icon

Zafarbenie vyblednutej striešky na kočíku

zuza.m
11. máj 2012

baby poradte potrebujem zafarbit striešku na kočiku je čierna a trocha na slnku vybledla do hneda.nič hrozne ale pačilo by sa mi to viac čierne 😅
ked že sa neda odmontovat a zafarbit v pračke zaujimalo by ma či nikto nepozna nejaky sposob ako obnovit farbu??na streche je od spodu červena.dakujem ak ma niekto nejaky dobry typ.

Strana
z5
majkakubis
6. dec 2020

@alexae akú ste použila tú farbu? Aj ja mám Concord fusion a chcem ho nafarbit. Pôvodne bol červený a teraz je taký skôr do ružova... nevadilo by mi to, kebyže čakám dievčatko, ale pri chlapcovi... skôr taká tmavá červená.

simona123456789
7. dec 2020

Prosím vás kde sa dá zohnať ten sprej 😄 potrebujem zafarbit iba nákupný košík a organizer 😄😄 mam pocit že to je choroba britaxu 😄😄

stankalucinka
16. jún 2021

aj ja som sa inspirovala a funguje tooo

solcianskalucia
8. aug 2021

U nás tiež výborná zmena 😊 farbili sme striešku na Joolz hub kočíku, ktorá bola vyblednutá od slnka a aj sprejom na plasty a kov sme prestrekli obúchance a škrabance 😎

zanny93
10. dec 2021

@solcianskalucia dobrý deň, smiem poprosiť o značku spreja na konštrukciu kočíka? Veľmi by ste mi pomohli. Vysledok na vašom kočíku sa mi nesmierne pači 🙂
Vopred Ďakujem

solcianskalucia
13. mar 2022

@zanny93 dobrý deň 🙂 priložila som aj foto spreju ako poslednú - je to ten Duplicolor ;)

zanny93
13. mar 2022

@solcianskalucia ten duplicolor texstyle spray je na látku nie na konštrukciu. Ale majú od dupli color-u aj na kov a plast to mi podala pani v predajni farby laky 🙂

solcianskalucia
14. mar 2022

@zanny93 áno oba som nakombinovala - jeden na striešku a na kov/plast mi tiež dali v predajni túto značku 😊

ivetka79
15. apr 2022

@solcianskalucia koľko ste spreje použili na striešky ďakujem za info

j_katka
30. sep 2022

@stankalucinka akurát čítam príspevky a som rada ze tu je aj nivy.No ta strieška je parádna ktorý to j sprej? Duplicolor? A nepúšťa to?

j_katka
30. sep 2022

@solcianskalucia duplicolor ma aj na kovy sprej nájdete na nete alebo mi napíšte správu mam. Ho doma odfotím

sasikk
9. okt 2022

@solcianskalucia prosím ta drzi ta farba na textile? A aku si pouzila na ten kov?

sasikk
9. okt 2022

@j_katka mozem porosit foto ?

j_katka
27. okt 2022

@sasikk duplicilor značka matky čierny na konštrukciu je lepší. Nieje úplne matky taky akurát

lea03211
21. feb 2023

Ahojte baby , tiež mám podobný problém . Máme kočík Petite Mars MOVE a tiež má striešku veľmi vyblednutu . Pozerala som aj na nete a náhradná strieška sa asi na tento typ kočíka nedá kúpiť .🤦🤦🤦 Lebo tie čo sú na street tak naň nepasujú . Rozhodla som sa teda ,že ho skúsim prestriekat sprejom . Čítala som tu celú konverzáciu . Chcem sa spýtať po nastriekani farba sa naozaj neobtiera ? Skúšali ste aj keď strieška náhodou zmokne či nepúšťa farba ? A teda aký teda sprej je naj . Máme farbu svetlošedu . Buď by som ho dala takou isto alebo by som dala čiernu . Ďakujem 😊

simona123456789
22. feb 2023

@lea03211 zdravím tak farba nepúšťa neobtiera sa a jedine co som postrehla je ze látka je taka tvrdšia po tej farbe inak nič také ja som striekala organizer a nákupný kosik už som aj prala a pohoda ale všimla som si ze cca po roku som to kde tu ešte musela strieknut akoby to znovu vytiahlo ale to je jedno tak ci tak efekt dobrý a aj keby každý rok bolo treba dotiahnuť nedokonalosti tak určite lacnejšie ako novy kocik no a schne to pomerne rýchlo

katherine12
17. apr 2023

@shira_ ahoj a podarilo sa ti zafarbit tu teutonku lebo riesim aktualne podobny problém

pavlinahurtikova
13. máj 2024

@j_katka dobrý deň viete mi prosím poslať foto spreja na kov/plast

j_katka
13. máj 2024

@pavlinahurtikova duplicilor je to foto nemám ale nájdete vo farby laky alebo cez web

theiirys
13. jún 2024

Dievcata dskujem za rady podarilo sa chcem sa opytat kto pral tu nastriekanu strechu? Ako to dopadlo s nou po prani?

simona123456789
13. jún 2024

@theiirys ja som striekala košík a prežil tteba co najmenise stupne ale časom ta farba povolí treba streknut cca po roku možno ale za efekt stojí

Strana
z5