icon

Váš názor na tento nosič

kvietok2021
16. dec 2013

oplati sa kupit ci nie ?

Váš názor na tento nosičVáš názor na tento nosičVáš názor na tento nosič
Strana
z2
cacika
16. dec 2013

pravdepodobne napodobenina originálneho Ergo Baby nosiča. nosiť sa ti v nom bude dobre ale musís rátat s tým ze to nie je pravá značka, nemás ziadnu záruku bezpečnosti použitých materiálov, pri praní moze pustat farby. ak ti to nevadí, kludne kúp a v tom prípade odporúcam použiť chrániče na popruhy aby ich dieta neozuzlávalo. a este závisí od toho aké más staré dieťa, lebo tento je vhodný tak od 3-4 mesiacov.
@kvietok2021

lalinko2010
16. dec 2013

@kvietok2021 ahoj, na tvojom mieste by som si dala otázku - využijem ho? budeš dieťa nosiť po obchodoch alebo na prechádzku v nosiči?
ja som nemala nosi, kamarátka mala, a využila ho, aj preto že dosť cestovala autobusom, takže to bolo jednoduchšie. nosiť v ňom dieťa nebudeš doma, alebo?
ja mám pocit že je to záťaž na chrbticu, ale záleží aké ťažké bude dieťa.

cacika
16. dec 2013

@lalinko2010 toto je ergonosič, ten dobre rozkladá váhu tak ze to nepredstavuje zátaz pre chrbticu. samozrejme ze závisí aj od váhy dietata ale do 10kg sa dá nosiť uplne v pohode.

sense
16. dec 2013

poradim ti skus si ho najprv niekde poziciat a vyskusat ci v nom bude chciet byt...ja som tak kupila manducu a mala v nej byt nechcela ....

sue
16. dec 2013

Hm, pre nás bol ergonomický nosič najlepšia investícia 🙂 takže ja by som určite odporúčala 🙂 záleží od toho, či si typ matky - nosiča a či je tvoje dieťa - nosenec 🙂 dopredu by som nekupovala - niektoré decká sú spokojné v cestovných postieľkach, ohrádkach, chodákoch a neviem v čom všetkom, my sme sa nosili doma i všade alebo sa pohybovali samostatne 🙂
@lalinko2010 nosí sa aj doma 🙂 a keď je správny nosič - ergonomický, tak chrbtica rodiča trpí menej ako pri nosení na rukách aj pri niekoľkohodinovom nosení veľkého dieťaťa a chrbtica dieťaťa pri ergo.nosiči netrpí vôbec 🙂

lalinko2010
16. dec 2013

@sue ok, ja chápem mamičky keď využia nosič, je to jednoduchšie, ale ako si napísala netreba dopredu kúpiť. aby sa zbytočne neinvestovalo.

marikap18
16. dec 2013

Ja som si kupila ergonomicky nosic a nebanujem. Nepouzivala som ho casto vonku, ale vnutri, lebo som mala velky problem nieco urobit, ked maly bol hore. Krasne mi v nom zaspal a potom som ho prelozila do postielky. Odporucam...

kvietok2021
autor
16. dec 2013

no maly ma 4 mesiace a 7 kg a skoro nic pri nom nespravim....urcite ho vyuzijem doma aj vonku.....priatel ma chcel prekvapit a kupil nosic...malemu sa v nom velmi pacilo...bol to nosic chicco you and me ale som sa docitala same zle veci o nom tak sme ho na druhy den vratili...
@lalinko2010
@marikap18
@sue
@sense

@cacika ved prave to ze chcem kvalitny aby bol bezpečny pre maleho a neviem rozoznat original....ale asi nakoniec kupim uplne novy aby som mala istotu

dakujem velmi pekne za rady 🙂

lubigabrikova
16. dec 2013

ja mam ergonomicky nosic. Super vec!!! jednoznacne odporucam. drahsi, ale oplati sa.

luccyliu
16. dec 2013

Ja by som uz ine ako mei tai nechcela 🙂

davita
16. dec 2013

ja by som nosic odporucala, ale vo vseobecnosti, netusim ci prave tento, @cacika ti urcite poradila dobre a fundovane, ja len ze ja som mm kupila satku a neskor nosic, mal aj ked bol vzdy jemny a opatrny, mal ovela vacsiu istotu ked nosil maleho ako len "na rukach", v lete sme boli na niekolkych supervyletoch a aj ked po dome a povonku denne nenosime, satka aj nosic si u nas svoje miesto nasli, uz pre ten pocit co mm mal v ramci bezpecnosti a tiez sa mi potvrdilo, ze ked bol maly len "na rukach" nenosi sa ani zdaleko tolko casu ako v satke a nosici, a mm sa mi priznal s takymi pocitmi, ze ako citi od maleho skrabkanie na bokoch malinkymi rucickami, kruzenie nozickami a palcekmi, ako sa malemu upokoji dych a ze uz vie ze zadriemkava, ako sa spolu smeju ked akozetancuju ...... toto kym bol maly len na rukach nezazili, lebo nebol na to dstatocne dlho na rukach ..... a vies co? vobec neriesim, kolkox ten nosic ci satku pouzijeme, uz teraz to stoji za to 🙂 ....nakoniec, ani zavaraci hrniec nie je u nas vec dennej potreby 🙂 a predsa sme si ho kupili aj ked ho pouzivame len 🙂 sezonne 🙂 ....... satku som kupia v kvalite biobavlna a nosic mi usila identicky na chlp rovnaky kamoska, aby som mala prave v materialoch absolutnu istotu, ze maly bude v niecom, o com viem, z kade pochadza a akej je kvality .... 🙂 noste sa a lubte sa 🙂

something
16. dec 2013

Tiez mam ergobaby, maly bol noseny od 2,5mes s novorodeneckou vlozkou Najlepsie vec ako su to teraz mala. Teraz mam hippchick a to je tiez super, pre velke deti. Ale tento fakt vyzera ako napodobenina. Ale ak to nevadi tebe, tak nevidim v tom problem. Urcite vyuzijes ak je maly taky, ze sa nevies od neho pohnut..to bol aj moj pripad

luciferkax
16. dec 2013

@something ahoj ako vyzerá ten tvoj nosič? hladámm niečo na skoro trojročného chalana :D

luciferkax
16. dec 2013

ERGONOSIC je najlepšia investícia u mna, nikdy som nelutovala, že som ho mala, super vecičkaa, maximálne využitá, takže ja odporúčam všetkymi desiatimi

something
16. dec 2013

@luciferkax tukni si do google hipchick.Nie je to nosic v pravom slova zmysle,ale je to super vec.Ale len do 20kg

something
16. dec 2013

@luciferkax tukni si do google hippychick.Nie je to nosic v pravom slova zmysle,ale je to super vec.Ale len do 20kg

cacika
16. dec 2013

@kvietok2021 ak chces nový tak naviac sa oplatí kupit tento Boba: http://www.predeti.sk/mainform.aspx?rowfilter=t...
ale kludne aj bazárové nosiče pokukaj, len nie Ergo, to su vacsinou len kopie. radsej manduca, kibi, zumbucca, liliputi a podobne.
@luciferkax a kibi sa ti pre 3rocného nepáci?

something
16. dec 2013

@luciferkax hippychick nie hip

vavrenka
16. dec 2013

je to napodobeniny ergo baby nosica. cize necertifikovane materialy, farby, spony, plus nedovolene kopirovanie.

luciferkax
16. dec 2013

@something a tak môj má len 15, kuknem :D

luciferkax
16. dec 2013

@vavrenka a na to si ako púrišla?? ved to je normálny ergonosič ergo baby carier

luciferkax
16. dec 2013

@cacika aký to je? daj link :D

kvietok2021
autor
16. dec 2013

a neviete prosim kde v žiline sa da kupit ten nosic liliputi ?

vavrenka
16. dec 2013

@vavrenka mozno sa mylim,ale ta latka mi nepride original. ale ak mas od toho fakturu od spolahliveho predajcu, tak to moze byt original

vavrenka
16. dec 2013

@luciferkax 😀 😀 som odpovedala sebe, kuk prispevok vyssie

luciferkax
16. dec 2013

@something ahoj neviem či som slepá, ale nikde som nič také nenašla a už vôbec nie v slovenčine, kde to kúpim?

luciferkax
16. dec 2013

@vavrenka je to len obrázok, myslím, že nikto by si nedovolil sfušovcať tak známu značku a vyšiť tam ešte aj logo :D

behulka
16. dec 2013

@kvietok2021 podľa fotiek sa dá veľmi ťažko zistiť, či je toto originál alebo napodobenina. Riešením by mohlo byť priloženie faktúry ako dokladu o kúpe od známeho obchodu.
Porovnávacie fotky originálu a kópie sú napr. tu (i keď ide o iný typ):
http://thehumbledoula.wordpress.com/2012/06/02/...
Ergonomické nosiče je všeobecne problém kúpiť v kamenných obchodoch.

domak2
16. dec 2013

@luciferkax no ver tomu , ze ergo carriers sa fusuju hadam viac ako louis vuitton kabelky 😉 😀

Strana
z2