Môžem si vziať tieto šaty na prvé sväté prijímanie syna?
@lienka288 velmi pekne, zavisi aj od matrosa, ci sa nebudu krcit. Budete sediet alebo stat?
Plusy: velmi pekne elegantne saty
Minusy: uzka sukna, da sa v nich chodit? Matros, su krcive? najma v lete, ked byvaju prijimania a clovek sa poti? Dokazes si v nich v kostole klaknut?
@anonym_c163ee dokážem nekrci sa pekne ukážu aj rukávy
A ja budem mat iny nazor,mne sa nepacia vobec.Tie velke rukavy,ktore su uplne mimo v kombinacii s dlhou suknou po lytka,co uz samo o sebe tato dlzka nelichoti ziadnej postave,nevyzera to vobec dobre.A myslim ze nazivo to bude este ovela horsie, lebo ta latka urcite nebude taka vystreta na obrazky,rukavy budu splasavat,podla mna to bude jeden velky fail.Treba si uvedomit kolko upravy je na tej fotografii.
@maminkadeticiek je výstroja rukávy pekne stoja nesplasnu
Za mňa nie, hoci sú pekné. Tam majú vyniknúť deti. Mne sa na prijímanie pre matku najviac hodí nejaký klasický kostým s topom alebo blúzkou.
Za mňa nie, hoci sú pekné. Tam majú vyniknúť deti. Mne sa na prijímanie pre matku najviac hodí nejaký klasický kostým s topom alebo blúzkou.
@marsmykkok podľa mňa sú svojou slávnostnosťou presne porovnateľné s takým pekným kostýmom. Dievčatá v bielych šatách určite nezatieni. A toto sú krásne decentné šaty ako stvorené na túto príležitosť. A nejaký obyčajný pracovný kostým by sa mi na takúto príležitosť naopak vôbec nehodil
@marsmykkok preco? Nie je stara babka

@lienka288 8 ročný už má 1 sväté prijímanie.?
@anonym_8052fb áno v júni 9