Akceptovali by ste druhu manzelku pre manzela-moslima?ano alebo nie?
Ahojte.
Chcela som sa spýtať. Tie, Ktoré máte za manžela moslima. Tolerovali by ste mu druhú manželku? Aj keď by ju mal mať iba na sex napr. Ale bola by akoby manzelka proste.
Tolerovali by ste mu inú ženu okrem vás? Chápali by ste jeho kultúru a náboženstvo až v tomto smere ? Ak sre také nieco zažili?
Chcel to od vás niekedy vás manzel-moslim?
Môj manžel moslim totiz po rokoch vzťahu začal vystrkovat rožky, že druhá žena na sex by bola super lebo má vysoké libido a chcel by ďalšiu. A ja mu nepostačujem. Hoci máme sex každý deň. A pokiaľ mi to povoľuje zdravie aj dvakrát do dňa pokojne ráno a vecer. Nechapem teda o čom to hovorí. A to nehovoriac o tom, že sníva o ďalšej žene čisto v sexuálnej rovine a dokonca mi to párkrát povedal počas sexu.
Manžel je Ind-moslim.
Čerstvo vrázu pred rokom
Dokopy spolu cca 7 rokov. Bezdetní.
Ďakujem za normálne komentáre. Poprosim iba dievčatá ktoré majú takúto skúsenosť. Nie vsevedky, ktoré by to " Nikdy nepovolili" A je to "guy".
@anonym_3bf79e lenže pre mňa to normálne nie je a nechcem to akceptovat. Deliť sa o môjho pekného manžela nechcem s nikym
@anonym_autor rozumiem ale to si musíte vydiskutovat len vy dvaja doma. Kompromis nie je. Ale takéto smerovanie nie je moc optimisticke, keď ma muž takéto reči, časom si nájde ďalšiu, či mu to dovolíš alebo nie.
po "klasickych" filmoch a knihach(a skusenosti Very Wisterovej) som vedela, ze cudzinca si nikdy nevezmem. aby som raz neprisla o deti. ale co tu citam, je pre mna novy level 🤯🤯🤯 dufam, ze moja dcera nebude tak sprosta ako tu autorka.
@anonym_b6df54 moja dcéra po skúseností na Erasme skonštatovala že moslima nikdy, boli ako utrhnutí z reťaze, alkohol, v posteli každú noc iná, dokonca aj moslimky.
Často sa tá téma preberala, pre moslimov sú biele ženy iba maso, bez hodnoty a to boli mladí chalani a už mali v hlave guláš, biele ženy sú len k.. na jednu vec, za ženu by ju nikdy nechcel, to chcel nepośkvrnenú moslimku.
Moslimky po erasme utli kontakty, jedna sa vyjadrila, že by ju otec zabil ak by sa dozvedel čo tam vyvádzala, úplne bez srandy.
Na koľko si na Slovensku a u nás nie je možné uzatvoriť ďalšie manželstvo pokiaľ v jednom zotrváva . Takže odpovedať je jednoznačná -nie , nedovolila ! Ak chce mať doma hárem , nech ťahá odkiaľ prišiel ! Keď sa na to pýtaš , evidentne ste túto debatu pred svadbou preberali a vtedy ti nasľubovaného hory - doly . Nemáte spolu deti , pošli ho do riti
Veď si tu už písala nedávno... Teraz mi to doplo... Teraz zase pre zmenu s druhou ženou... Obmena. Muž lekár, len by trtolil, a Ty nemôžeš odísť od neho, lebo si v UK a nemáš ani fuka
@anonym_autor ano
@anonym_autor
Samozrejme,že ano.
Pokial by to bolo recipročné.
Tak hadam je najprv normalny zakon a az potom Islam/Sharia law.
Moslima by som si nezobrala. Precitaj si knihu The Suitable boy, tam je to krasne vysvetlene.
Co SA tyka druhej zeny, no co to poviem, zijem v Londyne a mam kolegine, co Mali otca s viacerymi zenami. Vacsina s tym nikdy nebola ok,lebo matka Bola za handru. Toto su ale vsetko pristahovalci z tretieho sveta.
A ci by som dovolila? O moslima by som ani bicykel neoprela. Hovorim SA tomu predchadzanie komplikacii a problemov.
@oslo1 Amen!!! Uplne ctrl c + ctrl v cela ja, som rada, ze este stale je nas par na svete rozumnych a vidiacich triezvo realitu :D 🍀🍀🍀 (tiez som zila v UK a uz by som sa tam ani za milion nevratila, Vieden mam na skok a ani tam detto, je to tam uz tiez dost v haji, to sa asi uz nikdy nenapravi, zial, lepsie uz nebude)
Nuz, komu niet rady, tomu niet pomoci.
Alebo je neskoro plakat nad rozliatym mliekom.
(Preto mi ta, autorka (a tebe podobnych), nie je absolutne luto. Ty si si zvolila svoju cestu. Tak sa cudujem, ze sa vobec cudujes.)
@anonym_0cbcf6 Bavime sa o islame, si si ista, ze zena je podla nich rovnocenna? 😃 mne staci, ked vo Viedni vidim v lete v 35 stupnoch zeny zahalene od hlavy po paty v ciernych habitoch, a vedla nej muz v kratasoch a tricku. Lebo je asi viac😵💫
@anonym_43c25c uz to prislo aj do BA, zial. Najma v nedele, ked je v AT vsetko pozatvarane. Odporucam ist sa prejst na Nivy a clovek hned uvidi, kam smeruje Europa... Dlho Europou uz asi nebude ;( ale velkou krajinou 3. sveta, mix podovliekanych narodnosti z kade tade
(A SK/Europske kocky sa s nimi este veselo mnozia)
Nuz, komu niet rady, tomu niet pomoci.
Alebo je neskoro plakat nad rozliatym mliekom.
(Preto mi ta, autorka (a tebe podobnych), nie je absolutne luto. Ty si si zvolila svoju cestu. Tak sa cudujem, ze sa vobec cudujes.)
@heidi4 presne. Tá jej predchádzajúca téma, niekedy zo začiatku roka, je asi vymazaná, nenašiel som ju. Ale došlo mi, že je to ona. Ind, moslim, lekár, v Británii, na Slovensko sa ona nemá kam vrátiť a manžel trtko... a teraz to isté, len v bledomodrom. Manžel má málo, treba druhú ženu... Čo si vybrala, to má.
@heidi4 presne. Tá jej predchádzajúca téma, niekedy zo začiatku roka, je asi vymazaná, nenašiel som ju. Ale došlo mi, že je to ona. Ind, moslim, lekár, v Británii, na Slovensko sa ona nemá kam vrátiť a manžel trtko... a teraz to isté, len v bledomodrom. Manžel má málo, treba druhú ženu... Čo si vybrala, to má.
@kocuris Milujem tie baby, ktore vidia "peknych opalenych" a chcu sa citit strasne cool, in (ci originalne, medzinarodne, moderne? Absolutne netusim), tak sa takto idu zahravat s ohnom, len akosi zabudaju, ze sa zahravaju len a len s vlastnym zivotom. A potom zrazu sokovane vyplakavaju. (Cavovia su v cajku, sak ziskali vstup do EU, su zahojeni, ruka hore.)
Preto mi ich nie je absolutne luto, mozu si za to uplne same, nikto ich do toho nenutil, bolo to ich vlastne rozhodnutie, nepoucili sa z chyb a varovani inych, tak ostava im len poucit sa z chyb vlastnych.
Ako si ustelies, tak si lahnes.
Proste nepoucia a nepoucia sa tie baby nikdy.
@kocuris Milujem tie baby, ktore vidia "peknych opalenych" a chcu sa citit strasne cool, in (ci originalne, medzinarodne, moderne? Absolutne netusim), tak sa takto idu zahravat s ohnom, len akosi zabudaju, ze sa zahravaju len a len s vlastnym zivotom. A potom zrazu sokovane vyplakavaju. (Cavovia su v cajku, sak ziskali vstup do EU, su zahojeni, ruka hore.)
Preto mi ich nie je absolutne luto, mozu si za to uplne same, nikto ich do toho nenutil, bolo to ich vlastne rozhodnutie, nepoucili sa z chyb a varovani inych, tak ostava im len poucit sa z chyb vlastnych.
Ako si ustelies, tak si lahnes.
Proste nepoucia a nepoucia sa tie baby nikdy.
@heidi4 Akoze nechapem, kde maju rozum. Chlap im povie, ze je najkrajsia zena na zemi a chcu len ju a ine kaleraby a oni cele roztopene sa hned hrnu do sobasa a tu je vysledok...
@anonym_autor ja mam pocit, ze on uz sa rozhodol a chce teraz to svoje rozhodnutie posvatit tvojim suhlasom, preto tie argumenty, ze kolko muzov ma milenky. Kolko muzov ale milenky nema a su tu…
@heidi4 Akoze nechapem, kde maju rozum. Chlap im povie, ze je najkrajsia zena na zemi a chcu len ju a ine kaleraby a oni cele roztopene sa hned hrnu do sobasa a tu je vysledok...
@anonym_43c25c presne, oni su vychcani, ide im najma o povoleny pobyt v EU, natliachaju vsetkym rad radom kaleraby a jedna sa raz chyti urcite, co tam po tom, ze to nemyslia vazne. V minulej praci sme mali tiez takych expertov a vsetkym nam babam tliachali to iste, len im nenapadlo, ze si to medzi sebou povieme a budeme sa na nich len smiat. (Nastastie sme z tych rozumnejsich 😁) Ako si tu zufalo rozhadzuju siete na vsetky strany a chcu do nich chytit AKUKOLVEK, hlavne, ze nejaka bude. Su schopni povedat vsetko, co chce baba pocut, len aby ju dostali. Prd makovy myslia vazne. Im ide vela, tak povedia aj, ze maju doma zlatu banu. 🤣👌🏻
Zivy priklad bola jedna baba, o ktoru by bezny Slovak asi bicykel neoprel, tak to bol nakoniec asi aj win-win vztah, on tu ziskal pobyt a poistil si ju este deckom a ona cela happy, ze konecne niekoho ma.
Ach jaj.
Akoze nic proti inym narodnostiam, ale nech si ostanu tam, odkial prisli, ked sa tu nechcu prisposobit a idu sa tu roztahovat so svojimi "zakonmi". 🙄
@anonym_43c25c presne, oni su vychcani, ide im najma o povoleny pobyt v EU, natliachaju vsetkym rad radom kaleraby a jedna sa raz chyti urcite, co tam po tom, ze to nemyslia vazne. V minulej praci sme mali tiez takych expertov a vsetkym nam babam tliachali to iste, len im nenapadlo, ze si to medzi sebou povieme a budeme sa na nich len smiat. (Nastastie sme z tych rozumnejsich 😁) Ako si tu zufalo rozhadzuju siete na vsetky strany a chcu do nich chytit AKUKOLVEK, hlavne, ze nejaka bude. Su schopni povedat vsetko, co chce baba pocut, len aby ju dostali. Prd makovy myslia vazne. Im ide vela, tak povedia aj, ze maju doma zlatu banu. 🤣👌🏻
Zivy priklad bola jedna baba, o ktoru by bezny Slovak asi bicykel neoprel, tak to bol nakoniec asi aj win-win vztah, on tu ziskal pobyt a poistil si ju este deckom a ona cela happy, ze konecne niekoho ma.
Ach jaj.
Akoze nic proti inym narodnostiam, ale nech si ostanu tam, odkial prisli, ked sa tu nechcu prisposobit a idu sa tu roztahovat so svojimi "zakonmi". 🙄
@heidi4 (*o vela)
Celkovo ta pokora, ucta, slusnost voci domacim ma na nich irituje, akoby oni boli tu nadradeni a my menejcenni, najma menejcenne (zeny), to sa mi na nich nepaci. Fakt to tu nepotrebujeme, baby.
(Ja kdekolvek som inde zila, drzala som hubu a krok, hlava dole, ucta, vdacnost, slusnost k domacim aj krajine a nie chodit si po ich krajine ako princezna, ze mi to patri a som tu doma a oni su h*vna. To kde sme)

@anonym_fa2e9c Toto bolo dosť rasistické. A čo spravíš, keď ti ich sem privezie Fico 150000 kusov z Uzbekistanu alebo Simecka obdobny počet z Afganistanu a Afriky?
@anonym_df0cbf a nie je rasisticky aj jej nazor, ze biely muz, Slovak, kazdy pachne? No chuda, nemala si z coho vybrat... To je tiez rasisticke. Ci jaaaj, pockat, to sa moze, lebo je biely. Rasizmus je len v jednom.smere vzdy, ci ako to?