Manželova vazektómia a jej vplyv na katolícke manželstvo
Ak muž katolík spáchal hriech vazektomie, môže s ním mať manželka sex, hoci už nikdy nebudú môcť mať deti? Alebo musí ísť muž na refertilizaciu (zrušenie vazektomie) a až vtedy majú cirkvou povolený sex? Pozná niekto nejaký katolícky manželský pár, ktorý toto riešil? Ak áno, ako to majú?
@anonym_autor
Halooo! Ľudia zlatí a volebné právo máte ešte stále. Aj OP? Táto otázka je tuším vtip. Veď zober prosím ťa vlastný rozum do hrsti. Aby mi cirkev dovolovala či zakazoval mať sex, tobôž s vlastným mužom?? Vám už úplne bygumovsli mozog podaktorym!
Žena nie je chodiaci inkubátor, už to konečne pochopte a začnite ten mozog aj používať, nie len vlastniť.
Takúto kravovinu pridebilnenu žiadny Boh predsa nevymysleli ,,,🤯
@anonym_autor apoštol Pavol písal kresťanom aby si neodopierali sex v manželstve lebo by ich potom mohol Satan pokúšať keby sa neovládli
1. list Korinťanom 7,2-5
@anonym_bfb848
Vtedy ešte nevedel o Tom, že bude možnosť sterilizácie ,,😁 Alé dávam ti za pravdu
Spýtaj sa kňaza, resp. biskupa. Tu ti isto neporadia, majú z takych tém zábavu.
@anonym_16828b
Skôr hrôzu zo straty rozumu zopár jedincov
@anonym_16828b ako rieši biskup antikoncepciu ak nechce mať príliš veľa detí?
@anonym_bfb848
Má sex s chlapom 🤭
@anonym_autor a čo teba do toho ???🤣🤣🤣🤣 Do jeho vazektomie ? Snáď nie si kamarátka zo stretka a závidíš že tlvy si musíte dávať pozor?
Aj ja mám správenu sterilku a áno som hlboko veriaca...a Pán Boh vie prečo...a on jedine on má právo má súdiť ...a ako má bude súdiť to vie len a len on....ja sa mozem nadejat len jeho milosrdenstva...on mi môže odpustiť všetko...a ja nekonal zlo kôli tomu že sa spolieham na jeho milosrdenstvo...ale viac detí by som nezvládla....určite by som si siahla na život kôli vyčerpaniu...už som mala na malé ale vylizala som sa z toho...nezabúdaj láska,láska,a láska zakrýva množstvo hriechov...
Takže prvoradá musí byť v živote láska....
A ešte podotknem s manželom sa milujeme kedy sa nám chce,ako sa nám chce,sme si navzájom radosťou a rozkošou....a tešíme sa že sa môžeme spolu milovať koľko sa nám zachce...pretože v manželstve je sex dovoleny a dokonca ho nemáš v manželstve odmietať ,jedine kôli modlitbe...

@anonym_autor ludia preco sa toto pytate odbornikov na modrom konikovi? Denno denne nieco. Chod sa pytat knaza alebo biskupa. Iba sa tu zbytocne potom trepe dve na tri. Zvrhne sa to na osocovanie vysmech atd