icon

Akceptovali by ste druhú manželku pre manžela - moslima?

8. máj 2026

Ahojte.
Chcela som sa spýtať. Tie, Ktoré máte za manžela moslima. Tolerovali by ste mu druhú manželku? Aj keď by ju mal mať iba na sex napr. Ale bola by akoby manzelka proste.
Tolerovali by ste mu inú ženu okrem vás? Chápali by ste jeho kultúru a náboženstvo až v tomto smere ? Ak sre také nieco zažili?
Chcel to od vás niekedy vás manzel-moslim?

Môj manžel moslim totiz po rokoch vzťahu začal vystrkovat rožky, že druhá žena na sex by bola super lebo má vysoké libido a chcel by ďalšiu. A ja mu nepostačujem. Hoci máme sex každý deň. A pokiaľ mi to povoľuje zdravie aj dvakrát do dňa pokojne ráno a vecer. Nechapem teda o čom to hovorí. A to nehovoriac o tom, že sníva o ďalšej žene čisto v sexuálnej rovine a dokonca mi to párkrát povedal počas sexu.
Manžel je Ind-moslim.
Čerstvo vrázu pred rokom
Dokopy spolu cca 7 rokov. Bezdetní.
Ďakujem za normálne komentáre. Poprosim iba dievčatá ktoré majú takúto skúsenosť. Nie vsevedky, ktoré by to " Nikdy nepovolili" A je to "guy".

dahliaa
Včera o 19:24
@kocuris

@dahliaa prepáč, ale žiješ v blude. Si vymletá ako jihlavanka 🤣 Muselo ti vážne prepnúť z toho islamu... Si choď do Iránu a ži si tam v šarii. My tu a v CZ máme iné režimy. Keď vám je tu tak zle, prečo neťaháte k tým svojim duchovným do Iránu. Tam je miesta pre vás dosť. Nie, vy idete do EU cicať systém. Špiny!

@kocuris Prosím tebe, a kde jsem psala, že je mi tu tak zle? 😄 Buď si jistá, že o tom, kde a jak budu žít si rozhodnu sama. 😋
Chuděrko...

dahliaa
Včera o 19:26
@mizoko

Fuuuu,Dahlia sa nám tu rozbehla a je agresívnejšia a vulgarnejsia ako zvyčajne 😂😂😂😂 a nemôžu chýbať ani osobné útoky .... Teda,niekto tu nabral druhý dych 😂😂😂😂

@mizoko Nauč sa čítať, ,,historičko". 😄

kocuris
Včera o 19:29
@mizoko

Fuuuu,Dahlia sa nám tu rozbehla a je agresívnejšia a vulgarnejsia ako zvyčajne 😂😂😂😂 a nemôžu chýbať ani osobné útoky .... Teda,niekto tu nabral druhý dych 😂😂😂😂

@mizoko hej, treba nám naložiť. Bohchráň niečo na islam povedať. Ideš na dovolenku, musíš dodržiavať ich pravidlá. Moslimovia by mali dodržiavať naše. Recipročne. O morálke pomlčím. Doteraz mi to bolo ako tak akceptovateľné. Ale toto je cez čiaru. Fuj? Fuj! Hnus.

dahliaa
Včera o 19:30
@kocuris

@mizoko hej, treba nám naložiť. Bohchráň niečo na islam povedať. Ideš na dovolenku, musíš dodržiavať ich pravidlá. Moslimovia by mali dodržiavať naše. Recipročne. O morálke pomlčím. Doteraz mi to bolo ako tak akceptovateľné. Ale toto je cez čiaru. Fuj? Fuj! Hnus.

@kocuris Neplakej... 😘

kocuris
Včera o 19:34
@dahliaa

@kocuris Prosím tebe, a kde jsem psala, že je mi tu tak zle? 😄 Buď si jistá, že o tom, kde a jak budu žít si rozhodnu sama. 😋
Chuděrko...

@dahliaa jsem mužskej. Jasné vám je tu fajn. Cicáte systém a presadzujete tie nezmysly. Hanba Češkám ako si ty, so svojimi zvrátenými názormi.

kocuris
Včera o 19:35
@dahliaa

@kocuris Neplakej... 😘

@dahliaa 🤣🤣🤣

kocuris
Odpoveď bola odstránená
mizoko
Včera o 19:36
@kocuris

@dahliaa 🤣🤣🤣

@kocuris mne je z nej strašne smiešno 😂😂😂 táto jej propagácia islamu má úplne iný efekt 😂😂😂 veď ju nechaj,ja sa dobre bavím

kocuris
Včera o 19:38
@mizoko

@kocuris mne je z nej strašne smiešno 😂😂😂 táto jej propagácia islamu má úplne iný efekt 😂😂😂 veď ju nechaj,ja sa dobre bavím

@mizoko je to proste jeblina. Čo už. Žiaľbohu slnko svieti pre všetkých. Aj pre jebnutých.

dahliaa
Včera o 19:39
@kocuris

@dahliaa jsem mužskej. Jasné vám je tu fajn. Cicáte systém a presadzujete tie nezmysly. Hanba Češkám ako si ty, so svojimi zvrátenými názormi.

@kocuris To je mi jedno, jestli jsi ženská nebo chlap. Ano, je mi tu fajn. 😊

dahliaa
Včera o 19:41
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris Fakt si myslíš, že si z tvých keců sednu na p...l? 😄🤦🏻‍♀️

kocuris
Včera o 19:41
@mizoko

@mizoko fakt škoda reagovať na takúto chamraď. Vysťahovať za Eufrat a Tigris. Pritom ja som človek tolerantný. A pokojný. Kým ma niekto nenasere 🤣

kocuris
Odpoveď bola odstránená
kocuris
Včera o 19:43
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris a tímhle končím. Tvá Máňa.

mizoko
Včera o 19:44
@kocuris

@dahliaa 🤣🤣🤣

@kocuris doma sa jej nedostáva pozornosti tak si ju vynucuje tu 😁 a je čím ďalej vulgarnejsia a agresívnejšia ... Kľudne nech tak pokračuje,ja si spravím popcorn a budem sa baviť 🍿

dahliaa
Včera o 19:45
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris No úplně. 😟 Teď jsi mi to vážně natřel! 🫣

dahliaa
Včera o 19:47
@mizoko

@kocuris doma sa jej nedostáva pozornosti tak si ju vynucuje tu 😁 a je čím ďalej vulgarnejsia a agresívnejšia ... Kľudne nech tak pokračuje,ja si spravím popcorn a budem sa baviť 🍿

@mizoko Nedostává. Proto vyhledavám chudinky tvého typu, které se musí chodit bavit na MK. 😄
Jedinej vulgární je tady tvůj ,,chytrý" kolega. 😄😄

kocuris
Včera o 19:51
@mizoko

@mizoko ona sa zabaví aj sama 🤣 sama napíše, sama odpovie 🤣🤣🤣 to už sa nedá, argumenty mi došli. Ako môj dedo hovorili, s hlúpym sa nedohovoríš a so sopľavým nenaješ 🤣 Svätá pravda.

dahliaa
Včera o 20:21
@kocuris

@mizoko ona sa zabaví aj sama 🤣 sama napíše, sama odpovie 🤣🤣🤣 to už sa nedá, argumenty mi došli. Ako môj dedo hovorili, s hlúpym sa nedohovoríš a so sopľavým nenaješ 🤣 Svätá pravda.

@kocuris Prej argumenty... 😂😂 A já si všimla jen snůšky trapnejch urážek a vulgarit slaboduchého člověka. 🤔 Sorry, Máňo. Měj se. 😘

anonym_41b76c
Včera o 20:23
@dahliaa

@anonym_b4388b Už jsem to tu psala i v jiné diskuzi.
1. Bez ohledu na věk, i když dejme tomu, že jí bylo 9 let - v té době, Aisha už zcela jistě nebyla (během naplnění manželství s prorokem) dítětem. Byla to mladá dívka, fyzicky i psychicky vyspělá a schopná manželského života s Muhammadem. Tudíž se zcela jistě nejednalo o styk s dítětem. = Nejednalo se o pedofilii.
2. Není zcela jisté, kolik let od narození jí skutečně bylo, jelikož podle některých zdrojů a počtů je evidentní, že v té době se léta počítala jinak. Někteří učenci hovoří o 17-19 letech.
Ano, byla každopádně mladá, ale zcela jistě nebyla dítětem. 😊

@dahliaa
Ty špina,ty tu propaguješ pedofíliu.
To je podľa sk zákonov trestný čin.
Podávam podnet adminovi aj na iné kompet.miesta a dúfam,že ti nartrhnú riť

dahliaa
Včera o 20:27
@anonym_41b76c

@dahliaa
Ty špina,ty tu propaguješ pedofíliu.
To je podľa sk zákonov trestný čin.
Podávam podnet adminovi aj na iné kompet.miesta a dúfam,že ti nartrhnú riť

@anonym_41b76c Podej si co chceš a kam chceš. Třeba prezidentovi. 🤦🏻‍♀️😄 Pedofílii tu opravdu nepropaguji, ale to by chtělo mít nějakou znalost historie. 😊🌹

anonym_c948fa
Včera o 20:29

@anonym_autor
Veď keď si berieš manžela takej národnosti,tak s tým jednoducho musíš rátať a súhlasiť,či nie?či čo si ty čakala,že sa kôli tebe zmení a že on je iný? Nie,bohužiaľ nie. A ešte sa musíš pripraviť na iné "špeciality" keď ti nebol dobrý muž národnosti v ktorej si sa narodila a vyrastala. 😉👍

anonym_41b76c
Včera o 20:34
@dahliaa

@anonym_41b76c Podej si co chceš a kam chceš. Třeba prezidentovi. 🤦🏻‍♀️😄 Pedofílii tu opravdu nepropaguji, ale to by chtělo mít nějakou znalost historie. 😊🌹

@dahliaa
Na tú tvoju pseudohistóriu ti seriem,svojimi príspevkami propaguješ a adoruješ pedofíliu a tá je podľa Sk zákonov trestná.
Screensh.som poslal tam,kde sa to nshlasuje.
A ver,že tu nikoho tvoje arabské ani moslimské ci.c.i.n.y nezujímajú.

dahliaa
Včera o 20:41
@anonym_41b76c

@dahliaa
Na tú tvoju pseudohistóriu ti seriem,svojimi príspevkami propaguješ a adoruješ pedofíliu a tá je podľa Sk zákonov trestná.

@anonym_41b76c Znovu, už po několikáté opakuji, že Aisha dítětem v době naplnění manželství s prorokem nebyla. Tudíž se o pedofílii jednat nemohlo. 😊Ale v pořádku. Pošli screen třeba panu prezidentovi, anonymní hrdino. 🌹😉

dahliaa
Včera o 21:17
@anonym_41b76c

@dahliaa

@anonym_41b76c
Jen takový malý dodatek. 😊 Nezapomeň jim poslat také screen svých rasistických a xenofobních příspěvků (klidně ti je pošlu). To je bude zajímat zcela jistě více, než konstatování historických událostí 7. století. 🌹
Dopustil jsi se hned několika trestných činů:
podnecovaní k nenávisti voči národu, rase alebo etnickej skupine,
hanobení národa, rasy a presvedčenia,
extrémistické projevy. 😬

,,Tak si arabáčov a kozoj.eb.cov nechaj tam,kde žerú aj vytierajú si riť rukami...
Kto je na SK na to zvedavý?"

,,Čo sem pcháš tú chamraď,čo žerie a vytiera si riť rukami?
Že ty máš doma znásilňovača,tvoj problém.
Nám tu bohate stačia naši cigáni..."

autor
Včera o 21:19
@anonym_80a8d9

@dahliaa pokial clovek chce.
Moja skusenost s moslimskymi muzmi je taka, ze ma tak prepalovali pohladom az som mala chut obliect si vrstvu oblecenia navyse. A to som mala na sebe obycajne tricko bez vystrihu a dlhe rifle (som chlapcensky typ, urcite oblecenim neprovokujem). Velmi neprijemne to bolo. Ziadne klopenie zraku z ich strany.
Tak ako bolo napisane vyssie....staci, ze je vytvorena prilezistost a uz sa pravidla nedodrzuju.

@anonym_80a8d9 hej sú taki.. Prepaluju.. Jedna žena im nestaci

autor
Včera o 21:19
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris ale no prosím bez vulgarizmov.. Prečo všetci sa tu urazate navzájom..

autor
Včera o 21:20
@dahliaa

@anonym_41b76c
Jen takový malý dodatek. 😊 Nezapomeň jim poslat také screen svých rasistických a xenofobních příspěvků (klidně ti je pošlu). To je bude zajímat zcela jistě více, než konstatování historických událostí 7. století. 🌹
Dopustil jsi se hned několika trestných činů:
podnecovaní k nenávisti voči národu, rase alebo etnickej skupine,
hanobení národa, rasy a presvedčenia,
extrémistické projevy. 😬

,,Tak si arabáčov a kozoj.eb.cov nechaj tam,kde žerú aj vytierajú si riť rukami...
Kto je na SK na to zvedavý?"

,,Čo sem pcháš tú chamraď,čo žerie a vytiera si riť rukami?
Že ty máš doma znásilňovača,tvoj problém.
Nám tu bohate stačia naši cigáni..."

@dahliaa nechcem tu hádky prosím.. Diskusia je o niečom inom

autor
Včera o 21:20
@anonym_c948fa

@anonym_autor
Veď keď si berieš manžela takej národnosti,tak s tým jednoducho musíš rátať a súhlasiť,či nie?či čo si ty čakala,že sa kôli tebe zmení a že on je iný? Nie,bohužiaľ nie. A ešte sa musíš pripraviť na iné "špeciality" keď ti nebol dobrý muž národnosti v ktorej si sa narodila a vyrastala. 😉👍

@anonym_c948fa ja sa mam pripraviť na to že má manžel moslim bude podvádzať a bude mať milenky a jedna žena mu nestačí? Teda ja?

autor
Včera o 21:22
@anonym_47f381

@anonym_autor moslim nemoslim, stále je to len muž. A muzovi sa proste po čase žiada iná šuška ako tá, ktorú má doma. Takže nie, nieje to o intenzite sexu ktorú má s tebou. Je to o tom že si sa mu zunovala....

@anonym_47f381 hm súper no diky. Takže zunovala a preto potrebuje inú ženu do trojky? Alebo?