icon

Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory

miskinadamko
21. jan 2011

Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂

ollski
14. feb 2011

@zajo79 naozaj super cena 😀!! by som nevahala ani minutku, idealny kocik asi neexistuje, na kazdom z nasich 4 som nasla nieco, co mi vadilo a zase nieco, v com bol neprekonatelne lepsi: Aria bola na cestovanie naj!!! do obcodov, na nakupy, aj do MHD bez cudzej pomoci...strieska sa da uplne super sklopit, ked aj slniecko svietilo... ☹ skoda, ze uz nemam koho vozit....

bubka22
14. feb 2011

@ollski ... pultik na Arii sa neda uplne odstranit? ... nevadi pri vacsom detati?

ollski
14. feb 2011

@bubka22 da sa odstranit, aj otacat pri nastupovani, je tam koooopa miesta, urcite vacsiemu nezavadzia ;)

kingstonka
14. feb 2011

@bubka22 nie pultik nezavadzia - fakt je to priestranny kocik.... ked bola mala vacsia - len som jednu stranu pultika vyklopila-mala sama nastupila a zatvorila si to sama 🙂

babula19
15. feb 2011

@kingstonka ďakujem za rady.Len ma trochu odrádza to že kočík nemá polohovatelný nánožník.Či to nebude malej prekážať.Inak sa mi veľmipáči aj cena ja dobrá.

dara29
16. feb 2011

Mamičky čo viete radte. V ktorom z týchto kočíkov by malo dieťa najväčie pohodlie a priestrannosť či na šírku tak aj na dlžku a spokojná by bola aj mamička? Chcem kočík používať od jedného roka čo najdlhšie. Športový mám concord fusion.
Môj výber: - Inglesina Avio, Bugaboo bee plus, TFK buggster

zajo79
16. feb 2011

bee +

ak ti nevadia golfky tak buggster

dara29
16. feb 2011

Takže ktorý by si brala ty? Ja som golfky ešte nemala tak neviem.

zajo79
16. feb 2011

bee+

barboramarek
17. feb 2011

@dara29 bee plus 😉

dara29
17. feb 2011

Dakujem Vám velmi pekne a ešte aj ostatným ak dajú radu. Ešte by som ho rada videla naživo, uvidím či sa to podarí. V Trnave v Bambini mi napísali, že by ho od apríla chcely zaradiť do predaja. U nás po meste som ho ešte kočíkovať nestretla ale určite ak by som ho kúpila bude ich ako maku.))))))))

zajo79
17. feb 2011

@dara29 skus si pozriet videa na youtube

dara29
17. feb 2011

To mám už všetko prešmejdené.))))))

tbasnak
17. feb 2011

@dosa , spominala si Bebe Confort Loola UP .... ja ho mam a som spokojna. Nie je klasicky golfac, lebo ma spojenu rucku (ale myslim ze Loola nema, iba loola UP). Ale sklada sa ako golfac, na dazdnik .... a skladas bez toho, aby si odnimala ci uz madlo, alebo sedacku, prste 1-2-3 a kocik je v aute. Sedacka ide polohovat az do lahu, a da sa otocit v smere aj v protismere jazdy. Potah sa da snimat a otacat na zimnu alebo letnu stranu, teda 2 rozne farby... co pre zmenu potesi. My sme mali k nemu gratis aj dazdnik v tej istej farbe, v lete je to super. Takze ja odporucam, podla toho, co som citala, ze co hladas .... my mame bielo-hnedy, peknucka kombinacia, ale oni maju viac peknych.

pucitko
20. feb 2011

Ja mám trošku inú otázku ohľadom kočíkov. Akú tašku (tá čo obsahuje všetky potrebné veci pre bábo) používate pri golfových kočíkoch? A ešte poraďte, ktorý z týcho "dolfiek" je lepší:
babypoint markq
hauck malibu
peg perego sí
casualplay citta
Chceli by sme úplne nahradiť šporťák, nakoľko máme v máji rok, myslím že nám postačia golfáče. Díky za každú radu 🙂

mici111
20. feb 2011

@pucitko ja mam peg perego si, velka spokojnost..kamoska ma babypoint markq, ale neda sa porovnat ovladanie so síčkom..sicko ovladas lavou zadnou, uplne v pohode aj jednou rukou, ten babypoint horkotazko dvoma.. toz moja skusenost..

barboramarek
21. feb 2011

@pucitko z tychto pp si. a taska na kocik je super z DM 😉

brisilda
21. feb 2011

kocky poradte aky kocik je naj.podla vas?
Graco ,concord alebo Mura 4 ?prikladam aj foto aby ste mali predstavu 😉 ja sa neviem rozhodnut pre jeden s nich 😖 concord sa mi nepaci ale je velky cize aj 3 r. dieta tam vojde bez problemov 😉 a v pohodesa tam vyspinka ,mura je urcena pre deti do 4 r. ale chrb. opierka je kraska malemu je idealna teraz a graco som v realne nevidela a neviem aka tam je velka opierka 😒 no cenovo je najlacnejsi

zajo79
21. feb 2011

@mici111 sicko jednou rukou v pohode? no neviem neviem... a vychadzanie na obrubniky je cista katastrofa. a cele je to roztrasene. 😕 to bolo moje najvacsie sklamanie co sa tyka kocikov 😠

@brisilda asi by som brala muru...mozes otocit sedadlo k sebe

katikatika
21. feb 2011

Ahojte dievčatá, vidím, že tu nikto nebol od januára, ale aj tak vyskúšam. Chcem kúpiť golfáče a rozhodujem sa medzi Chicco Multiway a Easy go Loop. Viete mi niekto dať referencie? Aký je ten Easy go? Vyzerá krajšie ako Chicco, len neviem, či to nebude krok vedľa. Náš malý má 6 mesiacov, 10 kíl a už sedí, takže ho mjusíme dať do golfáča - potrebujem niečo, čo má väčšiu sedanku, aby som to nemusela o pol roka meniť. Prosím, poraďte. 🙂

pucitko
21. feb 2011

@mici111 ovláda si Ti pp sí lepšie ako babypoint? Práve toho sa bojím, že pp nemá spojenú rukoväť. My máme teraz concord, tak sme dosť zvyknutí na spojenú rukoväť a jednoduché ovládanie. A akú používaš tašku na kočík, aby sa neprevážil?

barboramarek
21. feb 2011

@pucitko kamoska ma concord a dokupila si a neda na neho dopustit 😉

sakura77
21. feb 2011

@brisilda graco ma kamoska,ma dcerku tak staru ako ja sedadlo je male uz teraz,inak na vyzor sa mi velmi pacil,aj super velka strecha da sa stiahnut az takmer k madlu,ked spi,ale concord je lod oproti tomu 😉 tam sa v pohode strci aj moj 4rocny syn a nema opretu hlavu o strechu 😉 mura je velmi pekna,vyhoda protismeru aj smeru,ale teda kde si da hlavu ked podrastie?to je fakt desne nizke,aspon podla fotky...

gumimaci
21. feb 2011

@brisilda ahoj, ja mam objednany concord, muz sa don v obchde zamiloval. vybrali sme aj preto, ze sa lahko sklada, mura je velka do auta.

pucitko
21. feb 2011

@barboramarek co si dokupila? Ak myslis tu tasku, tak na concord mame original babybag (ci ako sa to vola), s tou som spokojna, len sa bojim, ze ked by som ju zavesila na golfac, tak mi cely treskne dozadu. A je taka robustnejšia, tak neviem ako by to vezeralo, aby nebola vacsia ako golfač 😉 Preto sa pýtam, čo nosíte ku golfáčom?

barboramarek
21. feb 2011

@pucitko myslim pp si 🙂

brisilda
21. feb 2011

@sakura77 dik aspon niekto kto mi vedel coto napisat aj na kocik graco 😉 takze ten vyradujem zo svojho zoznamu 😉 muru mam a tak mi ostava uz len concord 😝 mm sa tiez paci hlavne ta farba 😉 a naozaj co som ho pozerala v obchode je veeeelky 😉 mozno ked ho budem mat doma tak sa mi zapaci 😒
dakujem

petula131
21. feb 2011

Ciao. No ja som tiež v štádiu vybernia kočíka kombinovaného a už som celkom bezradná. Dnes som ale našla krásny kočík Hartan R1 2011 len nie su o ňom žiadne recenzie. Takže by som ťa chcela poprosiť ak vieš,poraď. Ďakujem

sakura77
21. feb 2011

@brisilda 😀 ze mozno sa mi zapaci...tak nekupuj ak sa ti nepaci 😀 mne sa tiez na pohlad viac pacil graco-ale len kym som ich nepostavila vedla seba,potom som videla ten rozdiel,aj ked kazdy ma nejake chyby,ale sak vies...dokonaly proste nie je,ja teraz pokukavam po tomto,jaaaj....
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/serv...
uz budu aj na sk,ale asi tak o 180eur drahsie 😠 😠

pucitko
21. feb 2011

Nehodíte ešte dáke skúsenosti s týmito kočíkmi?
babypoint markq
hauck malibu
peg perego sí
casualplay citta

Jedného sa bojím pri týchto kočíkoch a to malých koliesok a rukoväte ktorá nie je spojená. Na jednej strane by som brala babypoint markq, ale na druhej strane sa mi zdá pre drobca ešte dosť "nepevný". Na casualplay som počula, že opierka chrbta je krátka, na hauck tiež pozitívne nereagujete, tak teraz naozaj neviem. ☹