icon

Akceptovali by ste druhú manželku pre manžela - moslima?

8. máj 2026

Ahojte.
Chcela som sa spýtať. Tie, Ktoré máte za manžela moslima. Tolerovali by ste mu druhú manželku? Aj keď by ju mal mať iba na sex napr. Ale bola by akoby manzelka proste.
Tolerovali by ste mu inú ženu okrem vás? Chápali by ste jeho kultúru a náboženstvo až v tomto smere ? Ak sre také nieco zažili?
Chcel to od vás niekedy vás manzel-moslim?

Môj manžel moslim totiz po rokoch vzťahu začal vystrkovat rožky, že druhá žena na sex by bola super lebo má vysoké libido a chcel by ďalšiu. A ja mu nepostačujem. Hoci máme sex každý deň. A pokiaľ mi to povoľuje zdravie aj dvakrát do dňa pokojne ráno a vecer. Nechapem teda o čom to hovorí. A to nehovoriac o tom, že sníva o ďalšej žene čisto v sexuálnej rovine a dokonca mi to párkrát povedal počas sexu.
Manžel je Ind-moslim.
Čerstvo vrázu pred rokom
Dokopy spolu cca 7 rokov. Bezdetní.
Ďakujem za normálne komentáre. Poprosim iba dievčatá ktoré majú takúto skúsenosť. Nie vsevedky, ktoré by to " Nikdy nepovolili" A je to "guy".

Strana
z19
anonym_509824
Včera o 20:45

@anonym_autor nie
Jasne stanovene hranice hned na zaciatku, trosku je vsak “poeuropsteny” nie ako niektori nebudem sa vyjadrovat
Ak by s niecim takym vyrukoval, dovidenia mam zbalene kufre odchadzam a nezaujimam sa, ostan radsej este bezdetna

Strana
z19