icon

Akceptovali by ste druhú manželku pre manžela - moslima?

8. máj 2026

Ahojte.
Chcela som sa spýtať. Tie, Ktoré máte za manžela moslima. Tolerovali by ste mu druhú manželku? Aj keď by ju mal mať iba na sex napr. Ale bola by akoby manzelka proste.
Tolerovali by ste mu inú ženu okrem vás? Chápali by ste jeho kultúru a náboženstvo až v tomto smere ? Ak sre také nieco zažili?
Chcel to od vás niekedy vás manzel-moslim?

Môj manžel moslim totiz po rokoch vzťahu začal vystrkovat rožky, že druhá žena na sex by bola super lebo má vysoké libido a chcel by ďalšiu. A ja mu nepostačujem. Hoci máme sex každý deň. A pokiaľ mi to povoľuje zdravie aj dvakrát do dňa pokojne ráno a vecer. Nechapem teda o čom to hovorí. A to nehovoriac o tom, že sníva o ďalšej žene čisto v sexuálnej rovine a dokonca mi to párkrát povedal počas sexu.
Manžel je Ind-moslim.
Čerstvo vrázu pred rokom
Dokopy spolu cca 7 rokov. Bezdetní.
Ďakujem za normálne komentáre. Poprosim iba dievčatá ktoré majú takúto skúsenosť. Nie vsevedky, ktoré by to " Nikdy nepovolili" A je to "guy".

terezka1947
15. máj 2026
@anonym_autor

@terezka1947 lenže moja duša prvá. Nechcem aby obhanal iné baby a mal s nimi sex. Ja ho milujem velmk

@anonym_autor toto nie je láska

vevesh
15. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_80a8d9 lenže ja ho milujem nechcem aby obhanal iné ženy. Chcem aby má oči iba pre mňa

@anonym_autor lenze tvoje tuzby a realita vo vasom vztahu su na mile vzdialene...takze, ako som ti x-stran vopred napisala, bud budes suchat nohami alebo ho posles k vode. Nic medzitym neexistuje- ani ty nemozes sediet na dvoch stolickach, nemozes byt s nim, ak ti to vyhovuje a ak nie, tak od neho odides- docasne....takto vztahy nefunguju (mnohozenstvo toboz). Takze bud sa podriadis.....alebo nie a zbytocne dalej vypisovat, ako by si ty predstavovala vas monogamny vztah, ked on ta iba oje*babral s tou svojou monogamiou a chce zit ako "spravny moslim" s viacerymi zenami....🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨

anonym_80a8d9
15. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_80a8d9 lenže ja ho milujem nechcem aby obhanal iné ženy. Chcem aby má oči iba pre mňa

@anonym_autor je mi to luto. Oklamal Ta. Nie je prvy a ani posledny muz, ktory nabulikal zene to, co chcela pocut, aby dostal to, co chce on.
Ty sa musis rozhodnut, ci ho budes "milovat" aj ked bude mat druhu (ak este nema, ktovie ci mu v nemocnici nejaka kolegynka nepomaha s jeho "chticom") alebo nie.

mysulkamysulka
16. máj 2026

@anonym_autor Ahoj, moj manzel je moslim, zo Severnej Afriky. Tuto debatu sme mali a sama som mu povedala, ze 2. manzelku akceptujem v pripadoch, keby som sa dostala napr. do vegetativneho stavu chorobou ci nehodou alebo napr. mala alzheimera ci tazku porazku, ktora ma odstavi. V minulosti som pracovala ako opatrovatelka a videla taketo stavy, viem a plne si uvedomujem, co to je a ake tazke to je pre najblizsich, aj manzela. Zaroven som videla len jeden jediny pripad, kde chlap ostal a staral sa (sfusovana operacia, pani nevedela ani chodit ani rozpravat a mala plienku), vychytala som ho v meste s milenkou a vobec som to neriesila. Kazdy den chodil pekne domov, manzelku pobozkal, pomohol jej, nakrmil, poprechadzal sa s nou atd...
V tom pripade od neho ocakavam, ze ma muz neopusti, nerozvedie sa so mnou, ale zabezpeci, aby o mna bolo dobre postarane a nech si zije svoj zivot s druhou manzelkou. Za to mu slubujem urcite odmenu od Allaha v nebi 🙂 V europskej realite takto postihnute manzelky, aj manzelky s rakovinou statisticky o vyse 200% viackrat nez zeny, partner/manzel opusta. Zijem v zapadnej Europe a zeny tu dostavaju po oznameni diagnoza rakovina hned psychologicke poradenstvo, kde ju pripravia na to, ze ju muz opusti. Navyse krajina mojho muza povoluje dalsiu manzelku len s pisomnym suhlasom 1. manzelky overeneho u notara, inak to je nelegalne.
Co sa ale Tvojej situacie tyka, nesuhlasila by som. Ak mate sex kazdy den a on sa vyhovara na sex, v ziadnom pripade. Opomenula si, ze nemate deti, nemoze to byt tym, ze chce dieta a Vy uz nemozete? Mate vyssi vekovy rozdiel?
U Indov byva casto v kulture, ze si zadovazia 2. manzelku, mladsiu, resp. velmi mladu, ktora doslova sluzi 1. manzelke a muzovi na sex a nezaobchadza sa s nou v domacnosti velmi dobre. Podla islamu musi zabezpecit oddelene byvanie rovnakej hodnoty a starat sa o obe rovnako casovo, financne, ö
laskyplne a aj v posteli. Vie si to vsetko dovolit alebo tu ide doslova len o chtic?
Kde zijete? Na Slovensku? Polygamia je v Europe trestna. 2. manzelstvo sa neuzna, ako ju sem bude chciet dostat, ked nevie preukazat rodinny vztah okrem trestneho 2. manzelstva? Ako chce mat pravidelny sex, ked ju sem nedostane?
Dalej co pohlavne choroby? Uz aj taky blby zapal mocoveho mechura alebo plesen sa prenasa, ktovie, ako ma v suske bakterie, mozu u Teba narobit sarapatu a sposobovat vaginozy. Mne by sa hnusilo, aby spaval s jednou zenou a potom aj mnou a urcite by som pri mojej citlivosti zacala mat permanentne problemy tam dolu.
No a na zaver: Som v nejakych europskych skupinach, kde su zeny vydate za moslimov a vzdy a znova ma zaraza, ked sa na toto zeny pytaju a bud by povolili 2. manzelku alebo sa chcu stat 2. manzelkou. Zeny za nase prava v zapadnom svete bojovali a umierali. Mame vyborne prava oproti vacsine sveta, preco sa ich tak lahko niektore vzdavaju? Uz arabske zeny by robili kraval a divadlo a castokrat od muza odisli alebo na neho zanevreli pre 2. manzelku, muzovi to nedovolia a trend 2. zeny je na tvrdom ustupe. Preco by to potom urobila Europanka, ktora by mala byt hrda a sebestacna zena?

Na zaver to ukoncim dvoma vtipmi mojho muza 😁 Jeho stryko mal 4 manzelky. Kazdy sa pyta: A ako to zvladal? Manzel: zomrel velmi mlady, na infarkt 😅
A druhy: Slovenske zeny su narocne. Uz chapem, preco Slovaci tolko piju...aby to zvladli😁 Keby som mal 2, tak som alkoholik 🤣
PS: Bola som v minulosti skoro 2 roky tazsie chora, manzel sa o mna prikladne staral, sex sme takmer nemali, skor len obcas nejake nahrady. Nepodvadzal ma, nemal kedy, vkuse cucal po praci doma, mne pri sukni, stale mi videovolal z prace, z obchodov, bal sa o mna, aj si poplakal, lebo mu bolo luto, sko som na tom a dal to super. To je laska a aj to ma presvedcilo, ze som si dobre vybrala 👍

anonym_2878d9
17. máj 2026
@anonym_autor

@haley7897 nie je to jediné. Ja ho ľubim. Vydala som sa z lásky. Je príťažlivý muž a v posteli skvelý. ja som bola s ním šťastná až pokiaľ si nezačal vynucovať a hovoriť o iných ženách a pod. Ako to islam má a pod. A že on je stále na držaný a chce aj iné. Dokonca spomenul že ak mam nejakú krásnu kamosku Slovensku že by si ju rad zobral s imamom a mal s ňou sex a pod vtedy má naplo

@anonym_autor aha, takze je pekny a skvely v posteli...a jediny problem, ktory mate (rozumej-ty mas), ze ta on ma tam, kde nechces. Ja to vidim nie na problem s moslimom, ale skor na ta take to "typicke" slepe zalubenie, ktore je celkom caste u vacsiny zien. Kym sa z toho sna nezobudia, ci uz same alebo sokovou terapiou. A potom su aj take tie "vecne dufajuce" masochistky, ktore si naivne myslia, ze z lasky k nim sa muz zmeni. Pruser je, ked sa ta predstava "lasky" u oboch diametralne odlisuje. Dostala si tu super rady, ale ja mam pocit, ze ty chces pocut len to svoje. Vies, mozno docasne dokazes "vyhrat", ale ta jeho povaha ta skor ci neskor dobehne. Taktiez, zijes s nim, nie s jeho rodicmi. To len na margo, ze oni ta zboznuju🤷‍♀️

anonym_2878d9
17. máj 2026
@mysulkamysulka

@anonym_autor Ahoj, moj manzel je moslim, zo Severnej Afriky. Tuto debatu sme mali a sama som mu povedala, ze 2. manzelku akceptujem v pripadoch, keby som sa dostala napr. do vegetativneho stavu chorobou ci nehodou alebo napr. mala alzheimera ci tazku porazku, ktora ma odstavi. V minulosti som pracovala ako opatrovatelka a videla taketo stavy, viem a plne si uvedomujem, co to je a ake tazke to je pre najblizsich, aj manzela. Zaroven som videla len jeden jediny pripad, kde chlap ostal a staral sa (sfusovana operacia, pani nevedela ani chodit ani rozpravat a mala plienku), vychytala som ho v meste s milenkou a vobec som to neriesila. Kazdy den chodil pekne domov, manzelku pobozkal, pomohol jej, nakrmil, poprechadzal sa s nou atd...
V tom pripade od neho ocakavam, ze ma muz neopusti, nerozvedie sa so mnou, ale zabezpeci, aby o mna bolo dobre postarane a nech si zije svoj zivot s druhou manzelkou. Za to mu slubujem urcite odmenu od Allaha v nebi 🙂 V europskej realite takto postihnute manzelky, aj manzelky s rakovinou statisticky o vyse 200% viackrat nez zeny, partner/manzel opusta. Zijem v zapadnej Europe a zeny tu dostavaju po oznameni diagnoza rakovina hned psychologicke poradenstvo, kde ju pripravia na to, ze ju muz opusti. Navyse krajina mojho muza povoluje dalsiu manzelku len s pisomnym suhlasom 1. manzelky overeneho u notara, inak to je nelegalne.
Co sa ale Tvojej situacie tyka, nesuhlasila by som. Ak mate sex kazdy den a on sa vyhovara na sex, v ziadnom pripade. Opomenula si, ze nemate deti, nemoze to byt tym, ze chce dieta a Vy uz nemozete? Mate vyssi vekovy rozdiel?
U Indov byva casto v kulture, ze si zadovazia 2. manzelku, mladsiu, resp. velmi mladu, ktora doslova sluzi 1. manzelke a muzovi na sex a nezaobchadza sa s nou v domacnosti velmi dobre. Podla islamu musi zabezpecit oddelene byvanie rovnakej hodnoty a starat sa o obe rovnako casovo, financne, ö
laskyplne a aj v posteli. Vie si to vsetko dovolit alebo tu ide doslova len o chtic?
Kde zijete? Na Slovensku? Polygamia je v Europe trestna. 2. manzelstvo sa neuzna, ako ju sem bude chciet dostat, ked nevie preukazat rodinny vztah okrem trestneho 2. manzelstva? Ako chce mat pravidelny sex, ked ju sem nedostane?
Dalej co pohlavne choroby? Uz aj taky blby zapal mocoveho mechura alebo plesen sa prenasa, ktovie, ako ma v suske bakterie, mozu u Teba narobit sarapatu a sposobovat vaginozy. Mne by sa hnusilo, aby spaval s jednou zenou a potom aj mnou a urcite by som pri mojej citlivosti zacala mat permanentne problemy tam dolu.
No a na zaver: Som v nejakych europskych skupinach, kde su zeny vydate za moslimov a vzdy a znova ma zaraza, ked sa na toto zeny pytaju a bud by povolili 2. manzelku alebo sa chcu stat 2. manzelkou. Zeny za nase prava v zapadnom svete bojovali a umierali. Mame vyborne prava oproti vacsine sveta, preco sa ich tak lahko niektore vzdavaju? Uz arabske zeny by robili kraval a divadlo a castokrat od muza odisli alebo na neho zanevreli pre 2. manzelku, muzovi to nedovolia a trend 2. zeny je na tvrdom ustupe. Preco by to potom urobila Europanka, ktora by mala byt hrda a sebestacna zena?

Na zaver to ukoncim dvoma vtipmi mojho muza 😁 Jeho stryko mal 4 manzelky. Kazdy sa pyta: A ako to zvladal? Manzel: zomrel velmi mlady, na infarkt 😅
A druhy: Slovenske zeny su narocne. Uz chapem, preco Slovaci tolko piju...aby to zvladli😁 Keby som mal 2, tak som alkoholik 🤣
PS: Bola som v minulosti skoro 2 roky tazsie chora, manzel sa o mna prikladne staral, sex sme takmer nemali, skor len obcas nejake nahrady. Nepodvadzal ma, nemal kedy, vkuse cucal po praci doma, mne pri sukni, stale mi videovolal z prace, z obchodov, bal sa o mna, aj si poplakal, lebo mu bolo luto, sko som na tom a dal to super. To je laska a aj to ma presvedcilo, ze som si dobre vybrala 👍

@mysulkamysulka tak toto sa krasne cita, no bohuzial, prave vy ste ta vynimka z pravidla. A ja vzdy vravim, je uplne jedno, v co veris, alebo, ci vobec veris. Vzdy a stale je to o tom, aky si clovek. Tak nech je vela dalsich takych, ako je tvoj manzel🙂

anonym_2878d9
17. máj 2026
@anonym_3fe104

Zaujimave zivotne nastavenie- ostat doma, lebo trtkac ma zvlastne sexualne poziadavjy🤦‍♀️, to ked budes tehotna, budes mat male dieta, tiez budes zvladat?

@anonym_3fe104 joj, no ved praveze, on je iba dopredu planujuci milujuci manzel...predvida tehotenstvo, opateru o babatko...preto uz teraz chce zabezpecit, ze aj jeho potreby v tom obdobi budu uspokojene...citaj s velkou davkou ironie🤷‍♀️🤣

autor
17. máj 2026
@anonym_80a8d9

@anonym_autor je mi to luto. Oklamal Ta. Nie je prvy a ani posledny muz, ktory nabulikal zene to, co chcela pocut, aby dostal to, co chce on.
Ty sa musis rozhodnut, ci ho budes "milovat" aj ked bude mat druhu (ak este nema, ktovie ci mu v nemocnici nejaka kolegynka nepomaha s jeho "chticom") alebo nie.

@anonym_80a8d9 oklamal ma.. Nabulikal mi strašne veci :(((((( @😭😭😢😥😰 je mi hrozne

autor
17. máj 2026
@anonym_2878d9

@anonym_autor aha, takze je pekny a skvely v posteli...a jediny problem, ktory mate (rozumej-ty mas), ze ta on ma tam, kde nechces. Ja to vidim nie na problem s moslimom, ale skor na ta take to "typicke" slepe zalubenie, ktore je celkom caste u vacsiny zien. Kym sa z toho sna nezobudia, ci uz same alebo sokovou terapiou. A potom su aj take tie "vecne dufajuce" masochistky, ktore si naivne myslia, ze z lasky k nim sa muz zmeni. Pruser je, ked sa ta predstava "lasky" u oboch diametralne odlisuje. Dostala si tu super rady, ale ja mam pocit, ze ty chces pocut len to svoje. Vies, mozno docasne dokazes "vyhrat", ale ta jeho povaha ta skor ci neskor dobehne. Taktiez, zijes s nim, nie s jeho rodicmi. To len na margo, ze oni ta zboznuju🤷‍♀️

@anonym_2878d9 som ta večná sprostá masochistka.ta sprostá kráva ktorá verila že muž môže byť taký normálny verný.. A pod

autor
17. máj 2026
@vevesh

@anonym_autor lenze tvoje tuzby a realita vo vasom vztahu su na mile vzdialene...takze, ako som ti x-stran vopred napisala, bud budes suchat nohami alebo ho posles k vode. Nic medzitym neexistuje- ani ty nemozes sediet na dvoch stolickach, nemozes byt s nim, ak ti to vyhovuje a ak nie, tak od neho odides- docasne....takto vztahy nefunguju (mnohozenstvo toboz). Takze bud sa podriadis.....alebo nie a zbytocne dalej vypisovat, ako by si ty predstavovala vas monogamny vztah, ked on ta iba oje*babral s tou svojou monogamiou a chce zit ako "spravny moslim" s viacerymi zenami....🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨

@vevesh monogamiu oni moc nepoznajú. A vlastne ich náboženstvo im povoľuje viaceré ženy.. A klamú nám Európan kam.... O tom

autor
17. máj 2026
@mysulkamysulka

@mysulkamysulka ale prosím ta.. Toto ja maaaaam tiež... Ze videohovory keď som. Chorá stará sa poplakal si a pod keď som. Bola po operácii a pod.. A tajne báli flirtujr a chce ďalšie ženy na sex
Jedno nevylučuje druhé. Ha

vevesh
17. máj 2026
@anonym_autor

@vevesh monogamiu oni moc nepoznajú. A vlastne ich náboženstvo im povoľuje viaceré ženy.. A klamú nám Európan kam.... O tom

@anonym_autor ale poznaju. Nie je jednoduche vziat si 2 -x tu zenu. To, ze niektore sa podaju, nechaju opit rozkom alebo to akceptuju...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️kazda si je strojcom vlastneho stastia....

autor
17. máj 2026
@vevesh

@anonym_autor ale poznaju. Nie je jednoduche vziat si 2 -x tu zenu. To, ze niektore sa podaju, nechaju opit rozkom alebo to akceptuju...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️kazda si je strojcom vlastneho stastia....

@vevesh myslím na sex s druhou... Nie oženiť sa prirodzene

vevesh
17. máj 2026
@anonym_autor

@vevesh myslím na sex s druhou... Nie oženiť sa prirodzene

@anonym_autor sex je mimo manzelstva zakazany. A toho sa velmi velka vacsina drzi...(a ano, niektori nedrzia, ale tak je otazne, co a kolko dodrzuju z viery pomimo a potom je aj otazne, do akej miery su moslimami...)

anonym_80a8d9
18. máj 2026
@vevesh

@anonym_autor sex je mimo manzelstva zakazany. A toho sa velmi velka vacsina drzi...(a ano, niektori nedrzia, ale tak je otazne, co a kolko dodrzuju z viery pomimo a potom je aj otazne, do akej miery su moslimami...)

@vevesh ale aj suniti aj siiti maju svoj pravny sposob ako to obist. Tzv. Kratkodobe manzelstva (ktore moze trvat aj 1 hodinu), ci utajene manzelstva. Ze tomu davaju nazov "manzelstvo" nic nemeni na podstate veci/skutkov.
Sa netvarme, ze cakaju na "tu pravu" ...

vevesh
18. máj 2026
@anonym_80a8d9

@vevesh ale aj suniti aj siiti maju svoj pravny sposob ako to obist. Tzv. Kratkodobe manzelstva (ktore moze trvat aj 1 hodinu), ci utajene manzelstva. Ze tomu davaju nazov "manzelstvo" nic nemeni na podstate veci/skutkov.

@anonym_80a8d9 ano, viem o takej moznosti, ale toto fakt takmer nikto nevyuziva🫣🫣🫣. Kedysi, ked nebol internet a telefony, to niektori praktikovali, lebo ako by sa zena o druhej (aj jednodnovej) niekde v tramtarii dozvedela, ze ano. Ale v dnesnej dobe uz nie- poznam vela moslimov, ale ani jedneho, ktory by manzelstvo na jednu noc uzavrel (a ano, po zapadniarsky je to bordel a na zapade to maju bez oficialnych papierovaciek a niekde aj zadarmo....🫣🤐). Naposledy, co niekto v mojom okruhu znamych taketo nieco vyhladal (jednohodinove manzelstvo), bolo v striktne moslimskej krajine a v 70tych rokoch....🤫🤫🤫

zltalienka
18. máj 2026

@vevesh ja Ti verim, ze v Tvojom okruhu znamych take nie je. Ale tak ako v mojom okruhu znamych su len pekne zijuce rodinky. A tuna na MK citam hrozostrasne pribehy od slovenskych zien. Ako keby sme zili v inej dimenzii.
Myslim si, ze "u vas" to bude podobne.

vevesh
18. máj 2026
@zltalienka

@vevesh ja Ti verim, ze v Tvojom okruhu znamych take nie je. Ale tak ako v mojom okruhu znamych su len pekne zijuce rodinky. A tuna na MK citam hrozostrasne pribehy od slovenskych zien. Ako keby sme zili v inej dimenzii.

@zltalienka nie celkom. Moslimska spolocnost funguje inac ako slovenska. Kazdy vie o kazdom "prde" mimo domacnost a chyry idu rychlo, niekedy rychlejsie ako skutocna rychlost. Cize ak by aj niekto uzavrel jednodnove manzelstvo, dokym by prisiel domov, mala by zena dnws doma aj dokazovy material (ak by sa chcelo, co sa zvacsa velmi chce...🫣🫣🫣). Ja som napriklad videla "nahate" fotky druhych manzeliek, ktore to posielali svojim muzom a ta prva zena to nevedela rozdychat (aj tu druhu manzelku, aj tie fotky🫣🫣). Telefon s fotakom je v moslimskej spolocnosti velmi nebezpecna zbran a toto je dost odstrasujuce pre muzov. Takze chlapi si v ich krajinach velmi neskrtnu a na zapade risknu maximalne nejaku na diskoteke zbalit na one-night-stand, ak uz maju potrebu zahnut mimo manzelsky zvazok, ale aj to si sakraaaa davaju bacha. A to pomlcim o tom, ze zariadenia tohto druhu sa u nich "doma" podpaluju- verejne a normalne a vacsina obyvatelstva s tym aj suhlasi...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

anonym_80a8d9
18. máj 2026
@vevesh

@zltalienka nie celkom. Moslimska spolocnost funguje inac ako slovenska. Kazdy vie o kazdom "prde" mimo domacnost a chyry idu rychlo, niekedy rychlejsie ako skutocna rychlost. Cize ak by aj niekto uzavrel jednodnove manzelstvo, dokym by prisiel domov, mala by zena dnws doma aj dokazovy material (ak by sa chcelo, co sa zvacsa velmi chce...🫣🫣🫣). Ja som napriklad videla "nahate" fotky druhych manzeliek, ktore to posielali svojim muzom a ta prva zena to nevedela rozdychat (aj tu druhu manzelku, aj tie fotky🫣🫣). Telefon s fotakom je v moslimskej spolocnosti velmi nebezpecna zbran a toto je dost odstrasujuce pre muzov. Takze chlapi si v ich krajinach velmi neskrtnu a na zapade risknu maximalne nejaku na diskoteke zbalit na one-night-stand, ak uz maju potrebu zahnut mimo manzelsky zvazok, ale aj to si sakraaaa davaju bacha. A to pomlcim o tom, ze zariadenia tohto druhu sa u nich "doma" podpaluju- verejne a normalne a vacsina obyvatelstva s tym aj suhlasi...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

@vevesh a co je vlastne "zle" na 1 dnovom manzelstve. Ved ho mate dovolene, tak.....

autor
18. máj 2026
@vevesh

@vevesh môj sa iba tvári že je moslim. Vie ze zina je keď ma sex mimo manželstve ale on si myslí že Boh mu odpustí keď sa pomodliť awbah a potom to zas zopakuje alebo co neviem. Ale moslim. Pravý není.. Nebojí sa moc boha.

autor
18. máj 2026
@anonym_80a8d9

@vevesh a co je vlastne "zle" na 1 dnovom manzelstve. Ved ho mate dovolene, tak.....

@anonym_80a8d9 nie je povolené to je kde povolené v korane? Ukaz mi pasáž. O tom som nepočula.
To ze v egy robia orfi je niečo iné.

autor
18. máj 2026
@vevesh

@vevesh toto záleží na krajine.. Niektoré "" *moslimské krajiny*** sú ako európske už... Kde téma foťák a manželka je ôk

autor
18. máj 2026
@zltalienka

@zltalienka my máme tiež úžasné rodinky okolo seba kde som bývala na sk. Tiež mi je divne co píšu ženy na MK na Slovákov. Ťažko mi je veritomu

autor
18. máj 2026
@anonym_80a8d9

@anonym_80a8d9 tieto info máš od koho?

autor
18. máj 2026
@mysulkamysulka

@mysulkamysulka veľa otázok mi píšeš.. Ale pokúsim sa ti na ne odpovedať keď mám kľud. V prípade smrteľnej choroby samozrejme neočakávam od neho že by nemal inú ženu. Môže mať druhu manželku. Síce by ju nemal mať ale môže mať. Nechcem byť na príťaž. Ale mal by sa o mňa postarať mam tvoj názor za svoj. To je ale niečo iné. Tu ide o to co je teraz. Kvôli sexu. My mame sex takmer každý deň snažím sa mu plniť jeho potreby ako najlepšie viem. A naozaj si nemyslím ze by som ho zanedbávala.
Čisto môj manžel chce druhu ženu na sex výlučne. Proste mat milenku. Kvôli chtic u ebo ma vysoké libido extrémne a ja mu ho asi neviem úplne naplniť hoci sa snažím.
Ale mam tiež rôzne niekedy problémy zdravotné dole a pod. Pripadne zápal mechúra a iné. A nedokážem to úplne vždy na 100percent riešiť plus mávam dlhú menzes. To tiež sa už ponosuje že akosi dlho to trvá alah alah že on už chce.
Jemu nestačia iné formy počas menzesu uspokojovanie ktoré mu dávam. On chce výlučne sex.
No a neviem keď ho nemá so mnou tak asi chce s inou logicky. A asi sa veľmi musí premávať, aby ma nepodvadzal,Alebo ma už podvádza neviem vlastne. Ja nemám fyzické dôkazy.
A nie. My sme mladí. Dieťa sme plánovali pohoda sme zdraví môžeme mať dieťa nie je problém. Cize nie som chorá a ani stará. Tu nejde o dieťa. Po dieťati ani moc on neprahne. Lebo proste ma sexuálny chtic niekde mimo mňa. Úplne inde ako ja. Ja sa snažím kooperovat s nim a naozaj som ochotná kadečo v posteli s nim Robiť ale cítim ze nie som dost preňho. Jeho chtic a sexualita je niekde mimo mňa. On je úplne niekde inde. Chcel by to denne 10krat a ešte do toho iné ženy a pod. Ma to v sebe zakorenené. Neviem ako to inak nazvať a pomenovať. Za mňa už jeho správanie je ako nymfomania proste. @vevesh

autor
18. máj 2026
@anonym_509824

@anonym_autor nie
Jasne stanovene hranice hned na zaciatku, trosku je vsak “poeuropsteny” nie ako niektori nebudem sa vyjadrovat
Ak by s niecim takym vyrukoval, dovidenia mam zbalene kufre odchadzam a nezaujimam sa, ostan radsej este bezdetna

@anonym_509824 lenže mne už týkajú hodiny na dieťa.

autor
18. máj 2026
@bielasovicka

@anonym_autor ty si načo vôbec založila túto diskusiu? Miluješ ho, tak ci tak s nim chceš zostať. Tak načo toto bolo dobré vypisovať tu na 20 strán?

@bielasovicka mam veľmi ťažkú situáciu a práve teraz mam na vazkach seba a svoj život
.. Ze ci toto všetko mam zanechať manžela ktorého milujem pohodlie domov to ze nemusím. Pracovať môžem sa venovať sebe ale on bude mi zahýbať. Jak to už nerobí. Neviem co s tým. Trhá mi to ale srdce na kusy. Ako nebola by som prvá ani posledná ale toto sa mi zdá moc

anonym_80a8d9
18. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_80a8d9 tieto info máš od koho?

@anonym_autor prvotnu info, ze nieco take vobec funguje od moslima. Dalsie info uz dohladas na nete lahko. Ja neviem, co je to za nabozenstvo, ze co krajina, to ine nabozenske pravidla. Ano, bol z Egypta.
A ako mozes citat, aj vevesh o tej moznosti vie, aj lenkakravcova o nej vedela. Ci je to v korane, alebo kde to maju napisane, to ja neviem. Mne je to jedno. Ja si moslima za muza nezoberiem.

anonym_80a8d9
18. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_509824 lenže mne už týkajú hodiny na dieťa.

@anonym_autor pises, ze ste mladi (obaja) a hned na to, ze Tebe uz tikaju biologicke hodiny. Tak kde je pravda?

autor
18. máj 2026
@anonym_80a8d9

@anonym_autor pises, ze ste mladi (obaja) a hned na to, ze Tebe uz tikaju biologicke hodiny. Tak kde je pravda?

@anonym_80a8d9 tak ako mladí sme ja beriem ze mladi ľudia sú do 40ky..
A sme cca 37 obaja...
A deti nie sú naozaj v tomto smere nič pre čo by chcel takéto nechutnosti robiť. Ze mávať sex mimo manželstva inde a naháňať baby