icon

Vyplatí sa kúpiť jazdený Bugaboo Fox?

jvasenka
4. mar 2025

mamičky verim že poradíte. premýšľam nad bugaboo fox 2 alebo 3 z druhej ruky. oplatí sa vôbec? načo si dať pozor?
a ako sa orientovať v tých cenách? niektoré sa predávajú za 350 ale aj za 500+..
je ešte “spôsobilý” ak má taký vek (5-7r) a je vôbec možné aby bol po 1 dieťati?

kiki68
5. mar 2025

@jvasenka moze byt, ze kupili pred 5 rokmi, snazili sa o druhe a nejde to uz. Mala som rovnaku situaciu, nam sa ale to druhe podarilo. Kamoskam nie a po 5-6 rokoch dali tie kociky prec. Pozri si to na vlastne oci ak sa da. Kamoska takto kupila za 250 kocik, co bezne stoji povodne cca 2k, ja mam tiez kocik za cca 2k a potom ho uz len darujem dalej. Ale je v top stave

luckajozko21
5. mar 2025

2ku by som asi uz nekupovala. Co s nou budes potom robit. Predala som pred mesiacom moju 3ku po 2.5r pouzivania. Absolutne nic jej nebolo - akoze usuchane do nakladania do auta,ale to sa nam osuchlo hadam hned prvy tyzden ked sme sli na poradne. Rovno kup aj s adaptermi na vajco. Striesky a hovadinky dokupis bud na fb skupine alebo na tom bazare co sa tu nemoze spominat. Fusak urcite kup ten drahsi performance z druhej ruky - ten je uplne top a sedi tam jak rit na serbel.
Jedine na co by som dala pozor je vyblednutie. Nebrala by som asi cierny(aj ked je podla mna najkrajsi). Ja som mala sivy+mistygrey strechu a tam ziadne vyblednutie nebolo.
500+ cisto za kocik by som za 3ku urcite nedala.
Pozri si co k tomu ponukaju, ak je tam aj to prislusenstvo, tak si popozeraj kolko stoji nove. Potom sa cena moze vystverat viac.
Inak ten kocik je uplne super. Ziadne rozheganie ani nic podobne. Ked si predstavim kolko ma stal novy :D. Ale urcite si ho chod vyskusat. A skus si aj skladanie

jvasenka
autor
5. mar 2025

@kiki68
@luckajozko21 takže by vám ten vek nevadil? resp nemá vplyv na jazdné vlastnosti? veľa z nich ma zodratú rúčku ale to som si všimla že sa dá vymeniť, mňa skôr zaujímajú tie kolesá, vŕzganie, hrkanie, celkovo kvalita vyhotovenia. pozerala som aj iné značky -oyster, moon, venicci ale ten bugaboo si dosť chvália len nechcem dať na kočík celý rozpočet.
mňa prekvapili tie cenové rozdiel hlavne že prečo sle jednoznačne to treba osobne poskúšať

luckajozko21
5. mar 2025

@jvasenka cenovy rozdiel - no poviem to takto, mna ten kocik novy stal cca 1500 + cena za prislusenstvo. Tak potom to 'zaboli', ked ho mas dat na bazos pod 500 a vies, ze tomu kociku nic nieje 🙂 bohuzial je to tak. Straca na hodnote ako vsetko, obzvlast ked tam vysla fox5ka a aj tento rok im nieco vyslo... Velmi tazko to clovek nesie :D. Niekto da sumu 'trhovu/bazosovu' a niekto kto za to dal 1500 tak si povie, ze by ta cena mala byt vyssia. Dalsi faktor je to, ze niekto ma tych kocikov viac. A ked fox pouzival napr iba vanicku, tak jasne, ze ten kocik je ako novy...Tak tiez si povie, ze za to chce viac.

Ja mozem hovorit len za seba - fox3, kt som mala nemal problem s kolesami, vrzganim, konstrukciou ani nicim. To bol 'pan kocik'. Fakt mu nic nebolo. Zodrata rucka - nie som si ista, ci to bola 'koza' alebo umely matierial, ale ano to sa zacalo olupovat na niekt. miestach (v zime tam mas rukavice, v lete upotene ruky, nakladas to do auta a tak...stane sa). Zo spominanych by som urcite vybrala bgb.

kiki68
5. mar 2025

@jvasenka nie, ved ked je v dobrom stave, je cisty, tak kola musite tak ci tak naolejovat. Kocik potrebuje mensi servis tak, ci tak. Skor by ma zaujimala cistota sedacky a vanicky.

kiki68
5. mar 2025

Bugaboo je klasicka znacka, to raz darmo. Tu kvalitu tie kociky maju a to prave poznas po tych par rokoch. Ze tomu nic nie je v zasade. Kocik nie je auto, ze to oplieskas o betonovy mur

majlo1234
5. mar 2025

Urcite by som sa nebala kupit pouzity, ale sl by som oskusat. Ja predavam sice inu znacku, tiez za asi tretinovu hodnotu, a nic mu neni. Ine kocare, co som skusala, su vyhrkane, nestabilne, vrzgaju, moj aj po troch rokoch je technicky v poriadku a je radost ho tlacit😀

jvasenka
autor
5. mar 2025

@luckajozko21 tomu plne rozumiem 🙂 ďakujem za rozsiahle info 🙂
@kiki68
@majlo1234 ďakujem za odpoved.
ešte sa chcem tak hlupo opýtať, tieto kociky som v obchode pozerala iba okrajovo, ak dobre rozumiem tam je iba 1 rám a na to sa navlieka poťah vaničky prip pripne športové sedadlo s tým že strieška je rovnaká, teda vanička nie je polohovateľná (proti refluxu)?

okm221
5. mar 2025

Určite použitý a kľudne aj dvojku, predávajú sa krásne stavy, ale aj dosť opouzivane, mamičky sa ohrwdzaju ze farby blednu, áno blednu hlavne čierna ale nájdeš kúsky, ktoré sú ako nove... Treba dosť hľadať a vyberať, niekto chce za fox 2 400 a niekto iný aj za 100 s príslušenstvo( také sú väčšinou ihneď pr3c, ale vyskytnú sa) m... Mamičky to nechcú púšťať za lepšiu cenu lebo pôvodne ceny sú vysoké, ale bohužiaľ, mne osobne bol ponúkaný fox 3 za 200e ale nevzala som lebo bol komplet hnedý (namiesto čiernej), mne sa to proste nepáči.. A mamička sa do mňa puszola ze co chcem ešte za takú cenu... Tak som hľadala ďalej a nasla som krásny zachovaný buffalo, bez vybnlednutia, s príslušenstvom ako adaptéry, letná strieška, pláštenka atď. , pekne biele kolesá konštrukcia bez škrabancov za 200e 🙂 bol malo používaný viacmenej skladovany, a je sivý, no veľmi pekný...
Ps vanička je polohovatelna, Btw na vinted kúpiš príslušenstvo šlo striešky, podložky a podobne za facku od ČR a pl... Slovenky nevedia co pýtať... Toto je tretí kocik bugaboo co budem mat.. A nemenila by som.. Len si treba pozerať pravidelne inzeráty na všetkých platformách a určite nájdeš aj veľmi pekne kúsky s bohatým príslušenstvom za super cenu

jvasenka
autor
5. mar 2025

@okm221 ďakujem ti za skvele info ❤️ veľmi si mi pomohla. už som si prezrela pár inzerátov, väčšinou sa dáva iba vanička a šport časť, ja by som chcela aj sietku na hmyz, pršiplášť a letnú striešku aspoň ale to už sa zvykne pohybovať okolo 450€+., ale je pravda že ja som to len teraz začala pozerať a ešte mám nejaké 2 mes čas.. a ako sa polohuje ta vanička? pozerala som nejaké videá ale nevšimla som si to tam, na iných modeloch je na spodku taká tyčka akoby čo dvíha madrac, ma to tak ak bgb?
a prosím ta aký je rozdiel medzi buffalo a fox ? výškovo sú rovnaké?
len si použila zakázané slovo na inu stránku tak ti asi zmažú komentár🤬🤯 (mne predtym zmazali celú diskusiu) .. stačí iba keď to slovo vymažes.

okm221
5. mar 2025

@jvasenka za hlavovou je tak vzadu na kociku na polohovanie športového aj vaničky, zmazať sa mi to už neda

jvasenka
autor
8. mar 2025

@okm221 pozerala som videá ale nikde to neuvádzajú

okm221
8. mar 2025

@jvasenka ja už kocik nemám, ale na Donkey som to mala a viem ze bugaboo kociky to majú

okm221
8. mar 2025