icon

Využili ste golfový kočík?

petus2
19. máj 2018

Baby poradte nejaky odskusany golfac? Idealne rucka iba jedna, a velmi skladny, taky do “kocky”.
Mate nejake overwne znacky?
Celkom sa mi pozdava recaro easylife, len tu u nas na svk ich vela nieje...
vyuzili ste golfovy kocik??

Strana
z2
crepina
5. jan 2019

@jenny_m prosim vas, z akeho materialu ma inglesina trip kolieska? a opierka asi tiez neide uplne do lahu.... velmi sa mi paci, no, neviem sa rozhodnut. je dost priestranny pre dieta? S fusakom v zime donho dieta vojde?Na jar by som chcela menit 3 komb za golfac. vdaka

jenny_m
8. jan 2019

@crepina kolieska su take penove, ale celkom odolne, zatial sa nam nepokazili a to ich nejako nesetrime. Opierka sa da dat takmer do uplneho lahu, mozno malilinko vyvysena ale fakt je to skoro nalezato. Mam takmer 2 rocne dieta a ano vojde tam aj s fusakom. Priestranny je dost. Len problem bol ze fusak mi siel do koliesok lebo dieta ma uz dlhe nkhy tak som musela pripnutnto predlzenie na fusak (neviem aky mate konkretne fusak vy) a tak som musela boky fusaku vypnut dohora so zicherkami aby sa to nesuchalo o kolecka. Ak som to nenapisala zrozumitelne naposte mi mozem vam to odfotit.
Za mna je Inglesina skvely golfac , vyborny na jar leto jesen. Na zimu pouzivam sportak z 3 kombinacie lebo predsa ma vacsie kolieska a to sa v snehu lahsie ode, tiez viac miesta na ten fusak a tiez pouzivam v zime aj nanoznik.
Velka vyhoda je na Inglesine je, ze golfove palice su vyssie (moj muz je vysoky a k beznym golfacom sa musel moc zohybat pri tlaceni) Nevyhoda pri vsetkych golfacoch je malo ulozneho
priestoru, lebo je tam len taka tenka sietka. Riesim to tak ze nosim na golfaci zavesenu velku tasku na paliciach ked mam nakup

Strana
z2