icon

Aké meno pre súrodenca ku Terezke?

20. máj 2026

Aké meno sa vám hodí pre súrodenca k Terezke (Tereza) 😊

Strana
z2
anonym_8ddb4f
20. máj 2026

@anonym_autor hocijaké 😃

autor
20. máj 2026
@anonym_8ddb4f

@anonym_autor hocijaké 😃

@anonym_8ddb4f áno taká Jessica sa hodí úplne perfektne 🤣. Hľadám inšpiráciu nie posmešky...🤷🏼‍♀️

janinah
20. máj 2026

Barborka

stellarstar
Včera o 03:44

Bez mk to nejde?

belllinka
Včera o 03:53
@anonym_autor

@anonym_8ddb4f áno taká Jessica sa hodí úplne perfektne 🤣. Hľadám inšpiráciu nie posmešky...🤷🏼‍♀️

@anonym_autor ma sa rymovat, ci co??Tereza/Agnesa, Vanesa, Larisa

anonym_d49945
Včera o 04:13

@anonym_autor Tereza je moja svokra, ale teda k téme, ja som chcela, aby sa obidve moje deti volali na rovnaké začiatočné písmeno, vtedy sa mi tie mená ku sebe hodia

biba_18
Včera o 04:21

chlapec alebo dievča? chlapec tomáš, maroš, marek, dievča tamara, juliana, alžbeta 🤷‍♀️

outami
Včera o 04:28

@anonym_autor mne by sa hodilo dievčenské Tamarka a chlapčenské Filipko

anonym_82577a
Včera o 04:37

Oliver,

anonym_16b4bc
Včera o 04:45

Adolf a Hildegarda

anonym_9b70e0
Včera o 05:08

Patrícia? Erika? Tamara? Chytte do ruky kalendar a hladajte

anonym_017f23
Včera o 05:13

@anonym_autor beata, zuzana, magdalena, juraj, michal, martin

btus
Včera o 05:17

Aké chceš. Suseda má Terezku a Vlka, My doma Terezka a Tomáš, ďalších, čo poznám: Terezka a Martin, Terezka a Júlia, Terezka a Barbora, ..... je to len na vás, aké meno sa vám páči. A také sa aj hodí. 🙂

anonym_19fcfc
Včera o 05:37
@outami

@anonym_autor mne by sa hodilo dievčenské Tamarka a chlapčenské Filipko

@outami Tak mu to napisu do RL? Ze Filipko? 🤦‍♀️

madono
Včera o 05:38
@btus

Aké chceš. Suseda má Terezku a Vlka, My doma Terezka a Tomáš, ďalších, čo poznám: Terezka a Martin, Terezka a Júlia, Terezka a Barbora, ..... je to len na vás, aké meno sa vám páči. A také sa aj hodí. 🙂

@btus Suseda má naozaj Vlka? či je to preklep? 🙂

biba_18
Včera o 05:39
@madono

@btus Suseda má naozaj Vlka? či je to preklep? 🙂

@madono asi vilka 😒

madono
Včera o 05:41
@biba_18

@madono asi vilka 😒

@biba_18 asi áno, ale ja by som sa už ani z toho Vlka nedivila. 🙂

sara07
Včera o 05:43

snád vyberieš meno ake sa ti pači nie , surodenec je vhodny doplnok ? lebo to mi tak vychadza
vôbec by som nebrala ohlad či sa hodi nehodi k surodenocovi, základ je k priezvisku

ria_sprout
Včera o 05:43

Tiež nejaké klasické podľa mna, keďže je gréckeho pôvodu, tak by som šla tou cestou - dievčenské Elena, alebo chlapčenské tak Filip alebo Alexander

sara07
Včera o 05:44
@anonym_autor

@anonym_autor to nebol posmešok ale skôr konštatovanie alebo povzdych

anonym_16b4bc
Včera o 05:45
@madono

@madono Vlcik pod papat 😃. Ani ja by som sa uz menu Vlk nedivila. Uz ozaj vselijake mena davaju detom.

ria_sprout
Včera o 05:46

Inak nechápem tej kritike, tiež som svojim deťom vyberala mena tak aby sa k sebe hodili, tak aj k nášmu priezvisku aby jeden nebol exotický a druhý klasický. Tak asi hľadá autorka inšpiráciu, mne príde že na modrom koniku musíte hejtovat úplne v každej nevinnej téme. Niekomu už asi čítanie internetu trocha preteká cez mozog.

k_kvietok
Včera o 06:05

Eduard

dadis
Včera o 06:17
@madono

silvike
Včera o 06:22

@anonym_autor Ja tomu nerozumiem, tomu hladaniu mena aby sa hodilo k surodencovi ? Ved kazdy je original. Mam tri deti a nikdy sme nevyberali mena aby sa k sebe hodili. Ono ked sa rodicom pacia exoticke mena tak daju asi vsetkym surodencom take alebo ked sa im pacia skor klasicke tak daju klasiku asi vsetkym. Ale aby sa hodilo jedno ku druhemu ? Ked uz tak som pozerala ako to bude zniet s priezviskom. Inak som vobec neriesila ako sa volaju ostatní. My mame najstarsiu Terezku a potom prisiel Janko a potom FilipGregor.

biba_18
Včera o 06:25

@dadis tak každému je hádam jasné že tie mená dávajú spoluobčania ...

anonym_2b3a09
Včera o 06:28

Také,aké sa ti páči.Tvoje deti nebudú ani v jednej triede, budú mať každý iných kamarátov, rôzne krúžky, potom sa ti vydajú, meno partnera ,ani priezvisko si nebudú tiež vyberať tak,aby im to pasovalo. Kedy je ten moment,že chceš,aby ich mená ladili? Sú to samostatné bytosti.

danielka20101989dadus
Včera o 06:41
@anonym_autor

Mne by sa páčilo k Terezke- sestra Tamara a brat Tobias, Tadeáš. Je to na Tebe, prajem šťastné a pokojné vyberanie, u nás to bolo každý týždeň iné 🤣 a nakoniec máme z Filipa Matúš a z Alžbety Barborku.

lia2022
Včera o 07:10

@anonym_autor Ahoj, my sme mali vybraté keď by bolo dievčatko meno Terezka ❤️ ale čakáme chlapca.
K tomu menu by sa mi hodilo chlapčenské Peter alebo Dávid a pre sestru Adela alebo Tamara .
Prajem ti nech dobre vyberieš 😉.

danica2711
Včera o 07:50

aké len chceš. Prečo sa musia k sebe hodiť?

Strana
z2