Váš názor na tento nosič
oplati sa kupit ci nie ?

pravdepodobne napodobenina originálneho Ergo Baby nosiča. nosiť sa ti v nom bude dobre ale musís rátat s tým ze to nie je pravá značka, nemás ziadnu záruku bezpečnosti použitých materiálov, pri praní moze pustat farby. ak ti to nevadí, kludne kúp a v tom prípade odporúcam použiť chrániče na popruhy aby ich dieta neozuzlávalo. a este závisí od toho aké más staré dieťa, lebo tento je vhodný tak od 3-4 mesiacov.
@kvietok2021
@kvietok2021 ahoj, na tvojom mieste by som si dala otázku - využijem ho? budeš dieťa nosiť po obchodoch alebo na prechádzku v nosiči?
ja som nemala nosi, kamarátka mala, a využila ho, aj preto že dosť cestovala autobusom, takže to bolo jednoduchšie. nosiť v ňom dieťa nebudeš doma, alebo?
ja mám pocit že je to záťaž na chrbticu, ale záleží aké ťažké bude dieťa.
@lalinko2010 toto je ergonosič, ten dobre rozkladá váhu tak ze to nepredstavuje zátaz pre chrbticu. samozrejme ze závisí aj od váhy dietata ale do 10kg sa dá nosiť uplne v pohode.
poradim ti skus si ho najprv niekde poziciat a vyskusat ci v nom bude chciet byt...ja som tak kupila manducu a mala v nej byt nechcela ....
Hm, pre nás bol ergonomický nosič najlepšia investícia 🙂 takže ja by som určite odporúčala 🙂 záleží od toho, či si typ matky - nosiča a či je tvoje dieťa - nosenec 🙂 dopredu by som nekupovala - niektoré decká sú spokojné v cestovných postieľkach, ohrádkach, chodákoch a neviem v čom všetkom, my sme sa nosili doma i všade alebo sa pohybovali samostatne 🙂
@lalinko2010 nosí sa aj doma 🙂 a keď je správny nosič - ergonomický, tak chrbtica rodiča trpí menej ako pri nosení na rukách aj pri niekoľkohodinovom nosení veľkého dieťaťa a chrbtica dieťaťa pri ergo.nosiči netrpí vôbec 🙂
@sue ok, ja chápem mamičky keď využia nosič, je to jednoduchšie, ale ako si napísala netreba dopredu kúpiť. aby sa zbytočne neinvestovalo.
Ja som si kupila ergonomicky nosic a nebanujem. Nepouzivala som ho casto vonku, ale vnutri, lebo som mala velky problem nieco urobit, ked maly bol hore. Krasne mi v nom zaspal a potom som ho prelozila do postielky. Odporucam...
no maly ma 4 mesiace a 7 kg a skoro nic pri nom nespravim....urcite ho vyuzijem doma aj vonku.....priatel ma chcel prekvapit a kupil nosic...malemu sa v nom velmi pacilo...bol to nosic chicco you and me ale som sa docitala same zle veci o nom tak sme ho na druhy den vratili...
@lalinko2010
@marikap18
@sue
@sense
@cacika ved prave to ze chcem kvalitny aby bol bezpečny pre maleho a neviem rozoznat original....ale asi nakoniec kupim uplne novy aby som mala istotu
dakujem velmi pekne za rady 🙂
ja mam ergonomicky nosic. Super vec!!! jednoznacne odporucam. drahsi, ale oplati sa.
Ja by som uz ine ako mei tai nechcela 🙂
ja by som nosic odporucala, ale vo vseobecnosti, netusim ci prave tento, @cacika ti urcite poradila dobre a fundovane, ja len ze ja som mm kupila satku a neskor nosic, mal aj ked bol vzdy jemny a opatrny, mal ovela vacsiu istotu ked nosil maleho ako len "na rukach", v lete sme boli na niekolkych supervyletoch a aj ked po dome a povonku denne nenosime, satka aj nosic si u nas svoje miesto nasli, uz pre ten pocit co mm mal v ramci bezpecnosti a tiez sa mi potvrdilo, ze ked bol maly len "na rukach" nenosi sa ani zdaleko tolko casu ako v satke a nosici, a mm sa mi priznal s takymi pocitmi, ze ako citi od maleho skrabkanie na bokoch malinkymi rucickami, kruzenie nozickami a palcekmi, ako sa malemu upokoji dych a ze uz vie ze zadriemkava, ako sa spolu smeju ked akozetancuju ...... toto kym bol maly len na rukach nezazili, lebo nebol na to dstatocne dlho na rukach ..... a vies co? vobec neriesim, kolkox ten nosic ci satku pouzijeme, uz teraz to stoji za to 🙂 ....nakoniec, ani zavaraci hrniec nie je u nas vec dennej potreby 🙂 a predsa sme si ho kupili aj ked ho pouzivame len 🙂 sezonne 🙂 ....... satku som kupia v kvalite biobavlna a nosic mi usila identicky na chlp rovnaky kamoska, aby som mala prave v materialoch absolutnu istotu, ze maly bude v niecom, o com viem, z kade pochadza a akej je kvality .... 🙂 noste sa a lubte sa 🙂
Tiez mam ergobaby, maly bol noseny od 2,5mes s novorodeneckou vlozkou Najlepsie vec ako su to teraz mala. Teraz mam hippchick a to je tiez super, pre velke deti. Ale tento fakt vyzera ako napodobenina. Ale ak to nevadi tebe, tak nevidim v tom problem. Urcite vyuzijes ak je maly taky, ze sa nevies od neho pohnut..to bol aj moj pripad
@something ahoj ako vyzerá ten tvoj nosič? hladámm niečo na skoro trojročného chalana :D
ERGONOSIC je najlepšia investícia u mna, nikdy som nelutovala, že som ho mala, super vecičkaa, maximálne využitá, takže ja odporúčam všetkymi desiatimi
@luciferkax tukni si do google hipchick.Nie je to nosic v pravom slova zmysle,ale je to super vec.Ale len do 20kg
@luciferkax tukni si do google hippychick.Nie je to nosic v pravom slova zmysle,ale je to super vec.Ale len do 20kg
@kvietok2021 ak chces nový tak naviac sa oplatí kupit tento Boba: http://www.predeti.sk/mainform.aspx?rowfilter=t...
ale kludne aj bazárové nosiče pokukaj, len nie Ergo, to su vacsinou len kopie. radsej manduca, kibi, zumbucca, liliputi a podobne.
@luciferkax a kibi sa ti pre 3rocného nepáci?
@luciferkax hippychick nie hip
je to napodobeniny ergo baby nosica. cize necertifikovane materialy, farby, spony, plus nedovolene kopirovanie.
@something a tak môj má len 15, kuknem :D
@vavrenka a na to si ako púrišla?? ved to je normálny ergonosič ergo baby carier
@cacika aký to je? daj link :D
a neviete prosim kde v žiline sa da kupit ten nosic liliputi ?
@luciferkax 😀 😀 som odpovedala sebe, kuk prispevok vyssie
@something ahoj neviem či som slepá, ale nikde som nič také nenašla a už vôbec nie v slovenčine, kde to kúpim?
@vavrenka je to len obrázok, myslím, že nikto by si nedovolil sfušovcať tak známu značku a vyšiť tam ešte aj logo :D
@kvietok2021 podľa fotiek sa dá veľmi ťažko zistiť, či je toto originál alebo napodobenina. Riešením by mohlo byť priloženie faktúry ako dokladu o kúpe od známeho obchodu.
Porovnávacie fotky originálu a kópie sú napr. tu (i keď ide o iný typ):
http://thehumbledoula.wordpress.com/2012/06/02/...
Ergonomické nosiče je všeobecne problém kúpiť v kamenných obchodoch.
@luciferkax no ver tomu , ze ergo carriers sa fusuju hadam viac ako louis vuitton kabelky 😉 😀

http://deti.bazos.sk/inzerat/31281851/Ergo-nepo...