a Jane Slalom.. má niekto skúsenosti?

patatina83
10. feb 2011

@zajo79 tych 250-300e investujem...novy quinny sa da aj polohovat takze tam moze byt aj 6 mesacne dieta...

zajo79
10. feb 2011

@patatina83 to si pozri quinny buzz. predsalen potrebujes sportovy kocik, nielen take "suplatka" na chvilu....

da sa zohnat teraz za dobru cenu novy, pripadne aj z druhej ruky.

patatina83
10. feb 2011

@zajo79 ja jeden golfac mam,,ale potrebujem,nieco rychle a spratne v aute,,a hlavne aby bol golfovy a dal sa otocit aj v prostismere jazdy a nemyslim si quinny buzz je idel,,dietatko sa tam dlno nezmesti..nebudem kazdy rok menit kocik... ☹

zajo79
10. feb 2011

@patatina83 no..ja menim kazdy mesiac.. niekedy aj dva krat za mesiac sa podari 😅 🤐

ale quinny zapp je idealny v tom pripade

henrik1407
10. feb 2011

Ahojte, chcela by som kúpiť malý, spratný, ľahký kočík.... mám vyhliadnutý quinny zapp xtra a nuna pepp buggy.
Máte skúsenosť s týmito kočíkmi? Ktorý vybrať?

patatina83
10. feb 2011

@henrik1407 mna by tiez zaujimali nazory viacerych mamiciek,,zatial len jedna pochvalila novy zapp extra..mne sa pozdava,len ci je aj v praxi dobry...a halvne aby sa mi s nakupom neprevrati... ☹

dosa
10. feb 2011

@patatina83 - xtra nie je ale najspratnejsi... poskladat sa da len konstrukcia a sedak ostava v celku... ten ti potom bud zaberie cely mensi kufor, alebo ho mozes suchnut drobcovi pod nohy... a nakupy nedavam na rajdy, ale co tam sem tam tasku zavesim, este sa mi neprevratil... inak je super...

dosa
10. feb 2011

@henrik1407 - z tych dvoch co si vybrala pre pol rocne dieta jednoznacne xtra...

patatina83
10. feb 2011

@dosa co by si poradila este okrem okrem extra??nieco na ten styl,,aby sa ale zlozil cely...hmmm

dosa
10. feb 2011

@patatina83 - ja som bola spokojna aj s chicco liteway - mozno nie je tak dizajnovo zaujimavy, ale ten kocik mal nieco do seba a je schvaleny uz pre deti od narodenia, ide uplne do lahu... a este si tu u nas dievcata chvalia baby point mark Q - len tie nie su otocne... otocny ked tak asi peg perego switch, alebo inglesina zippy

dosa
10. feb 2011

@patatina83 - a este ma napadlo - bebe confort loola, resp. loola up

patatina83
10. feb 2011

@dosa take nieco uz mam..ale diky

zajo79
11. feb 2011

@henrik1407 tiez myslim ze zapp xtra.. alebo maclaren..alebo ten liteway... nunu buggy urcite nie. nechapem ako niekto do takeho kocika moze dat tak male dieta. a ...bezne to vidim. 😕

bubka22
11. feb 2011

Ahojte, tiez som sa zacala obzerat po nejakom vsestrannom, lahkom golfaci, ktory by som vyuzila na dovolenke, no aj v meste. Teraz pouzivam cp s4, s kt. som maximalne spokojna, no je je takze s nim nahanat dieta 😉 . Na nete ma zaujal I coo plasma, mate s nim niektora skusenost?

henrik1407
11. feb 2011

@zajo79 tak naživo som ich ešte nevidela.... len som počula, že ten zapp je nestabilny, ale aj tak sa mi páči 😉

bubka22
11. feb 2011

.... ups ... teraz pozeram, ze som napisala i coo plasma ... malo tam byt i coo pluto ... pardon ... poznate ho niektora? vdaka

mirka5633
12. feb 2011

Ahojte ma niekto skusenosti s objednavanim kocikov zo stranky www.e-kociky.sk ? Boli ste spokojne? nemusim sa bat ak sa rozhodnem objednat si odtial?

mirka5633
12. feb 2011
ollski
12. feb 2011

@patatina83 my sme mali na cestovanie PP aria...sklada sa naplocho, polohovat sa da skoro na lezato malu som tam vozila od 5m, na leto, cestovanie, dovolenky, prechadzky bol super!!! len sa s nim neda chodit po terenoch a snehu....a neda sa mu otacat sedacka...na nakupy bol fajn, ma velky kosik...bol super lahulinky, s dietatkom aj nakupom som ho v poho vyniesla na 3p(nemame vytah) a to som bola uz tehu. zmestil sa v aute vzadu pod nozky...este je nejaky novy lahky golf- Sí Completo 2010 (Peg-Pérego)...ale tiez sa neda vozit v oboch smeroch...

patatina83
12. feb 2011

@ollski diky za info,,musim pokukat..je to tazke s tymito kocikmi,,ja zijem v zahranici a tu zas maju ine znacky...a moc ochotne predavacky nie su vo velkych detskych obchodoch..

brisilda
12. feb 2011

@henrik1407 ja mam doma quinny buzz a nunu 😉 pravdu povediac nuna je lepsia ale skor pre starsie deticky 😉 quinny buzz ma zase makku sedacku 😉 zapa nemam no konstrukcia je ta ista a 3 kol. je vazne nestabilny :(

babula19
13. feb 2011

Ahoj.Chcem si kúpiť kočík peg perego: comphttp://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/9924... je váš názor ,popripade aké máte skúsenosti.Mám 6 mesačnu dcéru Leu.Ďakujem.

kingstonka
13. feb 2011

@babula19 ahoj... my sme pp aria OH pouzivali od 10 mes do vyse 2 rokov a bola som maximalne spokojna... lahko sa s nim manipuluje a je lahucky... nevyhodou moze byt, ze sa nepolohuju nozicky a nejde uplne do lahu ( na zaciatku sme to vyriesili takou podlozkou, kt manzel urobil pod nozicky- potom uz v kociku nespala tak to nevadilo) - ma super velky kocik - ale ja som ho pretazila, tak sa predral- potom co mi ho sikovna teta 🙂 opravila uz vydrzal.... kocik sme nesetrili a vydrzal toho vazne vela 😉 . vtedy este nebol na trhu kocik PP si- ten myslim, ze ma polohovanie noh, tak by som mozno nad nim uvazovala, ale zase je to golfovy kocik- neda sa ovladat jednou rukou.

zajo79
13. feb 2011

aria je fajn, ale ja mam 172cm, a k teniskam som ju mala len len... vo vysokych topankach by som sa krcila k nej. asi je pre mensich ludi. skoda ze nema polohovatelnu rucku

ollski
14. feb 2011

@babula19 ako som uz pisala vyssie, bola som s PP Ariou spokojna...ako ku kazdemu kociku mala som par vyhrad (male koliecka, nedali sa polohovat nozicky...).no sedacka bola naozaj fajn priestranna, bol lahulinky, striecka bola uplne perfektna...potah so super materialu, velmi lahka udrzba, nanoznik...na leto a cestovanie uplne super kocik ;) male dietatko sa v nom v pohode vyspi
pre vyssie mamicky moze byt ozaj nizky, ja mam 173cm a bol ltt 😉

zajo79
14. feb 2011

@ollski tiez take skusenosti...ale na druhej strane lahucky, na leto super. a brendon ho ma za neakych 130eur necelych, novy. co je super cena.