Akceptovali by ste druhú manželku pre manžela - moslima?
Ahojte.
Chcela som sa spýtať. Tie, Ktoré máte za manžela moslima. Tolerovali by ste mu druhú manželku? Aj keď by ju mal mať iba na sex napr. Ale bola by akoby manzelka proste.
Tolerovali by ste mu inú ženu okrem vás? Chápali by ste jeho kultúru a náboženstvo až v tomto smere ? Ak sre také nieco zažili?
Chcel to od vás niekedy vás manzel-moslim?
Môj manžel moslim totiz po rokoch vzťahu začal vystrkovat rožky, že druhá žena na sex by bola super lebo má vysoké libido a chcel by ďalšiu. A ja mu nepostačujem. Hoci máme sex každý deň. A pokiaľ mi to povoľuje zdravie aj dvakrát do dňa pokojne ráno a vecer. Nechapem teda o čom to hovorí. A to nehovoriac o tom, že sníva o ďalšej žene čisto v sexuálnej rovine a dokonca mi to párkrát povedal počas sexu.
Manžel je Ind-moslim.
Čerstvo vrázu pred rokom
Dokopy spolu cca 7 rokov. Bezdetní.
Ďakujem za normálne komentáre. Poprosim iba dievčatá ktoré majú takúto skúsenosť. Nie vsevedky, ktoré by to " Nikdy nepovolili" A je to "guy".
ano , tolerovala
dufala by som že by bola fajn
zase na sk kolko párov ma milenky / milencov .. netvarme sa dokonalo
@anonym_87b17f to ze maju milenky/milencov neznamena, ze to ich zeny/muzi tolerujú.
@anonym_41b76c Píšeš o sobě? Protože neznám muslima, který by si riť vytieral rukami. Ale zato poznám vela muslimov, ktorí maju riť a nohy čistější než ty svoj ksicht. 😘
@anonym_41b76c Píšeš o sobě? Protože neznám muslima, který by si riť vytieral rukami. Ale zato poznám vela muslimov, ktorí maju riť a nohy čistější než ty svoj ksicht. 😘
@dahliaa
Tak navštín Indiu/Pakistan/Lýbiu...
Tie smradľavé handry,čo si hovoria posrávačky,v tom sa aj kúpu...fuj.
Toto si ty nechaj doma aj s tvojou Šaríou a nech ti muezín kľudne vyvreskuje od rána do večera.
@dahliaa
Toto si ty nechaj doma aj s tvojou Šaríou a nech ti muezín kľudne vyvreskuje od rána do večera.
@anonym_41b76c Nezajímá mě v čem se koupou Indové. Píšu o muslimech celkově.
A Šaríu si budu praktikovat kde a jak uznám za vhodné. Rozhodně k tomu nepotřebuji nějaké tvoje svolení. 🤦🏻♀️
A Šaríu si budu praktikovat kde a jak uznám za vhodné. Rozhodně k tomu nepotřebuji nějaké tvoje svolení. 🤦🏻♀️
@dahliaa lenže ty si muslimka. Ja nie. A Ty to beries. Ja nie. Za mna nemôže. Ja som z monogamnej rodiny a podobne. Z kresťanskej. Neznesiem aby chcel iné ženy.
Lenže on to chce robiť zmyslom že.... Neoficiálne chapes
@dahliaa
@anonym_41b76c India Pakistan ano .... Strašne
@dahliaa lenže ty si muslimka. Ja nie. A Ty to beries. Ja nie. Za mna nemôže. Ja som z monogamnej rodiny a podobne. Z kresťanskej. Neznesiem aby chcel iné ženy.
@anonym_autor a co s touto situáciou teda ideš robiť?
@dahliaa
Čo sa ja tu nedozviem...
Inak v Indii žije cca 180mil.muslimov...
@dahliaa
Čo sa ja tu nedozviem...
Inak v Indii žije cca 180mil.muslimov...
@anonym_autor A ty jsi před sňatkem s ním netušila, že to mají muži - muslimové Bohem dovolené? (A to je přesně ten důvod, proč si nemyslím, že je fajn vztah dvou lidí s odlišným náboženstvím).
Neoficiálně to z jeho strany ani být nemusí. Vy jste měli Nikah v mešitě? Nikah v mešitě je pro muslima podstatný. Ani tak ne podepsaný papír na radnici. Ten jsem třeba já s manželem měla až o několik let později než jsme uzavřeli sňatek v mešitě.
@anonym_autor mna by tiez zaujimalo, co s tym ides robit? resp. ci vobec nieco alebo sa s tym zmieris?
@anonym_autor takze bud ta oklamal alebo si bola naivna od zaciatku. A kedze si nastavena monogamne (a on asi ocividne nie), tak bud trp dalej, suchaj nohami a akcepruj dalsie, alebo ho posli k dalsej zaujemkyni, ktorej to vadit nebude. Akoze nechapem, co ocakavas tu od fora? Ze mu zavolame alebo nejaky navod na vydieranie co ako to nemoze, ci ako co?!?😅🤦♀️😵💫 S mojim muzom sme sa pred svadbou na monogamii dohodli, drzi to chlapec 20 rokov (insalah bude aj dalsich 50) a ked nie, mam svoje paky, ktore riesit budem. Ale takto po 7 rokoch a bez deti by bol bye bye baby.....
@anonym_41b76c smola, ja ziadneho arabaka nemam. Ale mozno tebe by nejaky prospel podla tvojich komentarov...🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@anonym_autor mna by tiez zaujimalo, co s tym ides robit? resp. ci vobec nieco alebo sa s tym zmieris?
@vevesh a ako by si to riešila?
@anonym_b6df54 neviem práve keďže chce ďalšiu ženu na sex. Nestačí mu jedna
@anonym_41b76c 😄🤦🏻♀️ Zeměpis ti nic moc neříká, co? 😂
@anonym_41b76c 😄🤦🏻♀️ Zeměpis ti nic moc neříká, co? 😂
@dahliaa
Proč?
@anonym_41b76c Protože ti, o kterých se tu psalo - Indové, Kurdi, Pakistánci... nejsou Arabové, chytráku. 😄 Ruzumím, že jsi radši svojí odpověď smazal/a. 🤦🏻♀️😂
@dahliaa
Hele chytráku,nic jsem já nesmazal..
A psal jsem vole o muslimech....
Ale dle mně - a nejen-je to stejné ...
A vúbec vole mně tohle téma žily netrhá.
A to,že ty tuhle " tému" progres.posouváš ,na to reaguji...a tvoje Šaríja je mi také u p.r.dele.
Ty si ..u.kej koho chceš.
@dahliaa
Hele chytráku,nic jsem já nesmazal..
A psal jsem vole o muslimech....
Ale dle mně - a nejen-je to stejné ...
A vúbec vole mně tohle téma žily netrhá.
A to,že ty tuhle " tému" progres.posouváš ,na to reaguji...a tvoje Šaríja je mi také u p.r.dele.
Ty si ..u.kej koho chceš.
@anonym_41b76c Kdybys uměl zeměpis, tak bys věděl, že zdaleka ne všichni muslimové jsou Arabové. 😄
Arabové tvoří jen odhadem max. 25 % všech muslimů na světě. Tři čtvrtiny muslimů nejsou vůbec Arabové. Zemí s největším počtem muslimů na světě je Indonésie.
,,Hele vole", nemusíš mi děkovat. 🌹😄
@anonym_41b76c prosím nie hádky... Vo fore
@anonym_autor Jo, chlapec se trošku neumí ovládat. Jeho znalosti ani komentovat nebudu...
Autorka a este stale si donho po tom zamilovana?Ja si myslim ze nielen on ale aj ty si vadna.Ako nechat sa vydrziavat za 3 x varenu stravu,taky zivot sa ti paci? Tak vy ste orikladom typyckej moslimskej rodiny,muz sa stara a zena doma vari obedy.Potom druha zena a ak nie,tak milenka.Ja co som poznala noslimov,ti sice nemali druhe,tretie ,stvrte zeny ale vsetci do jedneho milenky.Ono vies to nabozenstvo im to aj umoznuje,Je to nabozenstvo vymyslene pre uspokojenie muzskeho libida a zvratenych chutok pedofilov,bohuzial s bohom toto nabozenstvo nema nic spolocne.Priorita je muzska sexualita a az na nejakom konci zena.
@anonym_41b76c prosím nie hádky... Vo fore
@anonym_autor premyslala som nad Tvojou situaciou. Takze Ty si odisla zo Slovenska do zap. europy a tam si si nasla chlapa, od ktoreho si plne zavisla. Nemas vlastny prijem. Robis mu kucharku, upratovacku a poskytujes se.ualne sluzby. Za ubytovanie a stravu.
To chces takto zit uz navzdy?
To ze Ta nemiluje, Ti musi byt jasne, ked dokonca pri sexe s Tebou vykrikuje, ze on chce druhu.
Majetkovo z toho "manzelstva" tiez najskor nic nemas. Kto vie aky druh sobasu ste uzatvorili, kedze ako citam v islame to nie je take jednoduche a jednoznacne ako u katolikov. Ked zacnes vystrkovat rozky, rozvedie sa s Tebou a Ty budes mat po 7 rokoch v zahranici prazdne ruky a holu .it.
Chlapik to ma dobre vymyslene. Nasiel si mladu zensku z vychodnej europy, ktoru ma za osobnu sluzku a v cene aj sex podla jeho specialnych poziadaviek. On sa moze plne venovat kariere a az sa rozhodne ozenit a zalozit rodinu, tak si najde moslimsku pannu.
@anonym_fa2e9c ja samozrejme viem, ze toto sa deje. Naprieč krajinami a kultúrami. Nemá to ale pôvod v Islame. A Islam nedovoľuje pedofiliu, ani obchod s deťmi.
@haley7897 Toto ma celkom zaujima,teda ako to je potom s Mohamedom?On nebol najslavnejsi pedofil?V Irane je dovoleny sobas od 13 r.Takze bud prijmes nabozenstvo aj s tym menej peknym,alebo hladaj inde ,ale takto zavadzat,naco?Ved dnes zijeme vo svete kde sa da vsetko rychlo dohladat.
@haley7897 Toto ma celkom zaujima,teda ako to je potom s Mohamedom?On nebol najslavnejsi pedofil?V Irane je dovoleny sobas od 13 r.Takze bud prijmes nabozenstvo aj s tym menej peknym,alebo hladaj inde ,ale takto zavadzat,naco?Ved dnes zijeme vo svete kde sa da vsetko rychlo dohladat.
@anonym_b4388b Už jsem to tu psala i v jiné diskuzi.
1. Bez ohledu na věk, i když dejme tomu, že jí bylo 9 let - v té době, Aisha už zcela jistě nebyla (během naplnění manželství s prorokem) dítětem. Byla to mladá dívka, fyzicky i psychicky vyspělá a schopná manželského života s Muhammadem. Tudíž se zcela jistě nejednalo o styk s dítětem. = Nejednalo se o pedofilii.
2. Není zcela jisté, kolik let od narození jí skutečně bylo, jelikož podle některých zdrojů a počtů je evidentní, že v té době se léta počítala jinak. Někteří učenci hovoří o 17-19 letech.
Ano, byla každopádně mladá, ale zcela jistě nebyla dítětem. 😊
@anonym_b4388b Už jsem to tu psala i v jiné diskuzi.
1. Bez ohledu na věk, i když dejme tomu, že jí bylo 9 let - v té době, Aisha už zcela jistě nebyla (během naplnění manželství s prorokem) dítětem. Byla to mladá dívka, fyzicky i psychicky vyspělá a schopná manželského života s Muhammadem. Tudíž se zcela jistě nejednalo o styk s dítětem. = Nejednalo se o pedofilii.
2. Není zcela jisté, kolik let od narození jí skutečně bylo, jelikož podle některých zdrojů a počtů je evidentní, že v té době se léta počítala jinak. Někteří učenci hovoří o 17-19 letech.
Ano, byla každopádně mladá, ale zcela jistě nebyla dítětem. 😊
@dahliaa Ako mne je ta uprimne luto ze dokazes obhajovat taketo ohavnosti.9 r nie je dospelost ani zdaleka a toboz nie v minulosti,ked tie deti to mali omnoho tazsie.ALe aspon vidno ze moderny pokrok ovplyvnil aj islamskych ucencov a zufalo hladaju ako by mohli Aisi pridat na veku aby zakladatel tohto nabozenstva posobil troska vludnejsie a nie ako zvrhly chlap,cim v skutocnosti bol.

@anonym_autor
Čo sem pcháš tú chamraď,čo žerie a vytiera si riť rukami?
Že ty máš doma znásilňovača,tvoj problém.
Nám tu bohate stačia naši cigáni...