icon

Ako bezpečne prenášať bábätko po schodoch?

25. jún 2025

Ahojte mamičky, tie, ktoré nemáte vymoženosť výťahu. Ako nosíte bábätko po schodoch? Kočiar si budeme nechávať dole vo vchode, rozmýšľam či je na prenos dobré použiť vajíčko alebo radšej v nosiči/šatke? 🙂
Ďakujem za vychytávky a skúsenosti 🙂

ika02
25. jún 2025

Ahoj, ja som trepala na 3.poschodie malého s celou vaničkou. Keď náhodou zaspal, aby som som nemusela prekladať a budiť. Zvolila by som vajíčko.

colsami
25. jún 2025

Ahoj. Ako prislo. Vajicko, nosic, ruky... Kocik sme nechavali v pivnici.

blaazi
25. jún 2025

Najcastejsie na rukach, kocikala som kym spala, vonku, potom sme isli dnu, kym.bola malicka, dala sa preniest spiaca aj na rukach.

beata_k
25. jún 2025

V ruke a druhou som sa pevne drzala zabradlia.

luccija
25. jún 2025

Vajíčko, vaničku...a držať sa

ev1ta1989
25. jún 2025

Ahoj tiez som dodnes nosila stale celu vanicku aj s malym hore dole na tretie poschodie. Dnes som ho akurat brala na ruky lebo uz nevladzem kedze dokopy ma vanicka aj s malym cca 12 kg a je to dost zahul kazdy den. Maly ma 4,5 mesiaca.

biglovemom
25. jún 2025

Sak jak tebe to Bude vyhovovat 🤷🏼‍♀️

lulana79
25. jún 2025

Keď spala, tak s vaničkou hore. Keď bola hore, tak som ju vybrala z kočíka a normálne na rukách preniesla. Na čo je tam nutné niečo na prenos?

really8
25. jún 2025

Tak toto je fakt tema😂😂😂😂😂 normalne som ho niesla na rukach ak isiel do kocika, vo vajicku ked sme sli do auta. Ano urcite budem dieta pratat 10minut do nosica aby som za 2 minuty zisla schody. To fakt nevies sama vyriesit ako ti je najlepsie?

viestta
25. jún 2025

v rukach, s nalozenym vajcom sa strasne debilne chodi aj dole aj hore schodami

saxana000
25. jún 2025

Na rukach...kym bola vo vanicke tak s perinkou ak zadpala uz bez perinky odklikla som ju aj s vanickou a vyniesla hore v strieske vanicky je na to uchyrenie alebo som vyskakala opatrne s celym kocikom po zadnych kolesach.na prve poschodie.existuju take vlozky/tasky do kocika s ušami v ktorej babo vyberes z vanicky a pekne odnesies.s vajickom.som.ju niesla len ked mi zaspala v aute a ked uz bola v šporatku a sedela pockala som len kym sa vyspi kocik odparkovala a nosila som ju uz ako opicku na boku na rukach..

dzina007
25. jún 2025

my sme nosili na rukach, mali sme doma nosic aj vajicko ale prislo mi to zbytocne prekladat ho z kocika, do nosica alebo vajca. Velakrat ked aj dokonca deti spali na rukach som ich preniesla dala do postielky a spali dalej.

marllik
25. jún 2025

Ja som nosila vo vloznej taske, lebo vanicku som mala velku.. nieco take.. https://www.modrykonik.sk/market/prislusenstvo-...

patka06
25. jún 2025

Normálne na rukách, rovnako ako keď nosíš napr. po byte

lucia13022023
25. jún 2025

Na rukách 😁

ev1ta1989
25. jún 2025
@really8

Tak toto je fakt tema😂😂😂😂😂 normalne som ho niesla na rukach ak isiel do kocika, vo vajicku ked sme sli do auta. Ano urcite budem dieta pratat 10minut do nosica aby som za 2 minuty zisla schody. To fakt nevies sama vyriesit ako ti je najlepsie?

@really8 ty musis byt strasne prijemna osoba ! V kazdej jednej konverzacii musis nieco okomentovat a aj to uplne zhejtit!! Uz to tu obdivujem hodnu chvilku ako sa velmi musis nudit ked nie je tema na mk ktoru by si ty neokomentovala… hold kazdy mame inak zabavny zivot…ten tvoj je strasna nuda. Baba riesi uplne normalnu vec ktoru som riesila aj ja a mozno sto dalsich bab …

really8
25. jún 2025
@ev1ta1989

@really8 ty musis byt strasne prijemna osoba ! V kazdej jednej konverzacii musis nieco okomentovat a aj to uplne zhejtit!! Uz to tu obdivujem hodnu chvilku ako sa velmi musis nudit ked nie je tema na mk ktoru by si ty neokomentovala… hold kazdy mame inak zabavny zivot…ten tvoj je strasna nuda. Baba riesi uplne normalnu vec ktoru som riesila aj ja a mozno sto dalsich bab …

@ev1ta1989 dakujem za tvoj zbytocny komentar. Ty musis mat strasne nudny zivot ked ma sledujes v diskusiach a este si si nasla cas ma komentovat. Potrebujes aj ty s niecim pomoct?

moni106
25. jún 2025

Ja som mala podobny problem. Kocik som nechavala dole a prenasala som v takej taske podobnej na foto, ovela lahsie ako cela vanicka

autor
25. jún 2025
@really8

@really8 je to téma, v ktorej si prosím skúsenosti, keďže som prvorodička a neviem si to predstaviť. Rozmýšľala som rôzne,ale chcela som počuť i druhých. 🙂 rada si nechám poradiť, preto.

kikusenka1
25. jún 2025

Kocik nechávam dole a bábätko nesiem na rukách

erickatt
25. jún 2025

Dcera aj s kocikom po schodoch. Nebolo kde nechat kocik. Ak sli do auta tak na rukach. Ako vysoko byvate?

autor
25. jún 2025
@erickatt

Dcera aj s kocikom po schodoch. Nebolo kde nechat kocik. Ak sli do auta tak na rukach. Ako vysoko byvate?

@erickatt poschodie 2,5. 🙂

autor
25. jún 2025
@ika02

Ahoj, ja som trepala na 3.poschodie malého s celou vaničkou. Keď náhodou zaspal, aby som som nemusela prekladať a budiť. Zvolila by som vajíčko.

Ďakujem všetkým ochotným za pekné odpovede. Ja rozmýšľam nad nosením na rukách,len ma niektorí vydesili, že je to veľmi nebezpečné. Mne sa skôr také vidí vajíčko. Ale asi je to fakt o tom si to vyskúšať. Ďakujem ozaj za pekné odpovede a aj za odporúčania, napr. o tej taške som nevedela, celkom zaujímavé riešenie @moni106 🙂

moni106
25. jún 2025

Ja som to kupila tu na koniku a prakticke podla mna, lebo ked maly zaspal aspon som ho nezobudila s tym z som ho brala na ruky, ale len vytiahla tasku a mohol buvat dalej doma