icon

Aké sú najlepšie náhrady za Always vložky?

17. apr 2026

Ahojte baby, poraďte mi prosím aké vložky skúsiť.. Používam teraz tieto: ALWAYS Ultra Day, ale od kedy ich zasa zmenili, je to otras. Pozerala som diskusie, kúpila som si podľa nej nejaké - Bella, Ria, ale boli kratšie ako tieto, aj keď možno som vybrala v DM len zlý "model". Viete mi nejaké, ideálne aj s obrázkom, linkom poradiť? Potrebujem fakt dlhé, ale zasa nechcem furt nočné nosiť. A s krídelkami. Ideálne dostupné v obchodoch, nie len cez net. Ďakujem

barinkova
17. apr 2026

@anonym_autor ahoj tiež som hľadala ako blbá asi 2mesiace lebo tie always ako zmenili som bola vkuse pretečena, tak som nakúpila bella značku no poviem ti 100 a 1 z vlastnej skúsenosti uzamykaju vlhkosť vnútri vložky a to som aj hľadala nakoľko som bola na to zvyknuta a kupovala som ich cez allegro viac druhov od klasických až po nočné

autor
17. apr 2026
@barinkova

@anonym_autor ahoj tiež som hľadala ako blbá asi 2mesiace lebo tie always ako zmenili som bola vkuse pretečena, tak som nakúpila bella značku no poviem ti 100 a 1 z vlastnej skúsenosti uzamykaju vlhkosť vnútri vložky a to som aj hľadala nakoľko som bola na to zvyknuta a kupovala som ich cez allegro viac druhov od klasických až po nočné

@barinkova ja som si bella kúpila včera, ale sú kratšie a vadí mi to, potom mi to preteká spredu aj zozadu, bohužiaľ nie na všetkých je rozmer, nevieš, ktoré sú najdlhšie?

anonym_bc446f
17. apr 2026

Aniónové vložky

luccija
17. apr 2026

@anonym_autor skúšala som rôzne čo tu baby písali Jessa z DM, Naturelle tie všetci chválili mne sú tenké a nesaju, ale aj tak som sa vrátila k always.

noemi155
17. apr 2026

Veru zlate staré alwaysky
Tiež mi sedeli úplne najviac
Tieto nové,to je hruza
A sama neviem čo mam používať,som tiež z toho na prášky
Naturella a tie dmkove mne vôbec nevyhovujú
Snáď nájdem niečo na ten štýl čo boli always

barinkova
17. apr 2026
@anonym_autor

@barinkova ja som si bella kúpila včera, ale sú kratšie a vadí mi to, potom mi to preteká spredu aj zozadu, bohužiaľ nie na všetkých je rozmer, nevieš, ktoré sú najdlhšie?

@anonym_autor ti pošlem neskôr fotky aké mám ja dobre?

barinkova
17. apr 2026
@noemi155

Veru zlate staré alwaysky
Tiež mi sedeli úplne najviac
Tieto nové,to je hruza
A sama neviem čo mam používať,som tiež z toho na prášky
Naturella a tie dmkove mne vôbec nevyhovujú
Snáď nájdem niečo na ten štýl čo boli always

@noemi155 ja co som hľadala tak jedinú náhradu ktorá mi vyhovuje sú bella

anonym_334ef0
17. apr 2026

naturella, cenovo fajn a mas na vyber z milion druhov

anonym_f5bb0f
17. apr 2026

Libressky som znova začala kupovat

liusa82
17. apr 2026

no odkedy nie sú tie kanaliky na always a nemenia na gél ja ich už nekupujem.. pisala som tu viackrát že mi to pride ako sfušovana ale draha vreckovka 😁áno volakedy to bola aspoň kvalita a človek bol v suchu tam dole..a po premene som si ich musela meniť a nazerať tam každu chvilku čo mi bolo neprijemne.Aj ja som prešla na Naturella.. tiež sice je ten povrch hladky ale aspoň lepšie vpíja a ja sa nemusím kontrolovať tam dole každých 5 minut ako pri vylepšených alwayskách..oni ich už nevrátia podla mňa do predaju lebo vyšiel dajaky zakon ževraj že to takto ma byť aj na ochranu živ prostredia. Preto skoro všetky vložky prešli na ten jemný povrch čo figu vpíja

makica
17. apr 2026

Mne vyhovujú vložky z Lidla - Siempre.

lanka999
Včera o 06:50

kupujem bella pretoze su neparfemovane, cenovo dostupnejsie, pekne saju 😀

autor
Včera o 07:15
@lanka999

kupujem bella pretoze su neparfemovane, cenovo dostupnejsie, pekne saju 😀

@barinkova
@lanka999 a baby ktoré sú najdlhšie? Lebo jedny som kúpila a sú asi o 5 cm kratšie ako always

barinkova
Včera o 07:52
@anonym_autor

@barinkova
@lanka999 a baby ktoré sú najdlhšie? Lebo jedny som kúpila a sú asi o 5 cm kratšie ako always

@anonym_autor ja mam tieto a tie sú dlhé až ako začína zadok

zuzubb007
Včera o 07:58

Always boli za mňa otrasné vždy, už keď som ich skúšala 25 rokov dozadu bola to len silonová umelina, vložky Ria sú za mňa najkvalitnejšie, najdlhšie a najjemnejšie ako bavlna, a to som skúsila všetky značky táto je za mňa topka

autor
Včera o 09:06
@zuzubb007

Always boli za mňa otrasné vždy, už keď som ich skúšala 25 rokov dozadu bola to len silonová umelina, vložky Ria sú za mňa najkvalitnejšie, najdlhšie a najjemnejšie ako bavlna, a to som skúsila všetky značky táto je za mňa topka

@zuzubb007 prosím Ťa, ktoré? Lebo tie, čo som kúpila sú kratučké

autor
@barinkova

@anonym_autor ja mam tieto a tie sú dlhé až ako začína zadok

@barinkova Ďakujem

zuzubb007
@anonym_autor

@zuzubb007 prosím Ťa, ktoré? Lebo tie, čo som kúpila sú kratučké

@anonym_autor normálne night sú brutálne dlhé

autor
Včera o 09:26
@zuzubb007

@anonym_autor normálne night sú brutálne dlhé

@zuzubb007 ďakujem

leidin
Včera o 12:18

Mne vyhovuju tie Platinum a Naturella.

anonym_2694b5
Včera o 15:56
@zuzubb007

@zuzubb007 no vidis ja Ria zase neznasam minule som si ich kupila a aj vyhodila.Jemne sice boli ale o nicom vsetko ostavalo na povrchu.Presne tu plati,ze kazdemu vyhovuje cosi ine.Ja som stare alwaysky zboznovala citila som sa uplne sucho az do dalsej vymeny

anonym_2802a6
Včera o 19:33

@anonym_autor ja kupujem v tete innesse

barinkova
Dnes o 14:47

@anonym_autor ešte mam aj takéto zabudla som včera odfotit

3petka
Dnes o 14:52

@anonym_autor ja jedine bella nočné. Prvé dni proste nič iné. A potom klasické bella. Z ostatných som bola vždy na nervy.

marca12
Dnes o 15:04
@zuzubb007

@zuzubb007 Otras,neotras. Za mna boli always najlepsie. Uz od internatnych cias,kedy som hodiny cestovala vlakom,vzdy som sa mohla spolahnut,ze nebudem s hanbou vystupovat z vlaku. Skusala som vsetko mozne,ale jedine na always bolo spolahnutie.