icon

Veriaci, veríte na zázrak v uzdravení?

Dnes o 16:21

Ahojte. Tí čo ste veriaci, veríte v zázrak v uzdravení?

Strana
z2
zuzinka888
Dnes o 16:22

Ano, no nie kazdemu je dopriaty

adri266
Dnes o 16:23

@anonym_autor Verim, aj sa nam to v rodine stalo.❤

anonym_4c6b7c
Dnes o 16:24

@anonym_autor áno v našej rodine už bolo viacej takých zázrakov ☺️

bloger
Dnes o 16:24

Verím

patrike
Dnes o 16:31

To "zazracne" uzdravenie definujete ako ? Cisto modlenie a ziadna dalsia liecba, lekari, lieky ? Pretoze ak sa modlite a sucasne sa liecite vedeckym sposobom, ako viete povedat co sposobilo uzdravenie ?

babababka
Dnes o 16:37

U nás sa to ešte nestalo,ale verím.Poznám pár ľudí,ktorí v zázračné vyliečenie veria a nie sú nábožní.

anonym_5ba4aa
Dnes o 16:38

@anonym_autor V podstate áno, ale nie v duchovnej rovine.

erikavesela
Dnes o 16:41

Neverim v zazraky

martinmmartin
Dnes o 16:42
@anonym_4c6b7c

@anonym_autor áno v našej rodine už bolo viacej takých zázrakov ☺️

@anonym_4c6b7c bez akejkolvek liecby uplne uzdravenie?

maddie1711
Dnes o 16:43

Nie.

janinah
Dnes o 16:48

Ano,aj viem o takych pripadoch.

anonym_0ef5c8
Dnes o 18:03

Som ateista, stal sa mi zázrak uzdravenia, ale zdravotnú poisťovňu to stálo vyše 100 000€

kakakina
Dnes o 18:09

Verím

ivana11155
Dnes o 18:10

@anonym_autor ano verim

autor
Dnes o 18:16
@anonym_0ef5c8

Som ateista, stal sa mi zázrak uzdravenia, ale zdravotnú poisťovňu to stálo vyše 100 000€

@anonym_0ef5c8 to znamená čo 😆

aurelia2000
Dnes o 18:18
@anonym_autor

@anonym_0ef5c8 to znamená čo 😆

@anonym_autor že poisťovňa zaplatila liečbu a potom sa stal ten zázrak uzdravenia, namiesto úmrtia.

anonym_4c6b7c
Dnes o 19:47
@martinmmartin

@anonym_4c6b7c bez akejkolvek liecby uplne uzdravenie?

@martinmmartin tak liečba tam samozrejme bola ale tej už lekári nedávali nádeje. K jednej tete už lekári volali príbuzných nech sa idú rozlúčiť mali nachystanu už plachtu že už je koniec a o pár hodín neverili vlastným očiam že sa jej stav rapídne zlepšil a teraz ešte pracuje bez akýchkoľvek následkov. A tak isto mojej dcére po narodení nedávali šance na život a keby aj tak zdravá nebude a dostala sa z komplikácií neuveritelnr rýchlo bez akýchkoľvek následkov. Tiež lekári samy nechápali ako to dokázala že sa stal zázrak a niekto tam hore to tak chcel. ☺️☺️☺️ Keď človek verí, úprimne sa modlí (najlepšie viac ľudí za úmysel) zázraky sa dejú a sme neuveriteľne vďační za tieto veci ❤️

anonym_8c1d48
Dnes o 20:03
@patrike

To "zazracne" uzdravenie definujete ako ? Cisto modlenie a ziadna dalsia liecba, lekari, lieky ? Pretoze ak sa modlite a sucasne sa liecite vedeckym sposobom, ako viete povedat co sposobilo uzdravenie ?

@patrike zazracne je take, ze mas diagnozu, ktora nie je mozna vyliecit medicinou, len sa to dajme tomu udrziava a zrazu zazracne zmizne nador, napriklad.
Moja svokra mala hydronefrozu oblicky, cakala na operaciu, modlila sa k svatemu Charbelovi (mozes si o nom cosi najst), bola na pomazani jeho "olejom", a na kontrole po hydronefroze ani stopa a operacia nebola potrebna. V karte ma pri tom napisane 3 velke cervene vykricniky. Nikto z lekarov nechapal. To vnimam ako zazracne uzdravenie.

kiki68
Dnes o 20:04

Ano, sama som bola svedkom takych zazrakov, clovek nikdy nevie, mne raz jeden velmi dobry neurochirurg povedal, ze on snad videl uz take veci, ze nemoze povedat ako lekar a vedec, preco sa to stalo a ako to medicinsky vysvetlit. Pretoze ti pacienti uz davno nemali zit, pripadne sa nalez stratil a taketo veci.

biibiana
Dnes o 20:16

My sme sa v období adventu modlili o uzdravenie bruška našej dcéry nakoľko jej nikto nikde nevedel zistiť prečo ju bolieva bruško. Každé ráno, každý večer to isté plač, bolesti. Modlili sa za nás aj v skupine z kostola.. 26.12. sa dcérka zobudila bez bolesti.. ani ďalší deň nič..ani ďalší nič a naďalej zdravé bruško, rozjedla sa. 🙏 Predtým ju brucho bolelo asi 6rokov bez zlepšenia. Vysvetľujem si to ako Vianočný zázrak. Nemali sme žiadnu liečbu vtedy.

anonym_a73bb2
Dnes o 20:27

Verím. Verím ze Boh môže uzdraviť ale paradoxne nejak sa za seba nemodlim aj keď to teraz potrebujem. Modlím sa za rôzne iné veci ale toto mi nejak nejde

anonym_4c6b7c
Dnes o 20:28
@anonym_8c1d48

@patrike zazracne je take, ze mas diagnozu, ktora nie je mozna vyliecit medicinou, len sa to dajme tomu udrziava a zrazu zazracne zmizne nador, napriklad.
Moja svokra mala hydronefrozu oblicky, cakala na operaciu, modlila sa k svatemu Charbelovi (mozes si o nom cosi najst), bola na pomazani jeho "olejom", a na kontrole po hydronefroze ani stopa a operacia nebola potrebna. V karte ma pri tom napisane 3 velke cervene vykricniky. Nikto z lekarov nechapal. To vnimam ako zazracne uzdravenie.

@anonym_8c1d48 sv. Charbel má veľkú moc 🙂

anonym_150540
Dnes o 20:30

@anonym_autor áno, manželovi po modlitbe za uzdravenie zmizol adenóm na hypofýze ktorý tam mal roky

autor
Dnes o 21:04
@anonym_4c6b7c

@anonym_8c1d48 sv. Charbel má veľkú moc 🙂

@anonym_4c6b7c https://acnslovensko.sk/novinky/modlitba-ako-sa... to je prosím toto ?

pr85
Dnes o 21:05

@anonym_autor Áno verím. Je ich mnoho zadokumentovanych napr. v Lurdoch. Nás Boh je všemohúci a vie spraviť zázrak, keď je to potrebné.

martinmmartin
Dnes o 21:09
@anonym_a73bb2

Verím. Verím ze Boh môže uzdraviť ale paradoxne nejak sa za seba nemodlim aj keď to teraz potrebujem. Modlím sa za rôzne iné veci ale toto mi nejak nejde

@anonym_a73bb2 tak to je potom velmi zvlastny a dobrodivy Boh ked dokaze uzdravit kazdeho ale vcsinu naschval necha trpiet ukrutnymi bolestami

martinmmartin
Dnes o 21:12
@pr85

@anonym_autor Áno verím. Je ich mnoho zadokumentovanych napr. v Lurdoch. Nás Boh je všemohúci a vie spraviť zázrak, keď je to potrebné.

@pr85 Sa chod spytat na detsku onkologiu ci je to potrebne

autor
Dnes o 21:14
@anonym_150540

@anonym_autor áno, manželovi po modlitbe za uzdravenie zmizol adenóm na hypofýze ktorý tam mal roky

@anonym_150540 a akej ?

anonym_4c6b7c
Dnes o 21:15
@anonym_autor

@anonym_4c6b7c https://acnslovensko.sk/novinky/modlitba-ako-sa... to je prosím toto ?

loliki
Dnes o 21:36
@martinmmartin

@anonym_a73bb2 tak to je potom velmi zvlastny a dobrodivy Boh ked dokaze uzdravit kazdeho ale vcsinu naschval necha trpiet ukrutnymi bolestami

@martinmmartin Ty máš s tým nejaký problém? Možno nechápeš dobrotivého Boha. Jasné. Ťažko vysvetliť, prečo niekoho uzdraví a niekoho nie. Otázka tu znela, či veríme na zázračné (nevysvetliteľné) uzdravenie. Viacerí potvrdili, že sa to deje, stalo sa, boli svedkom, zažili. Keby sa každý takto zázračne uzdravil, už by sa tomu nikto nečudoval a nebolo by to nič výnimočné. Môžeš sa pýtať a zamýšľať sa, prečo sa niekto zázračne uzdraví a prečo niekto nie. Všímam si, že tí, ktorí sa uzdravili nehromžili a nešomrali na Boha, aký je "zvláštny". Viera je o dôvere, nie o šomraní. Ježiš mnohých uzdravil, ale nie všetkých. Rozmýšľaj, prečo. A seba nezachránil a nezostúpil z kríža, ako mu ľudia kričali, možno aj v dobrom, možno posmešne. Niekedy aj utrpenie aj smrť má svoj význam, príčinu aj dôvod.

Strana
z2