Veriaci, veríte na zázrak v uzdravení?
Ahojte. Tí čo ste veriaci, veríte v zázrak v uzdravení?
@loliki Keby si doniesla moju babku z ani nie tak davnej minulosti do dneska tak si bude mysliet ze zazrak je aj bezdusova pneumatika a vlastne uplne vsetko nielen medicina.
@martinmmartin Tvoja babka nech odpočíva v pokoji. Nepoznám ju a nebudem sa o nej posmešne vyjadrovať.
@anonym_a73bb2 tak to je potom velmi zvlastny a dobrodivy Boh ked dokaze uzdravit kazdeho ale vcsinu naschval necha trpiet ukrutnymi bolestami
@martinmmartin uzdravuje každého podľa jeho viery. Nemôžem povedať ze je to vina Boha ze ja som chorá, prosila som ho? Veľmi málo. Verila som dostatočne? Alebo možno nejakým spôsobom to ochorenie v sebe držím - ľudia sa o mňa viac zaujímajú... Mam výhovorku ze nemusím to a tamto nemôžem to a hento, nevieš kto čo ako ma.
@martinmmartin uzdravuje každého podľa jeho viery. Nemôžem povedať ze je to vina Boha ze ja som chorá, prosila som ho? Veľmi málo. Verila som dostatočne? Alebo možno nejakým spôsobom to ochorenie v sebe držím - ľudia sa o mňa viac zaujímajú... Mam výhovorku ze nemusím to a tamto nemôžem to a hento, nevieš kto čo ako ma.
@anonym_a73bb2 Aha tak decka na Onkologii iba malo veria . A zazracne uzdraveny hinduista sa k tomu ako dostane? Tiez je ich dost, statisticky presne tolko ako krestanov a pritom vedome a dobrovolne porusuju prve prikazanie non stop
Začal som veriť v zázrak keď som odišla do CZ zdravotníctva vyhľadať pomoc a tam mi zoperovali úspešne môj problém.u nás na mne 30 rokov len lieky testovali že to je doživotná dg..

@martinmmartin Ty máš s tým nejaký problém? Možno nechápeš dobrotivého Boha. Jasné. Ťažko vysvetliť, prečo niekoho uzdraví a niekoho nie. Otázka tu znela, či veríme na zázračné (nevysvetliteľné) uzdravenie. Viacerí potvrdili, že sa to deje, stalo sa, boli svedkom, zažili. Keby sa každý takto zázračne uzdravil, už by sa tomu nikto nečudoval a nebolo by to nič výnimočné. Môžeš sa pýtať a zamýšľať sa, prečo sa niekto zázračne uzdraví a prečo niekto nie. Všímam si, že tí, ktorí sa uzdravili nehromžili a nešomrali na Boha, aký je "zvláštny". Viera je o dôvere, nie o šomraní. Ježiš mnohých uzdravil, ale nie všetkých. Rozmýšľaj, prečo. A seba nezachránil a nezostúpil z kríža, ako mu ľudia kričali, možno aj v dobrom, možno posmešne. Niekedy aj utrpenie aj smrť má svoj význam, príčinu aj dôvod.
@loliki Keby si doniesla moju babku z ani nie tak davnej minulosti do dneska tak si bude mysliet ze zazrak je aj bezdusova pneumatika a vlastne uplne vsetko nielen medicina.