icon

Spovedá sa ešte v Bratislave alebo Malackách?

Dnes o 06:51

Ahojte. Spovedá sa ešte aj dnes? Neviete? Bratislava alebo Malacky

mamina7070
Dnes o 06:52

na Hlavnej stanici spoveda biskup Halko
inde uz nie

autor
Dnes o 06:53
@mamina7070

na Hlavnej stanici spoveda biskup Halko
inde uz nie

@mamina7070 v Bratislave?

autor
Dnes o 06:54

Našla som, ďakujem celmi pekne!

anonym_24dae2
Dnes o 06:57

Ked som veriaci, tak robim veci ako sa maju robit. Teda sa aj vyspovedat vtedy, ked su spovede.

maryetta
Dnes o 06:58
@anonym_24dae2

Ked som veriaci, tak robim veci ako sa maju robit. Teda sa aj vyspovedat vtedy, ked su spovede.

@anonym_24dae2 aj dnes su este spovede.

anonym_24dae2
Dnes o 07:01
@maryetta

@maryetta U nas nie.

maryetta
Dnes o 07:03
@anonym_24dae2

@maryetta U nas nie.

@anonym_24dae2 to ze u vas nie neznamena ze je to tak vsade. A myslim si ze aj tam ak by niekto poziadal knaza o spoved tak vyspoveda.

mamina7070
Dnes o 07:03
@anonym_autor

@mamina7070 v Bratislave?

@anonym_autor ano na Hlavnej stanici v Bratislave pozri si jeho fcb profil
inde sa uz nespoveda v Bratislave a okoli ale ani u nas napr Trnavsky kraj

mamina7070
Dnes o 07:05
@maryetta

@anonym_24dae2 to ze u vas nie neznamena ze je to tak vsade. A myslim si ze aj tam ak by niekto poziadal knaza o spoved tak vyspoveda.

@maryetta katolicki knazi dnes slavia obrady Velkeho piatku a uz sa nespoveda, samozrejme ak je niekto v nebezpecenstve smrti a pod a zomiera tak su urceni knazi, ktori na zavolanie pridu ale toto nie je tento pripad.

anonym_1a1366
Dnes o 07:06
@anonym_24dae2

@anonym_24dae2 si troška tvrdá. Možno pani bola odcestovaná, kto vie.

maryetta
Dnes o 07:15
@mamina7070

@maryetta katolicki knazi dnes slavia obrady Velkeho piatku a uz sa nespoveda, samozrejme ak je niekto v nebezpecenstve smrti a pod a zomiera tak su urceni knazi, ktori na zavolanie pridu ale toto nie je tento pripad.

@mamina7070 obrady sa povacsine slavia az poobede. Ale samozrejme je to individualne ako vsade vo vsetkom.

mamina7070
Dnes o 07:21
@maryetta

@mamina7070 obrady sa povacsine slavia az poobede. Ale samozrejme je to individualne ako vsade vo vsetkom.

@maryetta obrady su poobede ale doobeda moze byt napr krizova cesta, alebo je vystavena sviatost Oltarna v Getsemani ale to je jedno, pani sa pytala na oblast kde zijem, poskytla som jej info, ktore je overene a relevantne, ak ty vies o inom kde v BA kraji a TT kraji dnes este spovedaju tak sem napis.
A teda knazi upozornuju na sv omsiach do kedy sa spoveda a kedy uz nie, uz vcera sa Velmi nespovedalo lebo doobeda sa posvacovali oleje (sv omsa s biskupom) a vecer uz boli obrady.

lukbe
Dnes o 07:21
@anonym_24dae2

@anonym_24dae2 "nesúďte a nebudete súdení"😉

maryetta
Dnes o 07:23
@mamina7070

@maryetta obrady su poobede ale doobeda moze byt napr krizova cesta, alebo je vystavena sviatost Oltarna v Getsemani ale to je jedno, pani sa pytala na oblast kde zijem, poskytla som jej info, ktore je overene a relevantne, ak ty vies o inom kde v BA kraji a TT kraji dnes este spovedaju tak sem napis.
A teda knazi upozornuju na sv omsiach do kedy sa spoveda a kedy uz nie, uz vcera sa Velmi nespovedalo lebo doobeda sa posvacovali oleje (sv omsa s biskupom) a vecer uz boli obrady.

@mamina7070 nemam prehlad o celom slovensku.

autor
Dnes o 08:03
@maryetta

@maryetta keď si veriaci, tak tvoja spoveď bola týmto odsudzujucim komentárom zničená, lebo súdiš. Pekný deň a prijatie svätosti bude alo svatokradez

autor
Dnes o 08:04

Podľa mna…

autor
Dnes o 08:04
@lukbe

@anonym_24dae2 "nesúďte a nebudete súdení"😉

@lukbe presne tak. Človek ani nevie čím si prechádzam čo som zažila preco som nešla Ach… škoda slov. Ale odpúšťam jej aj tak

autor
Dnes o 08:05
@anonym_24dae2

@anonym_24dae2 ten komentár mal ísť tebe nie Maryette

anonym_81d567
Dnes o 08:14

Este aj na tom sa dokazu pohadat, kedy sa kto spoveda a kedy sa nema spovedat. What?

anonym_24dae2
Dnes o 08:20

@anonym_autor To ze niekoho odsudzujem je tvoja myslienka. To ty odsudzujes mna. Aj toto povedz pri spovedi. Ze prisudzujes svoje myslienky inym.

autor
Dnes o 08:54
@anonym_24dae2

@anonym_autor To ze niekoho odsudzujem je tvoja myslienka. To ty odsudzujes mna. Aj toto povedz pri spovedi. Ze prisudzujes svoje myslienky inym.

@anonym_24dae2 tak ja sa nastatsie ešte vyspovedát stihnem, ty už nie. Už ti viac nebudem odpovedať

autor
Dnes o 08:55

Ja som dala slušnú otázku, či niekto spovedá a ty si ma prišla súdiť prvá. Ja ta ani nepoznám v živote by mi nenapadlo ti pisat ani nikomu keby sa opytat jednudcu otázku, keď na nu neviem odpoved

anonym_9a85ab
Dnes o 10:13
@anonym_1a1366

@anonym_24dae2 si troška tvrdá. Možno pani bola odcestovaná, kto vie.

@anonym_1a1366 to je ta kresťanská láska v praxi 🫣😂

anonym_1c0104
Dnes o 10:21
@anonym_24dae2

@anonym_24dae2 mozu byt okolnosti kedy to neslo, som hlboko veriaca ale toto by som nikdy nikomu nevycitala ale som rada, ze chce ist na spoved i ked dnes....ty by si uz ale nemal ist na prijmanie, lebo si spachala hriech tymto komentom a myslienkami, ktorymi si autorjy odsudila a povysila si sa nad nu

anonym_24dae2
Dnes o 10:24
@anonym_1c0104

@anonym_24dae2 mozu byt okolnosti kedy to neslo, som hlboko veriaca ale toto by som nikdy nikomu nevycitala ale som rada, ze chce ist na spoved i ked dnes....ty by si uz ale nemal ist na prijmanie, lebo si spachala hriech tymto komentom a myslienkami, ktorymi si autorjy odsudila a povysila si sa nad nu

@anonym_1c0104 Ona ani nevie, kde sa to da dnes. Nezaujimalo ju to. Do dnesneho rana. Rozumies tomu rozdielu. A mozno to aj ja este stihnem na stanicu.

anonym_1c0104
Dnes o 10:30

No a co? Rozumiem co myslis, a mozno nebola v kostole od Prveho sv.prijmania a o to je to krajsie, ze ju to tam taha a chce ist...neviem co je natom odsudzujuce, ... hlavne je ze CHCE a je uplne jedno kedy to je !!!