Bola Matka Tereza zapletená do Epstein files?
Dobrý deň, veríte tomu, že mohla byť Matka Tereza zapletená do epstein files ? Natrafila som na také video, avšak žiadne vierohodne info som k tomu nenašla.
@anonym_autor Skus použiť mozog. Kedy žila a zomrela Matka Tereza???
@anonym_autor tak ona bola pekne kvitko sama od seba... otazka je, co by Epsteinovi akoze dohadzovala... Sice sa mohli "stretnut" (casovo), ale myslim si, ze tie hlavne aktivity mal ked uz bola mrtva... sice bol aktivny uz od 80s, ale asi este nie az tak velmi... ved lahka odpoved - pozri si tie subory na nete a najdi jej meno...
😂 hej, hej ... v 97 zomrela v Indii ale predtým si ešte odskočila do Ameriky k Epsteinovi... kúsok rozumu skús zapojiť
Bola to síce otrasná osoba ktorá si nezaslúži taký obdiv ako jej niektorí dávajú ale zas odtiaľ potiaľ
@anonym_autor a ujo google hovori, ze "The confusion appears to stem from a 2018 incident where workers at a Ranchi, India, shelter run by the Missionaries of Charity (founded by Mother Teresa) were accused of selling a baby."...
To znamena, ze v 2018 udajne niekto z charitativnej organizacie, ktoru zalozila predal dieta...
Neviem, či vôbec bola možnosť aby sa stretli....Ach, niekedy ten internet ale dáva sci-fi...
Videla som ich spolocne foto ako aj napr. s papezom a Dalajlamom. Otazne je, aka je pravda... Foto este nemusi nic znamenat, ak je vobec realne. Kazdopadne Matka Tereza je kontroverzna osoba.
Mam nazor na jedneho aj druheho a je mi uplne jedno, ci sa mohli stretnut alebo ci sa stretli. Nie su to dobri ludia.
Ved v tych spisoch moze byt spomenuty ktokolvek, to nie su len nejake faktury alebo co, ale emaily, konverzacie, vypovede svedkov, vsetko mozne okolo Epsteina. A vies si to aj ciastocne dohladat kto a ako tam spomenuty bol. J.E. bol vplyvny a bohaty muz, logicky sa stretol a vyfotil s nespocetnym mnozstvom ludi. Ja som sa stretla s Ficom a Bastrnakom a ich kamoska nie som 😂 A keby niekto prezeral moj whatsup, tak iste aj Brada Pitta tam mam spomenuteho, aj ked som ho v zivote nestretla. Cize treba triezvo uvazovat, overovat si veci a neverit hned nadpisom bulvarnych platkov. Mat fotku s nim nic znamenat nemusi, pisat si s nim a dohadzovat si baby ako ujko Lajcak je uz ine kafe.
@anonym_autor keby len Matka Tereza, aj Mona Lisa
@anonym_autor nemuseli sa stretávať, ale je možné, že obchodovali s deťmi. MT mala charitatívnu organizáciu, kde bohatí prispievali peniazmi za výmenu detí. Kriminalita sa deje bežne v týchto charitách nie sú tak kontrolované a krásne sa tam perú peniaze, obchoduje s deťmi na orgány, prostitúciu, satanské rituály... hlavne v chudobných a vojnou postihnutých krajinách.
Ona s ním nemá nič spoločné.
Aj keď mala veľmi ďaleko od svätých 🤫. Je o tom dosť svedectiev aj dokumentov. Od toho ako peniaze posielala Vatikánu až po to že ľuďom v bolestiach odmietala dávať lieky vrátane detí. Že aby cítili ako sa cítil Kristus na kríži. Hlavne že sebe dopriala luxusné súkromné lety, súkromné špičkové nemocnice. Falošná a zlá osoba. Ale áno Vatikán si ju bude brániť no.
Dokedy sa toto ešte bude riešiť? Čo sa na minulosti zmení?
Dokedy sa toto ešte bude riešiť? Čo sa na minulosti zmení?
@anonym_bebfd8 Poznanie minulosti vie zmenit buducnost. Chapem, ze niektorym ludom sa urcite zistenia pacit nebudu, ale je to proste tak.
😂 hej, hej ... v 97 zomrela v Indii ale predtým si ešte odskočila do Ameriky k Epsteinovi... kúsok rozumu skús zapojiť
Bola to síce otrasná osoba ktorá si nezaslúži taký obdiv ako jej niektorí dávajú ale zas odtiaľ potiaľ
@anonym_4a5151 mňa by zaujímal vaše argumenty na váš názor " otrasná osoba"?
@kaja0210 tá striga bola všetko, len nie svätá.
@kaja0210 krstila chorých a zomierajúcich bez ich vedomia a súhlasu.
Chorým neposkytovala liečbu (lieky) a jedlo lebo vraj je krásne vidieť, že trpia ako Kristus o pašiach.
Opakované používanie ihiel na viac pacientov, "liečba" rakoviny studenými kúpeľmi - kde ona sama si tie svoje nemocnice nazývala domovami umierajúcich (no bodaj by nie, v takých podmienkach). Odmietala modernizáciu tých domovov lebo vraj tak by to Ježiš nechcel...
Odmietala akúkoľvek formu antikoncepcie a ženy ktoré nejakú používali považovala za odpad ktorý je neschopný milovať
Samozrejme, jej formy financovania kde dostávala miliardy ktoré sa záhadne tratili - vyjadrenia že bola najbohatší klient banky - komédia...
Myslíte, že tie deti aj jedli?
@anonym_autor Tá sa u Najvyššieho pravdepodobne povedala z iných hriechov. A že ich nebolo málo.
@kaja0210 krstila chorých a zomierajúcich bez ich vedomia a súhlasu.
Chorým neposkytovala liečbu (lieky) a jedlo lebo vraj je krásne vidieť, že trpia ako Kristus o pašiach.
Opakované používanie ihiel na viac pacientov, "liečba" rakoviny studenými kúpeľmi - kde ona sama si tie svoje nemocnice nazývala domovami umierajúcich (no bodaj by nie, v takých podmienkach). Odmietala modernizáciu tých domovov lebo vraj tak by to Ježiš nechcel...
Odmietala akúkoľvek formu antikoncepcie a ženy ktoré nejakú používali považovala za odpad ktorý je neschopný milovať
Samozrejme, jej formy financovania kde dostávala miliardy ktoré sa záhadne tratili - vyjadrenia že bola najbohatší klient banky - komédia...
@bosorkabb to fakt😵 Vedela som, že nie je až tak svätá ako sa tvári, ale takýto hnus by som na ňu nepovedala. Ale tak...zase vystihuje to cirkev.
@anonym_4a5151
@bosorkabb to fakt😵 Vedela som, že nie je až tak svätá ako sa tvári, ale takýto hnus by som na ňu nepovedala. Ale tak...zase vystihuje to cirkev.
@anonym_4a5151
@katkazatka bohužiaľ je to tak.
@anonym_4a5151
@katkazatka jedna osoba nevystihuje cirkev. Rehoľné sestry sú profesionálne ošetrovateľky a starajú o chorých v nemocniciach, hospicoch...

A su aj s tebou v miestnosti? Takato info je na urovni plochej zeme a alobalu na hlave