Zmysel príspevkov o utorkových modlitbách k svätej Marte
každý utorok zverejňujú TEN ISTÝ príspevok s modlidbou k svatej Marte. chápem zmysel modlitby. 9 týždňov sa modlia k Marte a malo by sa im voľačo splniť. teraz nechcem polemizovať o tom, či je to nejaký druh mágie alebo niečo podobné - ide mi čisto iba o príspevky o tejto modlidbe.
ktoré sú vlastne týždeň čo týždeň pripomienkou. tie ktoré sa modlia k marte nevedia že je utorok? alebo ako mám tomu rozumieť. prečo im to treba pripomínať? 😏
chcem podotknúť že príspevky mi na ploche nevadia. chcem pochopiť, prečo to treba stále dokola tým istým pripomínať…
prosím admina aby mi neprepísal nadpis témy - ja sa nepýtam na význam modlitieb!!
Ja som napr. vďačná za pripomenutie, lebo občas mi dní tak letia, že veru nepostrehnem, že už je znovu utorok
Keď ľudia pridávajú adventné vence so zapálenými sviečkami, je to preto, lebo ostatní nevedia, že je nedeľa? Tak nejak mi znie táto otázka. Podobne sa pripomína napríklad pôst, omše, ale aj kopa vecí mimo viery. A áno, pre niekoho kto nesleduje dni a týždeň mu letí, to môže byť pomocou vytrvať v tejto modlitbe, niekoho to v modlitbe môže povzbudiť a pre niekoho je to len pocit súdržnosti, že sa nemodlí sám.
Modlitba má byť od srdca, osobný rozhovor s Bohom a nie opakovať naučené frázy.
Keby tvoje dieťa namiesto úprimného rozhovoru s tebou opakovalo naučené frázy od spolužiakov, dokonca ich odkazovala cez tretiu osobu tebe, bola by si spokojná aký máte blízky vzťah?
Modlitba má byť od srdca, osobný rozhovor s Bohom a nie opakovať naučené frázy.
Keby tvoje dieťa namiesto úprimného rozhovoru s tebou opakovalo naučené frázy od spolužiakov, dokonca ich odkazovala cez tretiu osobu tebe, bola by si spokojná aký máte blízky vzťah?
@anonym_d4bf18 celkom nerozumiem tomuto príspevku, ale nemusím všetkému ...
Keď ľudia pridávajú adventné vence so zapálenými sviečkami, je to preto, lebo ostatní nevedia, že je nedeľa? Tak nejak mi znie táto otázka. Podobne sa pripomína napríklad pôst, omše, ale aj kopa vecí mimo viery. A áno, pre niekoho kto nesleduje dni a týždeň mu letí, to môže byť pomocou vytrvať v tejto modlitbe, niekoho to v modlitbe môže povzbudiť a pre niekoho je to len pocit súdržnosti, že sa nemodlí sám.
@anonym_291a99 tá otázka tak nejak podobne neznie, ani tak nebola myslená. na moju otázku odpovedá až druhá časť tvojho príspevku. za tú ti ďakujem ...
už som sa zľakla že zase.. uff
@anonym_291a99 tá otázka tak nejak podobne neznie, ani tak nebola myslená. na moju otázku odpovedá až druhá časť tvojho príspevku. za tú ti ďakujem ...
@biba_18 ja tiež mnohým veciam nerozumiem.
Prečo na niekto potrebu fotiť sa každý deň, čo má oblečené?
Prečo dávajú na plochu x fotiek vencov, najprv samostatne a potom ešte raz do albumu?
Prečo šíria hoaxy?
Niektoré veci prebehnem očami, ale mnohé som si blokla a mám pokoj. Odporúčam urobiť to isté.
Konkrétne tieto utorky chápem. Ide o pravidelnosť a pripomienku.
@tundra a zmysel stredy? Nejaký nadpis? Utorkové modlenie má.
@zuzana2910 keď sa v utorky modlievaš, je jasné že nevieš o význame stredy 😉
moj nazor... modlitba nie je len o individualnom "modleni sa" ale aj o zdielani svojej viery. v matusovom evanjeliu sa pise: Lebo kde sú dvaja alebo traja zhromaždení v mojom mene, tam som ja medzi nimi. a toto je zmyslom zdielania prispevkov, dotycny nechce byt sam na modlitbe ale zdielat svoju modlitbu so spolocenstvom... sorry za filozofovanie ale hadam pomohlo
@anonym_291a99 chudak tie co nechodia v utorok na kona, nevedia ze sa chcu pomodlit k sv.marte.
vencami sa chcu zeny pochválit rovnako ako
so stromcekami, urcite nikomu nechcu pripomenutvze je nedela
moj nazor... modlitba nie je len o individualnom "modleni sa" ale aj o zdielani svojej viery. v matusovom evanjeliu sa pise: Lebo kde sú dvaja alebo traja zhromaždení v mojom mene, tam som ja medzi nimi. a toto je zmyslom zdielania prispevkov, dotycny nechce byt sam na modlitbe ale zdielat svoju modlitbu so spolocenstvom... sorry za filozofovanie ale hadam pomohlo
@kacena4 určite. ja nie som veriaca, takže takéto veci neviem a zaujíma ma to ...
@biba_18 Odpoveď je priamo v texte na obrázku, ktorý zdieľajú každý utorok.
Z vďaky Ti sľubujem, že budem túto modlitbu všade rozširovať.
Keď sa tá žena začne túto novénu modliť a prosí o pomoc, v samotnom texte sľubuje svätej Marte, že ak jej pomôže, alebo ako prejav úcty a vďaky, bude túto modlitbu šíriť ďalej medzi ľudí.
Veria, že ak by modlitbu nerozširovali, nezdieľali/nevešali na plochu, nesplnili by svoju časť dohody.
Keďže ide o pobožnosť Deväť utorkov považujú za svoju povinnosť pripomenúť a poslať túto modlitbu do sveta práve v ten deň, kedy sa ju samy modlia, aby splnili sľub o jej rozširovaní.
@zuzana2910 streda? Sexovat treba. Aby si nezabudla, keď prídeš unavená z prace
@anonym_d4bf18 celkom nerozumiem tomuto príspevku, ale nemusím všetkému ...
@biba_18 Boh je náš otec a v modlitbe mu vieme ďakovať, povedať o svojich starostiach, radostiach, trápeniach, poprosiť o pomoc a vedenie.
Keby tvoj syn mal v mobile pripomienku že ti musí v utorok zavolať, vytiahne ťahák a povie ti čo má na ňom napísané, o týždeň ti rovnako zavolá a povie ti to isté čo pred týždňom a trvá to takto mesiace čo by si si pomyslela o vašom vzťahu? Je k tebe úprimný, myslí na teba alebo to robí len z povinnosti a aby si odfajkol splnenú úlohu veď som zavolal mame tak udržujem vzťah?
A syn hoci ti môže priamo zavolať tebe osobne, to neurobí ale vždy v utorok zavolá susede a tá ti prinesie odkaz od syna, už dopredu vieš čo bude na lístočku lebo opakuje to isté odslova doslova? Nedá si námahu aby sa zamyslel a vymyslel niečo osobné, len odpíše text od spolužiakov čo píšu spolužiaci svojim mamám?
@biba_18 Odpoveď je priamo v texte na obrázku, ktorý zdieľajú každý utorok.
Z vďaky Ti sľubujem, že budem túto modlitbu všade rozširovať.
Keď sa tá žena začne túto novénu modliť a prosí o pomoc, v samotnom texte sľubuje svätej Marte, že ak jej pomôže, alebo ako prejav úcty a vďaky, bude túto modlitbu šíriť ďalej medzi ľudí.
Veria, že ak by modlitbu nerozširovali, nezdieľali/nevešali na plochu, nesplnili by svoju časť dohody.
Keďže ide o pobožnosť Deväť utorkov považujú za svoju povinnosť pripomenúť a poslať túto modlitbu do sveta práve v ten deň, kedy sa ju samy modlia, aby splnili sľub o jej rozširovaní.
@larsen ahaaa, ďalšia zaujímavosť ...
@biba_18 Boh je náš otec a v modlitbe mu vieme ďakovať, povedať o svojich starostiach, radostiach, trápeniach, poprosiť o pomoc a vedenie.
Keby tvoj syn mal v mobile pripomienku že ti musí v utorok zavolať, vytiahne ťahák a povie ti čo má na ňom napísané, o týždeň ti rovnako zavolá a povie ti to isté čo pred týždňom a trvá to takto mesiace čo by si si pomyslela o vašom vzťahu? Je k tebe úprimný, myslí na teba alebo to robí len z povinnosti a aby si odfajkol splnenú úlohu veď som zavolal mame tak udržujem vzťah?
A syn hoci ti môže priamo zavolať tebe osobne, to neurobí ale vždy v utorok zavolá susede a tá ti prinesie odkaz od syna, už dopredu vieš čo bude na lístočku lebo opakuje to isté odslova doslova? Nedá si námahu aby sa zamyslel a vymyslel niečo osobné, len odpíše text od spolužiakov čo píšu spolužiaci svojim mamám?
@anonym_d4bf18 znova opakujem - čo to má so mnou??
@anonym_d4bf18 znova opakujem - čo to má so mnou??
@biba_18 aké by si mala pocity keby takto s tebou komunikoval tvoj syn?
vieš si potom lepšie predstaviť aké pocity má Boh keď takto sním komunikujeme, nie osobne od srdca, ale odkazujeme po druhých predpísané frázy a opakujeme ich do nemoty mysliac si že vysokým počtom opakovaní budeme mať s ním bližší vzťah
@biba_18 aké by si mala pocity keby takto s tebou komunikoval tvoj syn?
vieš si potom lepšie predstaviť aké pocity má Boh keď takto sním komunikujeme, nie osobne od srdca, ale odkazujeme po druhých predpísané frázy a opakujeme ich do nemoty mysliac si že vysokým počtom opakovaní budeme mať s ním bližší vzťah
@anonym_d4bf18 a furt melieš svoje - ja nie som veriaca, mňa nezaujíma ako a prečo sa modlia veriaci tak ako sa modlia - teda mňa čo píšeš nezaujíma proste ... mne je to jedno, ako to vnímajú tie čo sa modlia k marte, ani ako to vníma boh ...
@zuzana2910 "Zajtra streda,tesime sa na seba"
Mozes navrhnut, aj ty nieco😀

@biba_18 neviem odpovedat,ale nechaj to na kona,ten ma väcsiu hlavu🤪