icon

Akceptovali by ste druhú manželku pre manžela - moslima?

8. máj 2026

Ahojte.
Chcela som sa spýtať. Tie, Ktoré máte za manžela moslima. Tolerovali by ste mu druhú manželku? Aj keď by ju mal mať iba na sex napr. Ale bola by akoby manzelka proste.
Tolerovali by ste mu inú ženu okrem vás? Chápali by ste jeho kultúru a náboženstvo až v tomto smere ? Ak sre také nieco zažili?
Chcel to od vás niekedy vás manzel-moslim?

Môj manžel moslim totiz po rokoch vzťahu začal vystrkovat rožky, že druhá žena na sex by bola super lebo má vysoké libido a chcel by ďalšiu. A ja mu nepostačujem. Hoci máme sex každý deň. A pokiaľ mi to povoľuje zdravie aj dvakrát do dňa pokojne ráno a vecer. Nechapem teda o čom to hovorí. A to nehovoriac o tom, že sníva o ďalšej žene čisto v sexuálnej rovine a dokonca mi to párkrát povedal počas sexu.
Manžel je Ind-moslim.
Čerstvo vrázu pred rokom
Dokopy spolu cca 7 rokov. Bezdetní.
Ďakujem za normálne komentáre. Poprosim iba dievčatá ktoré majú takúto skúsenosť. Nie vsevedky, ktoré by to " Nikdy nepovolili" A je to "guy".

kocuris
Včera o 21:32
@anonym_autor

@anonym_47f381 hm súper no diky. Takže zunovala a preto potrebuje inú ženu do trojky? Alebo?

@anonym_autor srdiečko, opýtaj sa @dahliaa, ona ti vysvetlí, čo máš robiť. My ostatní sme ti dali 200 rád a stále nevieš.... Dahliaa ti isto najlepšie poradí.

anonym_df0cbf
Včera o 23:40
@kocuris

@anonym_autor srdiečko, opýtaj sa @dahliaa, ona ti vysvetlí, čo máš robiť. My ostatní sme ti dali 200 rád a stále nevieš.... Dahliaa ti isto najlepšie poradí.

@kocuris Moslimovia majú lepšie penisy ako ty. Sú hygienickejsie, lebo sú obrezane. Tebe ako neobrezanemi nemoslimovi určite páchané tvoj úd. Normálne sa čudujem Slovenkami, ako môžu spat s neobrezanymi Slovákmi. O takých vy som ani bicykel nepoprela. Nie je nič lepšie ako ako obrezany moslimský penis. To je fitrah a sunnah, presne, ako u proroka Mohammrda, mier buď s ním.

anonym_b4388b
Dnes o 03:45
@anonym_41b76c

@dahliaa
Ty špina,ty tu propaguješ pedofíliu.
To je podľa sk zákonov trestný čin.
Podávam podnet adminovi aj na iné kompet.miesta a dúfam,že ti nartrhnú riť

@anonym_41b76c Aj ja som nu nahlasila,nie je notmalne aby tu niekto podporoval pedofiliu.

anonym_b4388b
Dnes o 03:48
@anonym_df0cbf

@kocuris Moslimovia majú lepšie penisy ako ty. Sú hygienickejsie, lebo sú obrezane. Tebe ako neobrezanemi nemoslimovi určite páchané tvoj úd. Normálne sa čudujem Slovenkami, ako môžu spat s neobrezanymi Slovákmi. O takých vy som ani bicykel nepoprela. Nie je nič lepšie ako ako obrezany moslimský penis. To je fitrah a sunnah, presne, ako u proroka Mohammrda, mier buď s ním.

@anonym_df0cbf Takto da vyjadruje dobra moslimka?No tvoj Boh Ta potresce,rychlo sa chod modlit.

cochces
Dnes o 03:50

Autorka co sa pytas stale dookola?Tvoj ma vysoke libido,jeho viera mu dovoluje nie jednu ale dokonca 4 manzelky,co si myslis ze ostane len pri tebe?Sa zobud.Ale sa skor cudujěm, nie tomu ze tvoj muz je uchylny ale tomu ze preco nerobis 7 r???Kolko mas rokov?Nerozmyslas do buducnosti?

anonym_b6df54
Dnes o 04:15
@anonym_df0cbf

@anonym_df0cbf ja toto co tu pisete nechapem. akoze obrezany moslim co sa neosprchuje pred sexom je lepsi, ako neobrezany slovak co sa osprchuje? mala som byvaleho, co mal obriezku od dietata, asi kvoli predkozke. akoze co na tom malo byt lepsie, ked sme mali necakanu rychlovku bez sprchy? alebo sme isli ako mlady na chate xy krat za sebou...
akoze moslimovia sa sprchuju xy krat denne, ze im nesmrdi? ci maju nejaky zazracny, ze staci raz a nespoti sa, nie je od mocu atd.? zaujima ma to.

kocuris
Dnes o 05:26
@anonym_df0cbf

@anonym_df0cbf neviem odkiaľ berieš istotu, aký má kto úd. Apropo, to si vystihla, že "proroka Mohammrda". Veľmi trefné. Mrd sem mrd tam. Proste MohamMRD. 🤣

mizoko
Dnes o 05:52
@anonym_b4388b

@anonym_41b76c Aj ja som nu nahlasila,nie je notmalne aby tu niekto podporoval pedofiliu.

@anonym_b4388b ale veď ona to tu robí už dlho 🙂 ja som ju nahlasovali už xy krát a nič 😅 je ešte horšia a agresívnejšia ako bola

dahliaa
Dnes o 06:09

Juj, koukám, že vám ,,slušným a vzdělaným" osobám to tu admin pěkně promazal. 😄

dahliaa
Dnes o 06:12
@mizoko

@anonym_b4388b ale veď ona to tu robí už dlho 🙂 ja som ju nahlasovali už xy krát a nič 😅 je ešte horšia a agresívnejšia ako bola

@mizoko Nahlašuj, nahlašuj... 😊 Zatím se maže u jiných ,,inteligentních" osob. 😋 Čím to asi bude? Hm?

kocuris
Dnes o 06:13
@dahliaa

@dahliaa Holt, někdo má promaz na fóru, někdo v hlavě 😂

dahliaa
Dnes o 06:14
@kocuris

@dahliaa Holt, někdo má promaz na fóru, někdo v hlavě 😂

@kocuris A někdo obojí, že? Nemusel jsi se tu přiznávat. 😟

kocuris
Dnes o 06:15
@dahliaa

@kocuris A někdo obojí, že? Nemusel jsi se tu přiznávat. 😟

@dahliaa 🍿🍹👌🏻

kocuris
Dnes o 06:19

Osobne by mi nevadilo, ani keby mi admin rovno zrušil účet. Ale niekedy je tu fakt zábava... Sa niekedy normálne ROFL, aké stupidity tu z niektorých jedincov vychádzajú. Niekedy sa nedá reagovať na tieto choré pomýlené bludy. Pekný deň.

dahliaa
Dnes o 06:30
@kocuris

Osobne by mi nevadilo, ani keby mi admin rovno zrušil účet. Ale niekedy je tu fakt zábava... Sa niekedy normálne ROFL, aké stupidity tu z niektorých jedincov vychádzajú. Niekedy sa nedá reagovať na tieto choré pomýlené bludy. Pekný deň.

@kocuris Pomýlené bludy tady píšeš tak akorát ty (a je evidentní, že se tu i schováváš za jednoho z anonymů. 🤫)... Už jen to, kolik ,,chytrých" příspěvků ti admin smazal, hovoří za vše. 🤦🏻‍♀️ Měl by jsi se naučit ovládat své emoce.

kocuris
Dnes o 06:33
@dahliaa

@dahliaa pěkne promazal, hovoríš? Ozaj úspech, gratulujem. Zo 430 reakcií admin zmazal 4, z toho 1 moju. Fakt úspech, 0,9%. 😂😂😂

kocuris
Dnes o 06:34
@dahliaa

@kocuris Pomýlené bludy tady píšeš tak akorát ty (a je evidentní, že se tu i schováváš za jednoho z anonymů. 🤫)... Už jen to, kolik ,,chytrých" příspěvků ti admin smazal, hovoří za vše. 🤦🏻‍♀️ Měl by jsi se naučit ovládat své emoce.

@dahliaa nepotrebujem byť anonym, ale si fakt dobrá. Argumenty máš. Bludy o 9 ročných dievčatách ako zrelých na naplnenie manželstva napísal kto? Ja? Hahahaha. Sa zobuď.

dahliaa
Dnes o 06:36
@kocuris

@dahliaa pěkne promazal, hovoríš? Ozaj úspech, gratulujem. Zo 430 reakcií admin zmazal 4, z toho 1 moju. Fakt úspech, 0,9%. 😂😂😂

@kocuris Tak určitě, ,,anonymní hrdino". 🌹

dahliaa
Dnes o 06:38
@kocuris

@dahliaa nepotrebujem byť anonym, ale si fakt dobrá. Argumenty máš. Bludy o 9 ročných dievčatách ako zrelých na naplnenie manželstva napísal kto? Ja? Hahahaha. Sa zobuď.

@kocuris Psala jsem o Aishe. Manželce proroka Muhammada s.a.w.s. 🌹

kocuris
Dnes o 06:40
@dahliaa

@kocuris Tak určitě, ,,anonymní hrdino". 🌹

@dahliaa lebo ty zlatino tu máš plnú identitu, však?

kocuris
Dnes o 06:41
@dahliaa

@kocuris Psala jsem o Aishe. Manželce proroka Muhammada s.a.w.s. 🌹

@dahliaa myslíš Mohammrda 😂👌🏻

dahliaa
Dnes o 06:46
@kocuris

@kocuris Hele, měla jsem za to, že tohle dělají jen děti ve školce, max. na základce... 🤦🏻‍♀️😄 A ejhle, některým slaboduchým jedincům to vydrželo až do dospělosti. 😬🤦🏻‍♀️
Trošku trapas...😬

kocuris
Dnes o 06:48
@dahliaa

@kocuris Hele, měla jsem za to, že tohle dělají jen děti ve školce, max. na základce... 🤦🏻‍♀️😄 A ejhle, některým slaboduchým jedincům to vydrželo až do dospělosti. 😬🤦🏻‍♀️
Trošku trapas...😬

@dahliaa toto som nenapísal ja pôvodne, ale niekto iný. Len som parafrázoval. To snáď nie je ani detinské, ani trestné.

dahliaa
Dnes o 06:52
@kocuris

@dahliaa toto som nenapísal ja pôvodne, ale niekto iný. Len som parafrázoval. To snáď nie je ani detinské, ani trestné.

@kocuris A navíc se opičíš... 😄 K čemu se někteří nesníží. Fakt, mateřská školka... 🤦🏻‍♀️

kocuris
Dnes o 06:59
@dahliaa

@kocuris A navíc se opičíš... 😄 K čemu se někteří nesníží. Fakt, mateřská školka... 🤦🏻‍♀️

@dahliaa že to zrovna ty hovoríš....

anonym_80a8d9
Dnes o 07:09
@anonym_autor

@anonym_80a8d9 hej sú taki.. Prepaluju.. Jedna žena im nestaci

@anonym_autor ako ja by som si urcite nezacala nic s clovekom, ktory takto pohladom "prepaluje" zenske. Ked to robi mne, bude aj inym. Nezniesla by som to.
Ked si videla, ze sa takto sprava, preco si si s nim zacinala?

anonym_b4388b
Dnes o 07:21
@kocuris

@kocuris Nechaj ju,ona si to tu musi obhajit,inak by s tym nedokazala zit.To ale znamena ,ze to ich nabozenstvo ma nie diery ale rovno cierne diery.Je smutne ze vynalezca nabozenstva ktoremu sa hlasi 2 milr ludi bol najznamejsi pedofil.Uz aj ked zil v takom storoci ,normalnemu chlapovi sa pri 9 rocnej nepostavi.

kocuris
Dnes o 07:28
@anonym_b4388b

@kocuris Nechaj ju,ona si to tu musi obhajit,inak by s tym nedokazala zit.To ale znamena ,ze to ich nabozenstvo ma nie diery ale rovno cierne diery.Je smutne ze vynalezca nabozenstva ktoremu sa hlasi 2 milr ludi bol najznamejsi pedofil.Uz aj ked zil v takom storoci ,normalnemu chlapovi sa pri 9 rocnej nepostavi.

@anonym_b4388b asi tak.

dahliaa
Dnes o 07:35
@anonym_b4388b

@anonym_b4388b Jak jsem psala, Aisha byla v té době, během naplnění manželství, fyzicky, psychicky a společensky dospělou mladou dívkou. Krom toho, její přesný věk není zcela jistý. I když podle hadísu je pravděpodobný. (Jistota je, že v každém případě byla dospělou, mladou dívkou/ženou)🌹 Tady není co obhajovat. To je konstatování faktů. Bavím se o 6-7. století v Arábii. V té době se o pedofílii zcela jistě nejednalo. Dnes, ve 21. století, nejsou dívky kolikrát psychicky zralé ani v 15ti letech...

anonym_79037b
Dnes o 08:04
@dahliaa

@anonym_b4388b Jak jsem psala, Aisha byla v té době, během naplnění manželství, fyzicky, psychicky a společensky dospělou mladou dívkou. Krom toho, její přesný věk není zcela jistý. I když podle hadísu je pravděpodobný. (Jistota je, že v každém případě byla dospělou, mladou dívkou/ženou)🌹 Tady není co obhajovat. To je konstatování faktů. Bavím se o 6-7. století v Arábii. V té době se o pedofílii zcela jistě nejednalo. Dnes, ve 21. století, nejsou dívky kolikrát psychicky zralé ani v 15ti letech...

@dahliaa ako si ty môžeš byť istá psychickou zralosťou niekoho, kto žil v 6-7 storočí? Napísané môže byť hocičo, dnes je to už neoveriteľné