icon

Akceptovali by ste druhú manželku pre manžela - moslima?

8. máj 2026

Ahojte.
Chcela som sa spýtať. Tie, Ktoré máte za manžela moslima. Tolerovali by ste mu druhú manželku? Aj keď by ju mal mať iba na sex napr. Ale bola by akoby manzelka proste.
Tolerovali by ste mu inú ženu okrem vás? Chápali by ste jeho kultúru a náboženstvo až v tomto smere ? Ak sre také nieco zažili?
Chcel to od vás niekedy vás manzel-moslim?

Môj manžel moslim totiz po rokoch vzťahu začal vystrkovat rožky, že druhá žena na sex by bola super lebo má vysoké libido a chcel by ďalšiu. A ja mu nepostačujem. Hoci máme sex každý deň. A pokiaľ mi to povoľuje zdravie aj dvakrát do dňa pokojne ráno a vecer. Nechapem teda o čom to hovorí. A to nehovoriac o tom, že sníva o ďalšej žene čisto v sexuálnej rovine a dokonca mi to párkrát povedal počas sexu.
Manžel je Ind-moslim.
Čerstvo vrázu pred rokom
Dokopy spolu cca 7 rokov. Bezdetní.
Ďakujem za normálne komentáre. Poprosim iba dievčatá ktoré majú takúto skúsenosť. Nie vsevedky, ktoré by to " Nikdy nepovolili" A je to "guy".

Strana
z18
anonym_80a8d9
Dnes o 11:04
@anonym_b6df54

@dahliaa kde som to prosim priznala? vies citat s porozumenim tento odstavec? "a nikto tu neobhajuje zvazok stareho chlapa a maleho dietata tak ako ty. ak mal Jozef naozaj 40 rokov a Maria 12 ked sa zasnubili, za mna aj toto je na povazenie, pripadne tiez mozno pedofilia. neviem ako to brali v tej dobe, ale ako som pisala, ja som ochotna "akceptovat" ako to vtedy bolo, aj ked mi je z toho nevolno. ale nebudem to obhajovat. nikto tu neobhajuje sex stareho chlapa s dietatom, len ty."

jedine co som tym zaciatkom chcela povedat je, ze urcite bola v 12 vyspelejsia, ako dieta v 9. to ty tu obhajujes sex a porod v 9-10 rokoch.

@anonym_b6df54 "ak mal Jozef naozaj 40 rokov a Maria 12 ked sa zasnubili, za mna aj toto je na povazenie"
neexistuje ziaden zaznam kolko rokov mali tito dvaja snubenci si sobasi. Vsetko su to len dohady.

anonym_b6df54
Dnes o 11:11
@anonym_80a8d9

@anonym_b6df54 "ak mal Jozef naozaj 40 rokov a Maria 12 ked sa zasnubili, za mna aj toto je na povazenie"
neexistuje ziaden zaznam kolko rokov mali tito dvaja snubenci si sobasi. Vsetko su to len dohady.

@anonym_80a8d9 to ja uz neriesim. ona tvrdila ze Maria mala 12 rokov, tak som vychadzala z toho. ze Jozef mal vraj 40 som nasla na googli. popravde, mna toto nikdy nezaujimalo.

anonym_dbc67b
Dnes o 11:12

Vtedy bola taká doba že sa 12-13 ročné považovali za dospelé a bola to tradícia tej doby( možno aj koli chudobe boli rodičia vďačný že sa zbavili hladného krku)
Dnes je to už inak našťastie aj vo vačšine arabských krajinách je sobáš od 18r, akurát (AI) ,,Irak chcel novelu v januári 2025 a prebehli kontroverzné snahy, kde by v určitých náboženských komunitách umožnila sobáš dievčat už od 9 rokov. ,,Tak to je grc čistý

anonym_80a8d9
Dnes o 11:13

Len tak pre zaujimavost: nasla som informaciu, ze v starovekej rimskej risi bol stanoveny minimalny vek nevesty na 12 rokov. Oblast, kde sa narodil Jezis patrila pod nadvladu rimskej rise. Takze aj keby mala Panna Maria 12 rokov pri vydaji, drzali sa vtedy platnych pravidiel.

vevesh
Dnes o 11:16
@anonym_80a8d9

@anonym_80a8d9 existuju doklady k tomu. Kto chce si najde studie k tejto tematike. Ze sa v tej dobe 40tnici sobasili s detmi rovno po prvej menstruacii....no, bola taka doba🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️aj sokrates ma k tomu studiu, ako je vyhodnejsie, aby bol chlap idealne o 20 rokov starsi, a idealny vek na zenenie dava okolo 40-45 rokov, pricom nevesta ma byt tesne po tom, co sa stane zenou (cize po prvej menstruacii a to je rozpatie 8-18rokov u zien....)🤷‍♀️

anonym_80a8d9
Dnes o 11:19
@anonym_b6df54

@anonym_80a8d9 to ja uz neriesim. ona tvrdila ze Maria mala 12 rokov, tak som vychadzala z toho. ze Jozef mal vraj 40 som nasla na googli. popravde, mna toto nikdy nezaujimalo.

@anonym_b6df54 i mne je to jedno.
Som z vychodneho Slovenska a veru tu niektore 12 rocne osadnicky uz rodia. A rodili v takom nizkom veku aj ked som bola este na ZS. Na druhom stupni jedna po druhej otehotneli a bolo koniec ich vzdelavaniu. Teraz ked vidim niektore "deti" z ich minority na ZS a viem do ktoreho rocnika chodia, nestacim sa cudovat. Mnohe vyzeraju o peknych par rokov starsie. (Nie su starsie, oni "nemozu" prepadnut).

anonym_b4388b
Dnes o 11:19
@vevesh

@anonym_80a8d9 existuju doklady k tomu. Kto chce si najde studie k tejto tematike. Ze sa v tej dobe 40tnici sobasili s detmi rovno po prvej menstruacii....no, bola taka doba🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️aj sokrates ma k tomu studiu, ako je vyhodnejsie, aby bol chlap idealne o 20 rokov starsi, a idealny vek na zenenie dava okolo 40-45 rokov, pricom nevesta ma byt tesne po tom, co sa stane zenou (cize po prvej menstruacii a to je rozpatie 8-18rokov u zien....)🤷‍♀️

@vevesh Tak daj tie studie sem.No ale napis mi jednu vec ako mohol vtedy Jezis zit bez zeny a aj Budha sa vzdal zeny a hladal vieru.Ono ze sa tak vtedy zilo , nik nespochybnuje len u proroka sa taketo spravanie nehodi a skor kritizuje,prorok ma byt stelesnenie dobra a nie zla.

anonym_b4388b
Dnes o 11:23
@anonym_80a8d9

@anonym_b6df54 i mne je to jedno.
Som z vychodneho Slovenska a veru tu niektore 12 rocne osadnicky uz rodia. A rodili v takom nizkom veku aj ked som bola este na ZS. Na druhom stupni jedna po druhej otehotneli a bolo koniec ich vzdelavaniu. Teraz ked vidim niektore "deti" z ich minority na ZS a viem do ktoreho rocnika chodia, nestacim sa cudovat. Mnohe vyzeraju o peknych par rokov starsie. (Nie su starsie, oni "nemozu" prepadnut).

@anonym_80a8d9 Ale to nie je chyba tych deti ale tych perverzakov ze chcu s detmi sulozit.Mali by ich pozatvarat,nie to tu sa este obhajuje.

kocuris
Dnes o 11:25
@mizoko

No ako tak pozerám našej Jirinke už kvalitné prepína 😌 fúha,toľko nevybitej agresie čo v sebe má. Začína to byť naozaj zaujímavé.

@mizoko myslím, že už ma tu ani netreba 😆🍿🍹

anonym_80a8d9
Dnes o 11:53
@anonym_b4388b

@anonym_80a8d9 Ale to nie je chyba tych deti ale tych perverzakov ze chcu s detmi sulozit.Mali by ich pozatvarat,nie to tu sa este obhajuje.

@anonym_b4388b pokial ide o tie romcatka, tam kludne moze byt otec o par rokov starsi chlapec. Nemusi to byt stary chlap. A neobhajujem ich, len popisujem stav.

vevesh
Dnes o 11:55
@anonym_b4388b

@vevesh Tak daj tie studie sem.No ale napis mi jednu vec ako mohol vtedy Jezis zit bez zeny a aj Budha sa vzdal zeny a hladal vieru.Ono ze sa tak vtedy zilo , nik nespochybnuje len u proroka sa taketo spravanie nehodi a skor kritizuje,prorok ma byt stelesnenie dobra a nie zla.

@anonym_b4388b sokratova analyza sa da vyhladat najlahsie. Pracu za teba robit nebudem, skus sama. Co sa tyka Marii a Jozefa, vedci sa dopracovali k zapiskom mariinho otca a jozefovho otca, je zname ake majetky mali (a ze sobas bol hlavne o spojeni majetkov). Co sa tyka Jezisa, tak je zname, ze zien sa nevzdal, ale bol verny jednej- Magdalene. Len vedci hladaju dokaz, ci zili iba "na hromadke" alebo existuje k tomu aj nejaka pisomna info, ze by mali manzelsky zvazok. Takze, ak nemas co robit v tento den, mozes studovat a lustrovat rozne studie,co kde kto ake zapisy ponachadzal....

anonym_b4388b
Dnes o 12:09
@vevesh

@anonym_b4388b sokratova analyza sa da vyhladat najlahsie. Pracu za teba robit nebudem, skus sama. Co sa tyka Marii a Jozefa, vedci sa dopracovali k zapiskom mariinho otca a jozefovho otca, je zname ake majetky mali (a ze sobas bol hlavne o spojeni majetkov). Co sa tyka Jezisa, tak je zname, ze zien sa nevzdal, ale bol verny jednej- Magdalene. Len vedci hladaju dokaz, ci zili iba "na hromadke" alebo existuje k tomu aj nejaka pisomna info, ze by mali manzelsky zvazok. Takze, ak nemas co robit v tento den, mozes studovat a lustrovat rozne studie,co kde kto ake zapisy ponachadzal....

@vevesh Ale tak na konspiracie nemam cas.

anonym_80a8d9
Dnes o 12:26
@vevesh

@vevesh chudak chlap do 40tky nemal mat zenu...ci sa ratalo s tym ze bude 20 rokov a viac chodit za prostitutkami?

vevesh
Dnes o 12:42
@anonym_80a8d9

@vevesh chudak chlap do 40tky nemal mat zenu...ci sa ratalo s tym ze bude 20 rokov a viac chodit za prostitutkami?

@anonym_80a8d9 nie, ratalo sa, ze 20 rokov odsluzi ako vojak rimskej risi a potom sa moze usadit. Lebo po 20 rokoch si nahonobi ako majetok, tak aj postavenie, aby manzelka a deti nestradali.

anonym_80a8d9
Dnes o 12:43
@vevesh

@vevesh zaujimave, ze Jozefov otec este zil, kedsa Jozef zenil. Ak mal Jozef dajme tomu 40 rokov a jeho otec sa zenil tiez ako 40 rocny a Jozef by bol prve dieta, tak Jozefov otec by musel mat minimalne 80 rokov. Taky vek v priemere nedosiahnu dnesni muzi. Pride mi to mierne neuveritelne...

zuzana76
Dnes o 12:43
@vevesh

@vevesh tak ale rovno si povedzme, ze to bolo nechutne a netreba sa k tomu vracat a este to obhajovat, nemalo by sa to tolerovat v ziadnej kulture, ze dievca ledva co dostane menzes a chlap obstarozny nechutak, prinajlepsom o 10 rokov starsi. Kedysi mayovia robili ludske obete, jednoducho su veci, ktore by mali platit vseobecne v kazdej kulture, ze su hnus a ukoncit to. A kto to neukonci, bude podporovat, tak nech nezije v civilizovanej krajine.

vevesh
Dnes o 12:45
@anonym_b4388b

@vevesh Ale tak na konspiracie nemam cas.

@anonym_b4388b to nie su konspiracie a ked ta to nezaujima, tak sa nemusis tak do toho obuvat. Ak chces este napovedu, ak sa dobrem pametam, vyskum robil tim vedcov v spojeni rakuska uni vieden+uni egypt kahira + nejaky vyskumny institut canada

vevesh
Dnes o 12:51
@zuzana76

@vevesh tak ale rovno si povedzme, ze to bolo nechutne a netreba sa k tomu vracat a este to obhajovat, nemalo by sa to tolerovat v ziadnej kulture, ze dievca ledva co dostane menzes a chlap obstarozny nechutak, prinajlepsom o 10 rokov starsi. Kedysi mayovia robili ludske obete, jednoducho su veci, ktore by mali platit vseobecne v kazdej kulture, ze su hnus a ukoncit to. A kto to neukonci, bude podporovat, tak nech nezije v civilizovanej krajine.

@zuzana76 ale toto nikto neobhajuje takto v dnesnej dobe. Len kritizovat nabozenstvo (a ci uz katolicke alebo moslimske) je povedzme si na rovinu nie ze zakazane, ale cez ciaru. Mali to aj zidia, aj moslimovia, aj katolici takto vtedy, ale tu sa pranieruju a hania iba moslimovia. Ano, bolo to tak, a treba to nechat tak ako fakt. A nie nadavat tu krizom krazom, to svedci velmi o cloveku a jeho vyspelosti.

anonym_b4388b
Dnes o 12:56
@vevesh

@anonym_b4388b to nie su konspiracie a ked ta to nezaujima, tak sa nemusis tak do toho obuvat. Ak chces este napovedu, ak sa dobrem pametam, vyskum robil tim vedcov v spojeni rakuska uni vieden+uni egypt kahira + nejaky vyskumny institut canada

@vevesh Ved tak normalne napis no,co sa obuvas?Ked nieco tvrdis tak daj k tomu aj zdroje iba ak to vypoveda dost o nedoveryhodnosti tvojej verzie.Okrem toho nikde v Biblii v novom zakone sa nepise zeny mal mat Jezis zenu.Takze sa budem drzat tejto verzie,nie tvojho vyroku.No a Budha detto,ako ho osvietlilo zeny nehladal.

vevesh
Dnes o 12:58
@vevesh

@anonym_80a8d9 nie, ratalo sa, ze 20 rokov odsluzi ako vojak rimskej risi a potom sa moze usadit. Lebo po 20 rokoch si nahonobi ako majetok, tak aj postavenie, aby manzelka a deti nestradali.

@vevesh *oprava, nie rimskej risi (aj ked aj tam mohol sluzit), ale roznych vlastnych "legiach".

Strana
z18